Şimdi Ara

İYİ BİR TATİL İSTİYORUM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala beklediğim gibi bir yer çıkmadı....Erzurum' a gidebileceğimi sanmam.Geçen yaz Rize' ye gittim yaylalara çıktım bol bol tulum eşliğinde tepindik çok güzeldi manzara harika...Tavsiye ederim.Bu arada aranızda Karadenizli olan var mı?
  • bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Ben geçen yaz 4 ark toplanıp bi vosvos minibüs aldım 600 milyona,1 milyarada=yeni boya,yeni motor yaptırdım...+gaz taktırdım
    1.600 araç tutmuş oldu
    onun dışında sona 3 kişi daha bulduk
    7 kişi bütün akdenizi dolaştık,o 3 arkada gaz paralarını ödettik arabaya katkı yapmadıkları için,zaten daha zarar ettiler mohuauhhua
    ama bence çook maceralı ve güzel bi tatil oldu çünkü ha kaldık ha kalıcaz korkusu,kızların wosvosumuzxa sempatisi,istedimiz yere gidip arabada uyuma imkanımız vs
    anlıcanız ii bi tatil için bu opsion iyi
    tatilde 700 milyon harcadım bu yolculukla ve her gece disco bar eğlenip içmeme rağmen ,)
  • ya bursaya kayak yapmaya GELCEN
    yada ANTALYA da bol bol yuzmeye ve eglenmeye başka bısey soylenemez
  • Red_Girl Seyahat Acenteleri Paket tur lar yapıyor.Bir seyahat acentesine gitmeni öneririm veya bir kaç.. Seçimi yaparsın içlerinden..
  • kim istemezki
  • bisikletle tatil değil eziyet olur. bakmayın elin yabancisi yiyo domuz etine sona bisikletle eritiyo. bizimkiler eti nerde görsün.
  • 1 mayıs
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.