[?] Arkadaşlar iyi bir tatil nerde yapılır? Ekonomik ha....Kendi kazancımızla olacak ona göre ...Mümkünse gittiğiniz yerlerden olsun dergilerde ki reklamlardan değil teşkürler...
benimle bu yaz takil manyak ekonomik bir tatil dusunuyorum.planim cidden muthis...
o muthis planin ne peki?belki bizede ilham verir...
hadi gel Erzurum'a gel şu aralar gelseniz iyi olur karlar erimeden... Gerçi burada hiç eriyeceğini sanmam :-P
Erzuuurum şu aralar acaayip yahşi güüzell.. Yalnız trekking yapacakların çok iyi hazırlanması gerekiyor..Yoksa ıslanan paçaları gibi takır tukur donabilir ayakları..
aynen :)
Sömestirde oradaydım oradan tecrube..(Palandöken tabii ki)
shener ne adamsın la beni takılim senle bu yaz olmazmı?????
bakin simdi yazin 15-10 gun boyunca tum guney sahillerini dolasmayi dusunuyorum,hatta bunu belki bisiklet ile bile yaparim... yanina da bir cadir tum guney yerlesim yerlerinde denize nazir bir cadir kurup 1 er gece olarak her yeri dolasmayi dusunuyorum,takilmak isteyen varsa bunu grup olarak yapariz,tabi sadece bu da degil daha bir suru surprizim var....
****ler takılsın peşine sonra hehe biz bi kere yapalım dedik de İzmir'den Foça'ya gidene kadar 50 tane **** kovaladı bizi bisikletle.ayriyetten 8 saat bisiklet sürmekten 3 gün boyunca milli olmuş hatun gibi yürüdük,oturamadık heh..
yaz tatili olayına gelince...Çeşme'yi ben çok severim.Ilıca'da çok güsel vakit geçirebilirsiniz...
bende aynen senin yazdiklarini yazcaktim valla.dikkat et **çın bisiklet selesinin şeklini alir valla.surekli bisiklet surmeye alisik olmayan icin cok kotu sonuclar dogurur.ayrica araliksiz bisiklet sursende dedigin yerler yakin degil cok zorlanirsin.tatilin burnundan gelir.en iyisi cok guzel bi yere git ama pansiyonda falan kal.bence daha iyi...
bi de bu işin dağı tepesi var yokuşu var düz yol değil ki anasını satayım şimdi oturduğumuz yerden nolucak falan gibi geliyor ama 500 metre yokuş yolu bisikletle çık bakalım gece gece bozkırlarda bi de kurt takılsın peşine...
çok sakat çok...profosyonel işi.
bi de lastik patlasın ooh...bi kere bu da başıma geldi Seferihisar'dayım İzmir'e 20-30 km var lastik koptu benim 2 km falan bisiklet taşıdım bi ev bulmak için sonra buldum bi ing. anahtarıyla hallettim...
atla arabana bak keyfine en güseli
yani.bide yola ciktiginda konaklicak yeri bulmak oyle kolay degilki.cok para gider.kas yapayim derken goz çıkartma olayi yani..
Adamın içini karartınız tatile gitmekten vageçek adam soru sordu siz konuyu bisiklete getirdiniz.
muhahahhaha be amma seyler yazmissiniz,lam arabanin arkasina atarsin bisikletleri ara sira surersin olup biter sonra ...pneler nerden cikti ya,allahim ya ne olaylar va demek ki:))))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by shener</i> <br />muhahahhaha be amma seyler yazmissiniz,lam arabanin arkasina atarsin bisikletleri ara sira surersin olup biter sonra ...pneler nerden cikti ya,allahim ya ne olaylar va demek ki:)))) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> yok olum bence o **pneler degil **pekler olcak.yani ben foca yolunda hic **pne gormedim bu gune kadar.
seninki üçkağıtçılık olur ama shener öle araba arkasında...sen bide arabaya asılırsın pedal bilem çevirmezsin...ne annadım bu işten :)
keşke ..pneler olsa o yokuşlar olacağına...
Yani arkadaşlar kahveye çevirmişsiniz ortamı konuyu da unutmuşsunuz tatildi olay, ne var yani bisikletde bir öneri ... Ama tatile hangi araçla gideyim arabayı ben mi süreyim arkadaşım mı diye sormadım ki ben... Bu arada tatil arkadaşları fikri iyi o zamanda nerde çokluk orda ... olur tatilimin zehir olmasını istemem.. BBG ye döner güzelim ortam. Sadece Erzurum mu ?
dedim ya guney sahilleri ama max 4-5 kisi olsun,onerim bu hatta erkek-erkekge yada erkek-kiza ama asla biri tek sayi olmayan bir tatil:)))