Şimdi Ara

İYİ BİR ÜNİVERSİTEDE İŞLETME BÖLÜMÜ OKUNUR MU? ( BOĞAZİÇİ,GALATASARAY,KOÇ,ODTÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ayrıca böyle bir yerden mezun olduğumuzda güzel bir işe girersek ortalama nasıl bir maaş sklasında işe başlayabiliriz?
    şeklinde bir ibare yok zannımca senin yeteneğin ve piyasanın bu yeteneğe biçtiği değere göre değişir bu durum .
    ayrıca bu yazdığın üniversiteler dışında asla asla asla ve asla okuma.Diğerleri sadece ucuz işçi yetiştiriyor.
  • Tulparr kullanıcısına yanıt
    Saolasin hocam, haklısınız iki hususta da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben bu sene sınava girdim ve Galatasaray işletme düşünüyorum. Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir? Önerir misiniz? Değer mi? Galatasaray haricinde Bilkent Hukuk düşünüyorum hangisi daha doğru bir tercih olur sizce? Çok arada kaldım Ankara'da yaşıyorum Galatasaray işletme İstanbul'da yaşamanın sıkıntılarının karşılığını verir mi? Şimdiden Teşekkürler cevaplar için

• quote:

Orijinalden alıntı: Bum123

Merhabalar, ben bu sene sınava girdim ve Galatasaray işletme düşünüyorum. Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir? Önerir misiniz? Değer mi? Galatasaray haricinde Bilkent Hukuk düşünüyorum hangisi daha doğru bir tercih olur sizce? Çok arada kaldım Ankara'da yaşıyorum Galatasaray işletme İstanbul'da yaşamanın sıkıntılarının karşılığını verir mi? Şimdiden Teşekkürler cevaplar için
    İkisinin de kendine göre avantajları ve dezavantajları var.
    Bir kere çok farklı bölümler. Normalde iyi bölüm değil iyi üniversite seç derdim ama söz konusu okullardan ikisi de çok iyi. Bu durumda kendi ilgi alanına göre seçim yapmalısın.
    Duyduğuma göre hukuk mezunları son yıllarda çok da kolay iş bulamıyormuş. Bilkent olması elbette fark yaratır ama bu gerçeği de göz önünde bulundurmak lazım.
    Galatasaray'a gelince... Okulu bitirdikten sonra Fransa'ya gitmen çok rahat olur. Eğer yurtdışında yaşama hayalin varsa sana uygun olabilir. Ama şehir dışında okumak zorlayabilir. Bir de okulun kampüsü çok küçük. O "gideyim de çimlere yatıp ders çalışayım" durumu pek olmaz.
    Kısacası, etraflıca düşünüp öyle karar ver.
    Başarılar.

• Cevap için teşekkürler,
    Peki sizce burslu bilkent işletme mi daha doğru bir tercih olur yoksa Galatasaray işletme mi?

• Cevap için teşekkürler,
    Peki sizce burslu bilkent işletme mi daha doğru bir tercih olur yoksa Galatasaray işletme mi?
    Bir de Boğaziçi politika hakkındaki düşünceleriniz nedir?

• Bum123 B kullanıcısına yanıt
    Galatasaray ile Bilkent'in farklarını yukarıda belirttim. Kısaca Galatasaray Fransız üniversitesi iken Bilkent Amerikan tarzı bir üniversite. Bir de Galatasaray'ın diplomasının Fransa'da geçerli olduğunu duymuştum. Bölümün hocalarını ve ders programını araştırıp daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin.
    Boğaziçi siyaset hakkında pek bilgim yok ama önü açık bir bölüm. Okulda bir sürü seçmeli ders olduğu için ilgini çeken konularda ders alabilirsin. Şahsen ben olsam Boğaziçi yazardım ama siyasete ilgin yoksa Bilkent ve Galatasaray da gayet iyi seçenekler.

• sicknessss kullanıcısına yanıt
    Hicam yildiz iktisat mezunu sikinti ceker mi is konusunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuik rakamlarina gore genc issizligin % 27lerde oldugu ulkede her yeni mezun is sikintisi cekebilir. is durumunu bugun icin degil mezun olacaginiz 4-5 yil sonra icin dusunun. 5 yil sonra iktisat mezunlarina ne derece is imkani dogacak? Bankalar her yil calisan sayisini azaltiyor is alani daraliyor iktisat mezunlari icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bum123

Cevap için teşekkürler,
    Bir de Boğaziçi politika hakkındaki düşünceleriniz nedir?

neye karar verdin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.