Şimdi Ara

iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.trendyol.com/Erkek-Running-Kosu-Ayakkabi--/UrunDetay/38990/13738394
    şunun 42.5 alırdım aslında tarz renk benim..

skechers 42.5 numara 129 a kaptım
    adidas vodafone 42.5 no 2 adet teki 89 a kaptım
    bunuda almam ayıp olurdu.. başkalarıda kapsın :)
  • TRENDYOL İNDİRİM ÇEKİ OLAN VAR mı
  • güzel fiyatlı ürünler varmış ama beden yok
  • Teşekkürler fırsat için; tam da koşu ayakkabısı arıyordum; 96 TL+Nuvo iyi geldi
  • Ürünü gelen arkadaşlar var mı ?
    Benim elime bugün geçti arkadaşlar

Ilk izlenimimi söylüyorum ayakkabıda her şey iyi hoş ama sanki hafiften bi çakma havası var gibi
    Kesin bir şey söylemiyorum , böyle olmazdı genelde ama Yinede ilk başta böyle bi izlenim uyandırdı , genel olarak da rahat bi ayakkabı ..

Ss atmaya çalışacağım
    Alan arkadaslardan da yorum ve SS görebilirsek seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airmax linki atarmısınız arkadaşlar bulamadım sitede
  • ghostrider07 G kullanıcısına yanıt
    Kampanya bitti maalesef hocam

• bu siteden 2 tane sandalet almıştım cakma ürün göndermişlerdi .Mesajlara cevap bile vermiyorlardı
  • Ürün incelendi yanlış alarmmış gayet orjinal ..
    Alan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz hala

• Evet ürün bizede ulaştı. Direkt iddia edemem çakma diye fakat çok kalitesiz bir ürün geldi. Üstelik indirimle 170 tl' ye aldık.
  • benimgi gayet iyi free waffle almıştım bide air ikiside güzel
  • cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli almıştınız siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Homologram

Hangi modeli almıştınız siz

Kadın Running Koşu Ayakkabı - Nike Free 5.0 642199-006
    Bu model hocam.

• tanesi 125'ten iki airmax aldım. biri bu biri de bunun beyazı. bana da çakma şüphesi verdi ilk görüşte ama bilmiyorum arkadaşlar sizin yorumunuz nedir?
    trendyoldaki linki :http://www.trendyol.com/Erkek-Running-Kosu-Ayakkabi--/UrunDetay/38990/13738287/Erkek

iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al bi snickers ye -- 19 Ekim 2015; 21:03:26 >

• Al bi snickers ye kullanıcısına yanıt
    Görüntü olarak bi sorun yok gibi duruyor

• Benim ürün de şöyle

iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Al bi snickers ye

tanesi 125'ten iki airmax aldım. biri bu biri de bunun beyazı. bana da çakma şüphesi verdi ilk görüşte ama bilmiyorum arkadaşlar sizin yorumunuz nedir?
    trendyoldaki linki :http://www.trendyol.com/Erkek-Running-Kosu-Ayakkabi--/UrunDetay/38990/13738287/Erkek

iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı

Bence normal hocam.Ayakkabı bez mi yoksa kış için uygun mu merak ettim ?

• Benimde ayakkabım geldi. Yıllardır nike giyen birisi olarak bukadar kalitesiz hissiyatı veren bir modelle karşılaşmadım. %90 çakma diyebilirim. Ürünün resminde göreceğiniz üzere ayakkabı tamircisinde sonradan tabanlık yapıştırılmış gibi bembeyaz yazısız logosuz tabanı var. Ayakkabının hafiflik hissiyatıda çakma ihtimalini dahada kuvvetlendiriyor.
     iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı

• yanlış anlamayında, milletin ayağında bazı airmaxlar gerçekten cavlıyor.
    ama buradakiler biraz değişik geldi gözüme
    Umarım orjinaldir, model farkıdır.
    Ama bir tanıdığım var, birebir bunların aynısını satıyor bu fiyatlara ve çakma..
  • Ürünler banada bir garip gözüktü çakmalık hissini bende hissetdim ne yalan söyliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.