Şimdi Ara

iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: keylogger38

Benimde ayakkabım geldi. Yıllardır nike giyen birisi olarak bukadar kalitesiz hissiyatı veren bir modelle karşılaşmadım. %90 çakma diyebilirim. Ürünün resminde göreceğiniz üzere ayakkabı tamircisinde sonradan tabanlık yapıştırılmış gibi bembeyaz yazısız logosuz tabanı var. Ayakkabının hafiflik hissiyatıda çakma ihtimalini dahada kuvvetlendiriyor.
     iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı

eğer bunlar orjinal nike ise bizim giydiklerimiz başka bir şey pazar malı gibi o ne öyle

• barkoddan falan orjinalmi degilmi öğrenilemiyor mu ? Eğer orjinal olmadığı kanıtlanırsa trendyoldan yüklü tazminatlar alınabilir.
  • Homologram H kullanıcısına yanıt
    Modelin adinedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kesin çakma diyemiyor
    Ama anlaşılan kimsenin de içine sinmemiş ?
    Önerisi olan veya arayıp görüşen var mıdır ?

• DtMt7 kullanıcısına yanıt
    Air odyyses diye yazılıyor sanırım

• hocam ayakkabıların üstünde etiket de çıkmadı bana göre sahte olma ihtimali yükseldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al bi snickers ye

hocam ayakkabıların üstünde etiket de çıkmadı bana göre sahte olma ihtimali yükseldi

Aynen öyle hiçbir etiket, kart yada ayakkabı içi sticker çıkmadı. Kutusuna baktım az önce kutusuda diğer ayakkabı kutularımdan farklı duruyor. Kutusundaki baskı kalitesizliği ve düşük çözünürlüklü yazılarda dikkatimi çekti. Trendyol markasına hiç yakışmadı bu olay.

• keylogger38 K kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben bu ayakkabıları orjinalse bile giyemem artık. içime kurt düştü bir kere iade yolu gözüktü
  • Iade edeceksek hep beraber ortak bir şikayet bulalım , sanmıyorum ama belki utanırlar

Haklısınız bende de etiket çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Homologram

Iade edeceksek hep beraber ortak bir şikayet bulalım , sanmıyorum ama belki utanırlar

Haklısınız bende de etiket çıkmadı

Pazarda satılan çakmalarda bile etiket olurken bunlarda etiket olmaması dahada bir enteresan. Birde nike kutuları turuncu diye bilirim benimkinin kutusu kırmızı.

• keylogger38 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ürünler tam olarak çakma değil

Nasıl anlatayım bilmiyorum şimdi FLO da satılan Nike ürünlerini görmüşsünüzdür belki
    Orijinali ile onların arasında bazı malzemeler farklı oluyor . Yani Flo dakiler de orjinal ürün fakat farklı üretim , muhtemelen kendilerine daha ucuz şekilde özel ürettiriyorlar farklı malzeme ile ... Hatta farklı ülke üretimi bile olabilir
    Bu ürünler de muhtemelen öyle . Tamamıyla çakma diyemiyoruz ama orjinal premiumluğu da yok . Bana aşırı şekilde Flodaki nike ürünlerini anımsatıyor

• Ben iade için kargoya verdim ürünleri daha da trendyoldan ayakkabı almam

• Herhangi bi telefon görüşmesi filan yaptınız mı ? Direk form ile yolladınız mı

• Homologram H kullanıcısına yanıt
    Görüştüm. Niye iade ediyorsunuz dedi orjinalliğinden şüphe duyuyorum dedim. Tamam gönderin öyleyse dediler.

• Bende görüşümü aynı şekilde bildireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Homologram

Bende görüşümü aynı şekilde bildireceğim

9 parça ürün aldım hala yollamadılar.bu kadar utanmaz bir firma yok.20 kez aradım bugun kargolayacaz diyolar her seferinde.sözde satın alırken 48 saatte kargoda diyolardı 1 hafta oldu tık yok. trendyoldan uzak durun arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.