Bildirim
iyi denebilecek indirim NİKE -TRENDYOL İÇERİR**** Ürünler gelmeye başladı (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
barkoddan falan orjinalmi degilmi öğrenilemiyor mu ? Eğer orjinal olmadığı kanıtlanırsa trendyoldan yüklü tazminatlar alınabilir. -
Modelin adinedir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse kesin çakma diyemiyor
Ama anlaşılan kimsenin de içine sinmemiş ?
Önerisi olan veya arayıp görüşen var mıdır ?
Air odyyses diye yazılıyor sanırım
hocam ayakkabıların üstünde etiket de çıkmadı bana göre sahte olma ihtimali yükseldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Al bi snickers ye
hocam ayakkabıların üstünde etiket de çıkmadı bana göre sahte olma ihtimali yükseldi
Aynen öyle hiçbir etiket, kart yada ayakkabı içi sticker çıkmadı. Kutusuna baktım az önce kutusuda diğer ayakkabı kutularımdan farklı duruyor. Kutusundaki baskı kalitesizliği ve düşük çözünürlüklü yazılarda dikkatimi çekti. Trendyol markasına hiç yakışmadı bu olay.
valla hocam ben bu ayakkabıları orjinalse bile giyemem artık. içime kurt düştü bir kere iade yolu gözüktü -
Iade edeceksek hep beraber ortak bir şikayet bulalım , sanmıyorum ama belki utanırlar
Haklısınız bende de etiket çıkmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Homologram
Iade edeceksek hep beraber ortak bir şikayet bulalım , sanmıyorum ama belki utanırlar
Haklısınız bende de etiket çıkmadı
Pazarda satılan çakmalarda bile etiket olurken bunlarda etiket olmaması dahada bir enteresan. Birde nike kutuları turuncu diye bilirim benimkinin kutusu kırmızı.
Hocam bence ürünler tam olarak çakma değil
Nasıl anlatayım bilmiyorum şimdi FLO da satılan Nike ürünlerini görmüşsünüzdür belki
Orijinali ile onların arasında bazı malzemeler farklı oluyor . Yani Flo dakiler de orjinal ürün fakat farklı üretim , muhtemelen kendilerine daha ucuz şekilde özel ürettiriyorlar farklı malzeme ile ... Hatta farklı ülke üretimi bile olabilir
Bu ürünler de muhtemelen öyle . Tamamıyla çakma diyemiyoruz ama orjinal premiumluğu da yok . Bana aşırı şekilde Flodaki nike ürünlerini anımsatıyor
Ben iade için kargoya verdim ürünleri daha da trendyoldan ayakkabı almam
Herhangi bi telefon görüşmesi filan yaptınız mı ? Direk form ile yolladınız mı
Görüştüm. Niye iade ediyorsunuz dedi orjinalliğinden şüphe duyuyorum dedim. Tamam gönderin öyleyse dediler.
Bende görüşümü aynı şekilde bildireceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Homologram
Bende görüşümü aynı şekilde bildireceğim
9 parça ürün aldım hala yollamadılar.bu kadar utanmaz bir firma yok.20 kez aradım bugun kargolayacaz diyolar her seferinde.sözde satın alırken 48 saatte kargoda diyolardı 1 hafta oldu tık yok. trendyoldan uzak durun arkadaslar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X