Şimdi Ara

[:o] İYİ FORUMLAR... TAVSİYE VE YARDIM LAZIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar herkese, 1-2 haftadır iPad almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum zaten özellikleri hakkında da herhangi bir bilgim yok. Neyse sadede gelelim Apple mağazasından baktığımda gözüme 4 ürün çarptı. Bu ürünler;

iPad mini 2 - iPad mini 3 - iPad Air - iPad Air 2

Ne için kullanacağımı yazıyorum:

Bilgisayar oyunu bağımlılığıma ara vereli çok uzun zaman oldu ama iPad'de Football Manager serilerini (FM 2015 ile başlayarak 16-17...) oynamayı düşünüyorum en fazla FİFA olur. Football Manager haricinde yükleme yapmayı düşünmüyorum.
    Sunum hazırlamak için kullanacağım.
    Film ve dizi izlemek gibi bu tarz şeyler için kullanmayı düşünüyorum ve UZUN ÖMÜRLÜ OLMASINI İSTİYORUM en azından 3-4 yıl zamana direnmesi yeterli olur.

FİYAT - ÖZELLİKLER - KAPASİTE VE TAŞIMA KABİLİYETİ göz önünde bulundurularak tavsiyeleri alalım.

• iPad 2 - iPad mini ve 4s 'in şuan bile hala cayır cayır çalıştığını ve KULLANILDIĞINI düşünürsen - 512 ram ile

çok uzun süre kullanım için şiddetle Air 2 öneriyorum - 2gb ram
  • 3ün5in lafı yapmıcaksan air2 al geç 2gb ram 3çekirdek işlemci touch id vs +4 sene sıkıntısız alır götürür. Dediğin oyunları ipad2 de bile açarsın onu bile zorlayan oyun yok gerisini sen düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapıştır air 2 al bende almayı düşünüyorum tamda isteklerimiz aynı gibi 3un5in hesabını yapmaktnsa air2 alıp en assa 4 sene arkama bakmayı dusunmuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.