Fenerbahçe ile şampiyonluğa ortak olan Beşiktaş'ın Kaptanı İbrahim Üzülmez, hem son durumun fotoğrafını çekti, hem de geleceğe dönük açıklamalarda bulundu.
Milliyet Gazetesi'nin 1 Mayıs 2007 tarihli haberine göre, hiç kimsenin tablonun buraya geleceğini tahmin etmediğini belirten tecrübeli futbolcu, "Başarımızdaki en büyük faktör, takım olmamızdan kaynaklanıyor. İlk yarıda ne yazık ki genç futbolculardan kurulu olmamız nedeniyle takım olamadık ve inanılmaz puanlar kaybettik. Ancak inancımızı kaybetmedik ve bugünlere geldik. Bırakın bizi, yabancılar bile takıma sahip çıkıyorlar, tartışıyorlar. Hatalarımızı konuşuyoruz, düzeltme yolunda adımları yine birlikte atıyoruz" dedi.
Dört haftanın kaldığı ligde artık iyi futbola değil, sonuca bakılacağına işaret eden İbrahim, "Şimdi Fenerbahçe maçı var... Ne de olsa derbi. Zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Bu açıdan bakacak olursak, seyircimize bu derbide daha fazla iş düşüyor. İlk maçta olanları unutsunlar, rakip oyuncularla uğraşmasınlar, sadece ve sadece maça endekslensinler. Baskıdan uzak, sabırla bizi desteklesinler. Nasıl olsa golü, golleri buluruz" dedi.
'Penaltı olsa söylerim'
Kazananın büyük şans yakalayacağını da hatırlatan Beşiktaş Kaptanı, "Kalacak olan üç maçımız da önemli. Bu nedenle sahamızı kapatmaya yönelik davranışlardan uzak durmamız da şart. Tribünlerle el ele verip, şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" yorumunu yaptı.
İbrahim, Sivassspor maçındaki Mehmet Yıldız'a yaptığı hareketin penaltı olduğu iddialarına ise şu yanıtı verdi: "Televizyondan izleyemedim. Açık sözlü olduğumu herkes bilir, penaltıysa penaltı derim. Mehmet Yıldız ile de maçtan sonra görüştüm. Pozisyonu değerlendirdik. Oyun içinde bir temasımız olabilir, ancak Mehmet Yıldız'ın da fizik gücü ortada. Temasla yere düşecek biri asla değil."
Kaynak: Milliyet
quote:
Orjinalden alıntı: carsi814
İbrahim, Sivassspor maçındaki Mehmet Yıldız'a yaptığı hareketin penaltı olduğu iddialarına ise şu yanıtı verdi: "Televizyondan izleyemedim. Açık sözlü olduğumu herkes bilir, penaltıysa penaltı derim. Mehmet Yıldız ile de maçtan sonra görüştüm. Pozisyonu değerlendirdik. Oyun içinde bir temasımız olabilir, ancak Mehmet Yıldız'ın da fizik gücü ortada. Temasla yere düşecek biri asla değil."
Kaynak: Milliyet
güçlü oyunculara temas penaltı değil buda yeni eklendi kurallara
lig başlar devre arasına kadar iyi futbol beklemeyin, 5-6 maç geçer artık önemli maçlar bundan sonra da iyi futbol beklemeyin, e sen hiçbir zaman futbol oynamıyordunki zaten, mahalle maçı yapıyorsun, dünya liglerinde en güzel futbol son haftalarda izlenir ve bizde bir futbolcu ki bu sadece beşiktaşlı değil tamamı böyle diyor çıkıp iyi futbol beklemeyin diyor, bunlar o kadar parayı cidden boşa alıyor, yazık günah