Şimdi Ara

İyi futbolla bir yere varılamaz... - Neo Nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sezona iyi başladığımız sırada tüm beşiktaşlıların biliçe sahiplenmesi ve oyuncuların barça modeli futbolu adeta kartalın yeniden yükselişe geçeceğinin sinyaliydi. hatta 2003-2009 yıllarının rekorunu kırıyorduk. Hatta herkesin "Süleyman seba sezonunda Beşiktaşı şampiyon yapacaklar" sözü ağızlarındaydı Taki son 4 maçta (antep, akhisar, konya, gs) biliçin yanlış tercihleri dolayısıyla puanlar bırakana kadar....

ilk başta arsenale karşı deplasmanda tolga&olcay sayesinde güzel oyuna rağmen elendik...
    önce türkiye kupasına gelelim: kayseri maçında uğur boralın aptalca penaltı sayesinde elendik...
    sonrasında club brugge karşısında necip, serdar, tolga sayesinde acemice hatalarımız yüzünden elenmemiz...
    sonrasında ise biliçin yanlış taktik ve yanlış değişikliği sayesinde derbileri kazanamamız
    ve en sonunda trabzon maçından itibaren 3 maçtada puan kaybı (antep,akhisar,konya) dolayısıyla şampiyonluktan olmamız...

BUNLARI HEPSİ İYİ FUTBOLLA FAKAT GENÇ OLAN KADRO SAYESINDE YITIRDIK. HANI O ÇOK ÖVDÜĞÜNÜZ IYI FUTBOL VARKEN...

BIR KERE IYI FUTBOL SANA ŞAMPIYONLUK GETIRMEZ. BUNU ARSENAL MAÇINDAN ITIBAREN SÖYLEDİM... TABI KARŞI ÇIKANLARSA "IYI FUTBOLDAN GÖZÜ KÖR OLMUŞ ARKADAŞLAR".

beşiktaş 2010 dan itibaren iyi futbol oynayıp sonunu getiremeyen takım kimliğine bürünmüştür...

Aybaba, Schuster, Biliç, Carvalhal bu 4 lü Beşiktaşa iyi futbol oynattırıp sonucu alamayan şanssız tdler...

Aybabaya gelirsek: kötü kadroyla 3. yapan biri lakin vizyonu sıfır olan td.

Schustere gelirsek: Biliç gibi yanlış değişiklikler yapıp, biliçten farkı mağlubiyeti üstlenmeyen td.

Carvalhale gelirsek: sürekli aynı kadro ve aynı dizilişle çıkıp b planı olmayan biri... gittiği bütün takımlarda güzel futbol oynatıp elde sıfır olan td

Biliçe gelirsek: Yanlış değişiklik ve kadrolarda oynama yaptığından son maçlarda seni rezil eden td.

Bu 4lü Beşiktaşta iyi işler yapıp sonradanda umduğunu bulamayan tdler. Ha schusterin kurduğu sistemle türkiye kupasını kazanmıştık.... fakat bizim için yeterli değildir...

Nerde kalmıştık? iyi futbolla şampiyonluk olmaz... kadro kalitesi 20-27 yaşlarından oluşursa ne şampiyon olursun ne de uefada çeyrekten öteye gidersin...

Bkz. o çok övülen brugge şampiyonluğu gente kaptırmıştır... kaderi ise bu sezonki beşiktaşla aynı olmuştur.. neden çünkü genç(lider olup 2.ye düşmek)

Anderlechtse full genç kadro ve 2. liği koruyamamış, şampiyonlar ligi şansını kaybetmiştir...

YANI GENÇ KADRODAN BIR CACIK OLMAZ...

bakın gsye herifler çorap gibi td değiştirse de ellerinde sneijder, muslera, yasin, melo, selçuk, burak gibi kaliteli oyuncular sayesinde kendilerini ilk 2 de bulailiyorlar...

Fener de aynı şekilde... Fener yaşlı kadroyla her sene ilk 2 ve 2 sezon önce uefa avrupa ligi finalini neredeyse ellerinden kaçırmış.. üstelik o işe yaramaz Aykut kocamana rağmen...

uefada final oynayan dinipro tamamı asker kadro, lakin gençlerle yaşı ilerleyen futbolcular harmanlanmış şekilde kurulu kadro... en yaşlısı 33 yaşında (Ruslan Rotan)

seni şampiyon yapacak olan td değil, kadro kalitesidir... kadron gençse kusura bakma istersen her maç barça modeli gibi oyna gene olmaz

• Tamamen katılıyorum sizce barçada enrike oyunculara taktik veriyomudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Tamamen katılıyorum sizce barçada enrike oyunculara taktik veriyomudur

verse ne yazar?

barçanın zaten "tiki-taka" denilen pas yaparak rakibi oyunan soğutma sistemi var... sadece bununla sınırlı değil; xavi-iniesta-rakitic gibi maestrolar, defans ve bekleri tecrübeli puyol,pique,d.alves ve ileri üçlüsü ise hızlı adamlar(neymar-messi-suarez). 1-2 gençleri var sadece... 27-35 yaşları arasında kadrosu ve hepsi de yaratıcı adamlar...
  • Biz bir barça deyiliz ve hoca bizi barça yapmaz oyuncular yapar 5 tane kaliteli oyuncu lazım 27 30 yaşlarında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilsen de yensen de ye katılan biri var izleyenler bilir. Kiminle maç yaparsa BJK favori diyor vs. sen o musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Biz bir barça deyiliz ve hoca bizi barça yapmaz oyuncular yapar 5 tane kaliteli oyuncu lazım 27 30 yaşlarında

tabiki de barça olamayız ancak beşiktaşın birkaç AVRUPA MAÇLARINDA barça modeli top oynamışlığı fazladır. (stoke,dinamo kiev(2011-ev),dinamo kiev(2012 ev-deplasman),atletico madrid,arsenal,brugge,porto(2011 ev-deplasman),maccabi tel aviv,tottenham,partizan,braga)

bu "iyi oynadığımız" maçlardan 8 galibiyet, 10 MAĞLUBIYET, 3 BERABERLIK almışız...

yani "iyi oynamak" ile "galibiyet" arasında dağlar kadar fark var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Yenilsen de yensen de ye katılan biri var izleyenler bilir. Kiminle maç yaparsa BJK favori diyor vs. sen o musun?

yahu bir mesajımı da düzgün okusanız... ben bu mesajda ne barça gibi olabilirz dedim ne de beşiktaşın her maçta favori olduğundan bahsettim...

@yilmazguney bu arada liverpoolu unuttum ve sonuçları düzenledim: 9 galibiyet 11 MAĞLUBIYET 3 BERABERLIK...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunu hep soracaktım da unutuyodum şimdi görünce aklıma geldi. Genelde yorumlarını benzetiyorum

• quote:

Ben bunu hep soracaktım da unutuyodum şimdi görünce aklıma geldi. Genelde yorumlarını benzetiyorum

hangi üyeye? (tahminim:o3)
  • NTV Spor da bir program var oradaki bir taraftar

• quote:

NTV Spor da bir program var oradaki bir taraftar

demek ki aynı kafadanmışız...
  • Senol Gunesin gelmesi ve kadro kalitesi artirilip yas oetalamasini arttirinca nasil da sampiyonluk yarisinda olabiliyorsun.

Gecen sezondan beri ustune basa basa soylesigim sadece iyi futbol anlayisi tek basina bir ise yaramaz. Hele genc ve az potansiyelli kadron varken.

Gomezin beckin rhodolfonun gelmesiyle takim hem tecrube aahibi hem de winnerlarla adeta parliyor.

Bilicin elinde winner kadro malesef yoktu uatelik veli gibi oyuncun son haftalar olmayinca sampiyonlugu gsye kaptirdin...

Kisaca kadro kalitesi + tecrube + iyi futbol = sampiyonluk

Genc kadro + iyi futbol = husran...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.