Şimdi Ara

iyi geceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhanOfficial -- 17 Ağustos 2016; 23:15:29 >

• Kanalin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KANALIK HAYIRLI OLSUN
    İZLEMEDİM
    REKLAM

gelecek yorumları şimdiden yaptım da kimse yorum yapmasın
  • lan yok artık bunun için videomu atılır allah aşkını ya. ciddi ciddi izleyen varsada en süpersonik gerizekalıdır net.

• Hypergamy.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErhanOfficial

Dünyadaki tüm sebeplerin ana temeli kadın ve bencil gendir. Bütün olaylar para kazanma, araba hava atma v.s çoğu şey daha iyisini elde etmek sahiplenmek için dolaylı olarak oluşmuş zincirler yumağıdır. ''Beta olanlar'' vaktini burda harcamasını bende istemem, izlemeyin.

dünyadaki her şeyi kadınlara bağlayıp, onların gözdesi olan alfa erkeği değildir. ANDAVALDIR.
  • EHEHEHUEHEHEHUEHEEHEUHJEUHEUEUEHEUHEUEHEHEEHEHEHEHEHEHUEHUEHEU
  • Bir şeyler yazacaktım, ama vaktim değerli, buraya uzun uzun yazmaya değmez.
    Buradan ekmekte çıkmaz sana, başka yerlere yol almanı tavsiye ederim

• Adamların dünyadaki tek amacı zengin olmak ve sevgili yapmak olmuş,yazık.

• Kendini bişey sanan yorumlar atmışsın dünya geçici sana dünyada mutluluklar unutma sende bizde öleceğiz.Bizene senin defilenden.Hayatta mutlu olmak önemli
    Görüyoruz milyonları olup intihar edenleri
  • quote:

Bkz profiline SonictheHedgehog-MZ = ''Android Beta Kullanıcısı'' betalar saldırıyor :D Betalar sizi betalaştırmak için önümü tıkıyorlar. Benciller diyorum engellemeye çalışıyorlar. Alfa duygunu uyandır. Gizli kamera kayıtlarıyla pratiğe dökeceğim: yakında.

"Bkz profiline ''Android Beta Kullanıcısı'' betalar saldırıyor :D "

Güldüm niyeyse

• Sen bu kafayla fazla yaşamassın

• @ErhanOfficial

hocam kusura bakmada video saçmalıkla dolu herşey para gerisi yalan
  • ErhanOfficial E kullanıcısına yanıt
    beta erkeğiyim.sadece yürüyerek kızı etkiledim.4-5 yıl spor yaptım.fıtık olduğumdan ahstaneye yattım.daha önceden de o hastanede o bölüme gitmiştim bi kaç kere.beni tşörtlü görene akdar hiç bi tepksi yoktu.omuzlar kollar ve göğüsler kaslı görülünce kızlar baştan salıveriyo zaten.çok da çekingen değilseniz ve akransanız olur.tabi gidipte muhafazakar kızları zorlamayın.o mühendislik kısmına giriyor işin .ancak beni gömecek derecede haşin olduğundan devamını getirmedim.
    Kiz tavlama yontemleri yazan biri o olamaz dostum.
    Ancak tecrube katmis olabilirsin kendine ve bu tecrubeleri baskalarina aktarmaya calisman guzel bir sey, videoyu Wi-Fi baglantisi buldugumda izleyecegim, suan yorum yapamiyorum videoyla alakali maalesef.
    Basarilar.
    Edit: Yazdiklarini begendim, biraz daha manipulatif yazabilirsen bilincalti daha iyi ozumser. Salt bilgi vermekten kacin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 22 Temmuz 2016; 23:27:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neden pahalı saat, elmas, iphone 6s, nike, adidas, bmw, ferrari, alınır?
    Neden başarılı olmak istersin çünkü asosyal isen derslere sıkı sıkıya sarılıp inat edip zengin olmak ister. Bunun temel nedeni bencil genetiğinin daha güzel kadınla çiftleşip kendisini sonsuza kadar yaşamasını daha sağlam kaliteli, altın oranlı evrim geçirmesine göre kodlanmıştır.
    Kadın ise kendisine en uygun koruyucu, lider, alf,a destekleyici, hamileliğinde güven için; oda yakışıklılıktan çok alfa ihtiyacı duyar.

Dünyadaki tüm sebepler kadın değildir dikkatli oku ''ana temeli'' kelimelerini esas almışım.Bunu açarsak haz ve gen, karar ve eylemdir. Alfa erkeği doğrudan kadına abaza gibi muhtaçlık duymaz aracı olduğunu bilir olay başka olgular başkadır. Cennette huri boşuna yok.

Adem elma yedi neden? HAZ
    Kanser=mutasyon=evrim
    Gerçekler=acı

Benim reklam gibi amacım yok gider defilemde 4 saatte paşalar gibi kazanıp çatır çatır yerim. Ne uğraşıcam bukadar emeği(render 4 saat montaj 2 saat parası: kuruş). Alfa uğraşmaz.
    Tek amacım var betalara ölüm!

ademin elmayı karı için yemesi, insanların kızlar için çalışması benimde aynı sebeplerden ötürü çalıştığımı göstermez. ben çalışırım çünkü başarı konusunda hırslıyımdır, okurum çünkü bilimi merak ederim, severim. lütfen herkesi kendiniz gibi sanmayınız.
    bu arada bilim insanlarına göre beta siz oluyorsunuz. ölümünüzün tadını çıkarın

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kramponcu -- 22 Temmuz 2016; 23:28:34 >

Tamamdir dostum, parani kazan tabi icerik uretiyon sonucta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne dinledim la ben ?
    Arkadaslar mantıklı olduğu noktalar var.
    Ama ifade ediş biçimi garip.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.