Şimdi Ara

iyi geceler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Neden başarılı olmak istersin çünkü asosyal isen derslere sıkı sıkıya sarılıp inat edip zengin olmak ister

arkadaşlar elon musk'ı aradım, doğruladı.
    kendisi "beta" imiş, asosyalmiş zengin olmak için derslerine sıkı sıkı sarılmışasdöashdaksdhas

belki kendi piyasanda "alfa"sın ama akademik bir ortamda bu cümleleri duyan güzel kızlar *** der geçer
  • Seni tavlamak bana düşmüştü. Bak elemanlar kız tavlamak için ne hallere düşüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leş
  • Moruk sen burdakilere ne bakıyosun ? Bunlardan beta bile olmaz kız selam yazsa bunlar bana aşık galiba zanneder

• ErhanOfficial E kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyorsun değişik. Ben vasıflı adamım, senin 1 ay peşinde koştuğun kızı 1 günde tavlarım. Sen bunlara vakit ayıracağına git biraz kız peşinde koş puhaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Sen ne diyorsun değişik. Ben vasıflı adamım, senin 1 ay peşinde koştuğun kızı 1 günde tavlarım. Sen bunlara vakit ayıracağına git biraz kız peşinde koş puhaha

güzel bir şey yazdıktan 1 dakika bile geçmeden bunu yazmışsın :( oldumu bu şimdi :(((
    Genini nasıl aktarıcaksın evlensen dicem bu kafayla zor. birine bluetootla felanmı aktarıcaksın akıllı oğlan

• ilk defa birine kötü bir yorum yapıcam sanırım. bu tarz video atanlar ergen gibi geliyor bana. her kız aynı değil, istiyorsan amuda kalk yinede tavlıyamayacağın kızlar olur. kızlar duygulara göre hareket ediyor anlayın şunu. her neyse, her şeyi kız üzerinize kurmanız yanlış.

ki ek olarak böyle bir konuyu senden niye dinleyelim ki? kızlardan dinlemek daha mantıklı olur.

kanalını inceledim ne güzel kameran var, montajıda güzel yapıyorsun ama yazık. kanalın içeriği çöp. bir tek 25.kare videonu beğendim. bu tarz bilgiler paylaşırsan kazanırsın.

kız videolarıdır, cinsellik videolarıdır falan filan paylaşacaksan geçmiş olsun.

diğer ülkelerde faydalı bilgiler anlatılıyor bizim ülkemizde full cinsellik. yerinde olsam videoyu silerdim.

ek olarak yakışıklısın ama tarzını beğenmedim niyeyse. çok sırıtıyorsun. bence modellik filan yap. yotube diye ısrar ediyorsan iphonedo izle biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 22 Temmuz 2016; 23:59:53 >

• Ciddi söylüyorum video hakkında bi ön yargim yoktu fakat 1 dk bile izleyemedim nedeni ise tamamen kasıntı ve itici bir tipin bana tavsiye vermek istemeseydi. Hele 39.saniyede attığın o bakış ne abi? Öyle bakınca etkileyici olduğunu mu düşünüyorsun. Kızları bilmem ama ben erkek olarak senin gibi bir tiple muhabbetim bile olamaz.En sevmediğim insan samimi olmayanlardir. Burada elbet sevgili yapmak isteyen kişiler olabilir onlara tavsiyem sadece rahat ve kendiniz olun. Sizler özgürsunuz ve elbet günlük hayatınızda konuşurken otururken yürürken hata yapabilirsiniz çünkü insansınız. Unutmayın hiç kimse mükemmel değildir ve herkes hata yapar. Eğer bu videodaki gibi olmak istediğinizde yani kusursuz bir insan olmak istediginizde atıyorum toplum içinde rezil olduğunuz zaman çok sıkıntı çekersiniz. Bunun tam aksine doğal olursanız hata yaptığınızda bile kendiniz ile alay edebilirsiniz ve bu diğer insanların da hoşuna gider, sempatik kabul edilirsiniz.

• ben izliyorum hocam şuan beğendim size pm attım yardımcı olur musunuz
    Ehehe beta alfa pek anlamam ama senin gibi entel dantel bi insan nasılda yüce yaradana sığındı anlamadım hadi selametle

• Konuşmasa gayet çekiciydi bu çocuk mesela
    Bunlara kalıp değil algı yönetimi denir videona bir baktım bu kadar kendini kasmasan video yapmaya çalışmasanki sonuçta bi oyuncu değilsin hani kendin olsan senin için daha hayırlı olur ama kendini aşmaya çalışıp bişeylere heves etmişsin eğlen bakalım ama kendinden okadar emin olma. devir kılıcı kalemle kalemi kılıçla dövme devri. Ahir zaman :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ErhanOfficial

Neden pahalı saat, elmas, iphone 6s, nike, adidas, bmw, ferrari, alınır?
    Neden başarılı olmak istersin çünkü asosyal isen derslere sıkı sıkıya sarılıp inat edip zengin olmak ister. Bunun temel nedeni bencil genetiğinin daha güzel kadınla çiftleşip kendisini sonsuza kadar yaşamasını daha sağlam kaliteli, altın oranlı evrim geçirmesine göre kodlanmıştır.
    Kadın ise kendisine en uygun koruyucu, lider, alf,a destekleyici, hamileliğinde güven için; oda yakışıklılıktan çok alfa ihtiyacı duyar.

Dünyadaki tüm sebepler kadın değildir dikkatli oku ''ana temeli'' kelimelerini esas almışım.Bunu açarsak haz ve gen, karar ve eylemdir. Alfa erkeği doğrudan kadına abaza gibi muhtaçlık duymaz aracı olduğunu bilir olay başka olgular başkadır. Cennette huri boşuna yok.

Adem elma yedi neden? HAZ
    Kanser=mutasyon=evrim
    Gerçekler=acı

Benim reklam gibi amacım yok gider defilemde 4 saatte paşalar gibi kazanıp çatır çatır yerim. Ne uğraşıcam bukadar emeği(render 4 saat montaj 2 saat parası: kuruş). Alfa uğraşmaz.
    Tek amacım var betalara ölüm!

Allah akıl fikir versin tabi eğer öyle bir şey mümkünse

Biraz ciddiye alayım dedim bunu gördüm: Cennette huri boşuna yok. GEÇMİŞ OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: ErhanOfficial

Bkz profiline SonictheHedgehog-MZ = ''Android Beta Kullanıcısı'' betalar saldırıyor :D Betalar sizi betalaştırmak için önümü tıkıyorlar. Benciller diyorum engellemeye çalışıyorlar. Alfa duygunu uyandır. Gizli kamera kayıtlarıyla pratiğe dökeceğim: yakında.

dank meme m8
    THEY CALL ME ALPHA çakmasıdır bu arkadaş.(bide betalar izlemsesin yazmış)

Gerçeği inci sözlükteki "bunu çok sık yapmam"ın yazarıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.