paper mage elbiselerine mp mi yoksa hp mi basmalı_?
hp olmalı canavarlar için istersen mp kullanabilirsin ama pvp de hp
53 bi mageye +7 hp set +7 kupeler geri kalan görev takıları wizard +8 ya da olmadı wood +8 minimum secenek olmalı
+7 elixer kaç lvl de giyilebiliyo yarı int olunca
paran varsa biraz +8/15 hp set wood +9 staff,gorev takıları,kupeler +7 ve ustu...çok paran yoksa +7/12 hp set,wood +8 yıne gorev takıları.bu arada wızart +8 almaya çalısma,wood +9 la aynı damageye sahıp arasında fark yok.sadece 42 staffla vururken etkıler,senın ıcın onemlı olan damage..
benim itemler
+7 hp/12 set +8 wizard 35 fire blast görev takıları bide 54 kağıdı hazır
+8 papper set +9 wood olmassa +8 de alabilirsin hp 7 ve 8 ler işini görür
bence 60 a kadar +7 paper set +8 wood yeter de artar bile.60 dan sonra paper olacaksan en az +8 paper set ve wizard +8 lazım.daha da sağlam olmak istersen stafı +9 wood yapabilir ya da paper kıyafetleri +9 deniyebilirsin.tabi bunun sonu yok böle devam eder
Kardesim arkadasların dedigi gbi +8/15 healt bonuslu elbiselerin olmazsa oLmaz.. +7 eziq kalır gelelim stafa +8 wizard olması lazım ii damage wurman için yada +9 wood takılar ise cz ve ardreamda mp takılar yaramaz bana göre görew takıları muazzam ama param war deRsennn 1)Elemental Pendant 2)DuaL Rom 3)DuaL agate eaRRing 4)GLasbeLt :)) bunlar baya bi ağır kaçtı ama saglam mage olmak kolay değiL elbiselerin defans kaybını uniqe takılarla kapatacaksın.. ama görew takıları harika bana göre benim logosda 63 lvl magem war full görew takıları takıorum piyasa uçukluğu yüzünden uniqe takı göremedik su ana kadar :D
quote:
Orjinalden alıntı: To die
benim itemler
İdare eder gene ama +9 wood almaya bak sen
quote:
Orjinalden alıntı: To die
benim itemler
60+ a kadar yeter .
60+ dan sonra..
+8hp/15 set +9 wood 35 fire blast 54 kağıdı 57 kağıdı +9 hp takılar
yeter diye düşünüyorum .. Paran varsa unıq al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme