ya abi gaza geldim tuttum şöle bişi yaptım; lvl 23 e kadar force cold werdim lvl 31 e kadar heuskel-bicheon lvl 23 e kadar pacheon daha olmadı ama 70 e kadar da fire-light yapcam olabilcek bişi mi yoksa o kdr sp farm yaptıım adamn içine mi etmişi lütfen bi yourm
geçmiş olsun boğaz köpsü baya tıkalı fatih sultan mehmet köprüsünden at kendini
quote:
Orjinalden alıntı: Jeet
geçmiş olsun boğaz köpsü baya tıkalı fatih sultan mehmet köprüsünden at kendini
quote:
Orjinalden alıntı: kaganreal
ya abi gaza geldim tuttum şöle bişi yaptım; lvl 23 e kadar force cold werdim lvl 31 e kadar heuskel-bicheon lvl 23 e kadar pacheon daha olmadı ama 70 e kadar da fire-light yapcam olabilcek bişi mi yoksa o kdr sp farm yaptıım adamn içine mi etmişi lütfen bi yourm
Az daha gaz versek Ay'a çıkar bu
hmm biraz daha adam gibi yorumlar we apıcı elştriler olursa sewnrm
nekadar zamanını aldı ? bukadar boşa zaman harcicağına ders çalışsam profösör olmuştn yazık olmuş diorm weapon skilinden 1den fazla vermek lvlin çok yükseklere ulaşmadıı sürece mantıksız gibi gelior bana mesela heuksalsın pacheonun passiveleri işine yarar ama 25-30lvl adam için gereksiz die görüorm okadar mastery lvlini doldurmuşsun gerksiz şeylere o heuksal bicheon pacheon yerine elementlere çalışsaydın yine adam olablirdi char bu arada intmisin strmi? gerçi bu sorduum soru saçma ne olursan ol yine gel kötü olmş derim int olacaksan light+fire heuksal veya bicheon str olacaksan cold+fire veya fire+cold, heuksal veya bicheon hybrid olma hiç eğer okçu olurum diosan inte yüklen derim çokpis vuruyo songünlerde moda okçu nukerler yukarda vermediğim farklı kombinasyonlarda var ama sölediklerim en sık kullanılan kombinasyonlar bence int okçu yap farmını yaparsınçatır çatır hızlıda kasarsın dahane
Üst konuya yazsaydın daha iyi olurdu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme