Şimdi Ara

İYİ OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takımda kan değişikiliği olsun.Başkan gitsin.Td gitsin.Oyuncuların çoğu gönderilsin.Bu sezon gençlerle oynayalım.Zaten Galatasarayın şampiyonluğu garanti.Uzun vadede bir yatırım yapalım.2 sene sonra temizlenmiş bir şekilde bomba gibi dönelim

• Artk tek yol bu daha fazla barındırmayalım klüpte aziz ve kazıklarını
  • Ulan biz bu hallere düşecek takım mıydık lan ? Gitgide anadolu takımlarından beter durumlara düşeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek Ronaldo

Takımda kan değişikiliği olsun.Başkan gitsin.Td gitsin.Oyuncuların çoğu gönderilsin.Bu sezon gençlerle oynayalım.Zaten Galatasarayın şampiyonluğu garanti.Uzun vadede bir yatırım yapalım.2 sene sonra temizlenmiş bir şekilde bomba gibi dönelim

2. haftadan Galatasaray'ın şampiyonluğu garanti ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Takımda kan değişikiliği olsun.Başkan gitsin.Td gitsin.Oyuncuların çoğu gönderilsin.Bu sezon gençlerle oynayalım.Zaten Galatasarayın şampiyonluğu garanti.Uzun vadede bir yatırım yapalım.2 sene sonra temizlenmiş bir şekilde bomba gibi dönelim

2. haftadan Galatasaray'ın şampiyonluğu garanti ne demek?

Bu oyunla bizim şampiyon olacağımızı düşünmüyorsundur umarım.En fazla 5.oluruz.Beşiktaş da 2.yarı düşüşe geçer.Gs yine yürüye yürüye,kendini zorlamadan şampiyon olur
  • Saçma öneri.. Hem de ligler başlamışken oyuncuları yollamak falan büyük saçmalık olur, hem de 2.haftadan pşes mi edeceksin? Hiç belli olmaz, uzun bi sezon var önümüzde. O dediğin şey anca sezon sonunda yapılır. Yollarsın çürükleri, yepyeni bir takım kurulur ama şimdi zamanı değil.
  • İmzanı beğendim @Gerçek Ronaldo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiden bunu söylemek yanlış hocam.10.hafta da bile değiliz daha.Hem ben galatasarayı geçen sezonki kadar dinç ve olumlu görmüyorum ama daha sezonun başı belki de daha fena olacaklardır.
  • örnek : juve bize bişi olmazzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz olmaz alın formanızı bekleyin
  • Katiliyorum, ben de sevindim aslinda. Ustelik ceza bu seneden basliyormus, sadece seneye katilamicaz yani. Bu sure icinde de takimda yepyeni bi sayfa acilmali, baskaniyla, sistemiyle, futbolcusuyla yepyeni bir takim kurulmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sevinenlerdenim. Yeteri kadar dibe vurmadıkça değişim ve çıkış olmayacaktı. Takım ne bu sezon için nede gelecek adına hiç bir ışık vermiyor ve her maç daha da kötüye gidiyor. Klüp yönetilemiyor allah aşkına koskoca Fenerbahçe'de bir Aziz Yıldırım birde Kiğılı biliniyor başka birini tanımıyorum ben transfer çalışmalarını bile kiğılı yürütüyor süreklio konuştuğuna göre transferi kim yapıyor kim karar veriyor , klüp bu 2 isimden mi ibaret ? Diğer yöneticiler nerede,kim hangi görevi yapıyor hiç bir şey belli değil. Transfer edilen oyuncular yedek klübesinde oturuyor , hoca ne yaptığını bilmiyor, 4.seneye girdik hala konya torku şeker spor kadar pas yapamıyoruz. Rezillik üzerine rezillik daha sayılacak çok şey var. Fenerbahçe'yi sirke çevirdiler. Bu takım bu adamların elinden kurtarılmalı.
  • Tarihine kara bir leke surulmesinin nesi iyi

• Yapılanma lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ulan biz bu hallere düşecek takım mıydık lan ? Gitgide anadolu takımlarından beter durumlara düşeceğiz

Anadolu takımıyla kendini kıyaslaman bile mahalle takımı olduğun kanıtı kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Ulan biz bu hallere düşecek takım mıydık lan ? Gitgide anadolu takımlarından beter durumlara düşeceğiz

OOO MANYAK LAF MANYAK LAF OOO!
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Piojo

quote:

quote:

OOO MANYAK LAF MANYAK LAF OOO!

Öyle deme Bursaspor'un hakkı yendi, ŞL'ye gideceklerdi onlar.

• quote:

quote:

hll dvm spr knk
  • en dibe batmadan en yükseğe çıkılmaz.iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Tarihine kara bir leke surulmesinin nesi iyi

Olanlar oldu n'apsın taraftar mı istedi yani böyle olmasını, şikeyi? Abuk sabuk konuşmayın yahu. Pis heriflerin gitmesi için iyi oldu diyor herkes. Gerçi Türk futbolu ölmüş ağlayanı yok da kime ne diyorsun. Kedi köpek gibi laf sokacaklar ya birbirlerine, sanki bizim işimize yarıyor bu davranışlar.
  • İyi falan olmadı, iyi oldu demeyin. Kulüpte kan değişikliklerine gidilecek olması gelecek adına son derece mühim ve iyi bir durum. Lakin CAS'ın bu kararları onamasının iyi bir tarafı yok, koskoca bir tarihe leke sürüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.