Şimdi Ara

İyi oyunlar herkese!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oks nedeniyle oyunu bırakıyorum belki yazı ngeri gelirim hepinize çok teşekkür ediyorum hesap ve itmler kimseye verilmicekltir sizden bi isteğim olucak kabul edrseniz bi kız arkadaşım var benden 2 yaş küçük ama olsun oda bu oyuna yeni başladı umarım yardım edersiniz yani sizi biraz olsun tanıdıysam edersiniz hakkınızı helal edin duada edin bu arada:D:D hepinize iyi oyunlar allahaısmarladık arkadaşlar...

not::hiç gitme felan demeyin okul herşeyden önemlidir shadowhero geçengünkü konuşmamız nasıldı sınav sonucunda aklım başıma geldi merak etme:D:D

BYE EVERYBODY...

• En iyisini yaptın ece.Ben sana dünde demiştim senin oks var diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

En iyisini yaptın ece.Ben sana dünde demiştim senin oks var diye
    Arkadaşlar bu forumu ece ve shadowhero(msnden) önerdi bana sizin çok yardımsever olduğunuzdan felan bahsetti bende keyıt olıyım bari dedim genel olarak oyun hakkında baya şey biliyorum ancak tabi insan tüm hayatı boyunca sürekli öğrenir hepinize iyi oyunlar diliyorum...

bu arada eklemet istiyenler için elif_chaos @hotmail.com (boşluğu kaldırın...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-L-İ-F -- 12 Mart 2007; 16:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-L-İ-F

Arkadaşlar bu forumu ece ve shadowhero(msnden) önerdi bana sizin çok yardımsever olduğunuzdan felan bahsetti bende keyıt olıyım bari dedim genel olarak oyun hakkında baya şey biliyorum ancak tabi insan tüm hayatı boyunca sürekli öğrenir hepinize iyi oyunlar diliyorum...

bu arada eklemet istiyenler için elif_chaos @hotmail.com (boşluğu kaldırın...)

Alıntıları Göster
    bye bye abla seni özlicem bana daha var oks ye daha 6. sınıfm bbe o zmanaa kadar bi 50 olurum:D sen iyi çalış eğer hep oyun oynarsan kötü olur malum sınavdada veemonun gelişmişi nedir diye sormıcaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: KeTSuGi

bye bye abla seni özlicem bana daha var oks ye daha 6. sınıfm bbe o zmanaa kadar bi 50 olurum:D sen iyi çalış eğer hep oyun oynarsan kötü olur malum sınavdada veemonun gelişmişi nedir diye sormıcaklar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

Cvp Exveemon Bu Çok basit bi soru Tabi Sormazlar

Ece Sana Güle Güle Yaz Tatilinde Görüşürüz İnşallah

• quote:

Alıntıları Göster
    seni Tanıma Fırsatım Olmamıştı Ama Yinede By
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechno

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kaancertr

quote:

Beelzemon bm nasıl yapılır?

a-)öyle bieşy yok şaçmalamayın b-)var ama bilmiyorum c-)bm ne d-)var.Ve ........ şekilde yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

quote:

Orjinalden alıntı: Kaancertr

quote:

Beelzemon bm nasıl yapılır?

a-)öyle bieşy yok şaçmalamayın b-)var ama bilmiyorum c-)bm ne d-)var.Ve ........ şekilde yapılıyor

Alıntıları Göster
    bm bilmemne mode(bilmemne mode değil ben bilmediğimden bilmemne diyom) ve rpg yi bilkmem ama ps1 oyunu rumble arenada galiba beelzemon bm mode var reelzm bitirmiş o daha iyi bilir ps1 oyununu ona soralım

• quote:

bm bilmemne mode(bilmemne mode değil ben bilmediğimden bilmemne diyom) ve rpg yi bilkmem ama ps1 oyunu rumble arenada galiba beelzemon bm mode var reelzm bitirmiş o daha iyi bilir ps1 oyununu ona soralım

Alıntıları Göster
    güle güle nasıl olsa eğitim şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ece-Nur

arkadaşlar oks nedeniyle oyunu bırakıyorum belki yazı ngeri gelirim hepinize çok teşekkür ediyorum hesap ve itmler kimseye verilmicekltir sizden bi isteğim olucak kabul edrseniz bi kız arkadaşım var benden 2 yaş küçük ama olsun oda bu oyuna yeni başladı umarım yardım edersiniz yani sizi biraz olsun tanıdıysam edersiniz hakkınızı helal edin duada edin bu arada:D:D hepinize iyi oyunlar allahaısmarladık arkadaşlar...

not::hiç gitme felan demeyin okul herşeyden önemlidir shadowhero geçengünkü konuşmamız nasıldı sınav sonucunda aklım başıma geldi merak etme:D:D

BYE EVERYBODY...

sen de benim gibi yapıyorsun yani...umarım 11 Haziran da tekrar görüşürüz, ama ben 10 haziranın değil 11 haziranın daha çabuk gelmesinin istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

quote:

Orjinalden alıntı: Ece-Nur

arkadaşlar oks nedeniyle oyunu bırakıyorum belki yazı ngeri gelirim hepinize çok teşekkür ediyorum hesap ve itmler kimseye verilmicekltir sizden bi isteğim olucak kabul edrseniz bi kız arkadaşım var benden 2 yaş küçük ama olsun oda bu oyuna yeni başladı umarım yardım edersiniz yani sizi biraz olsun tanıdıysam edersiniz hakkınızı helal edin duada edin bu arada:D:D hepinize iyi oyunlar allahaısmarladık arkadaşlar...

BYE EVERYBODY...

sen de benim gibi yapıyorsun yani...umarım 11 Haziran da tekrar görüşürüz, ama ben 10 haziranın değil 11 haziranın daha çabuk gelmesinin istiyorum
    öff benimde var o sınav ama ben zaten hafta ici oynayamıyom hafta sonları oynuyom sana da byee

• quote:

Orijinalden alıntı: yanikadem

öff benimde var o sınav ama ben zaten hafta ici oynayamıyom hafta sonları oynuyom sana da byee

Alıntıları Göster
    güle güle senı beklıcez hepımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmo_92

güle güle senı beklıcez hepımız

Alıntıları Göster
    2 sene önce oks deydim :) 420 puan yapmıştım 500 üzerinden çalışmak iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

2 sene önce oks deydim :) 420 puan yapmıştım 500 üzerinden çalışmak iyidir

Alıntıları Göster
    abiler ece erkek mi + benle yaşıtmış oyunda asılıyımda ece beni gebertsin(sevgilisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango Mango -- 12 Mart 2007; 19:10:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cango Mango

abiler ece erkek mi + benle yaşıtmış oyunda asılıyımda ece beni gebertsin(sevgilisi)

Alıntıları Göster
    cangomango sen ne diyon ya manyaq manyaq şeler güle güle ece başarılar dilerim bende seneye gircem şuan 420 tutturabiliyorum ama en son 322 aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

cangomango sen ne diyon ya manyaq manyaq şeler güle güle ece başarılar dilerim bende seneye gircem şuan 420 tutturabiliyorum ama en son 322 aldım

Alıntıları Göster
    bence eğiyim çok önemli en iyisini yaptın ece tekrar görüşürüz inş. byee

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinH0_1

bence eğiyim çok önemli en iyisini yaptın ece tekrar görüşürüz inş. byee

Alıntıları Göster
    2 Sene Sınıfta Kaldığını Bilmiyordum ECE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Alıntıları Göster
    Millet okuyor be kardeşim,benim de Öss var,batsın bu sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_of_fire

Millet okuyor be kardeşim,benim de Öss var,batsın bu sistem

Alıntıları Göster
    ben daha 6. sınıftayım yakında oks kalkıcakk(ben maalesef giremcem)

(şu mavi olan oks sarı olanda ben)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -YıLMaZ-

2 sene sınıfta kalsa okuldan atılırdı akıllıSadece geç başlamış o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.