Bildirim
İYİ Parti - Meral Akşener (47. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali222
Ya bu ulkede su an bakanlik yapan Mehmet Şimşek İngiltere vatandaşı. Vatandas olurken İngiltere nin menfaatlerini koruyacagina yemin ediyorsun. Buna agzini acmayanlar, İyi parti google dan adam getirmis cart curt diyor.
Arkadas dogru soyluyor googledan adam getirme isini destekliyorum hic degilse profesyonel ve akilli olurlar yoksa akpli sark kurnazlari tirt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ddsmurat
quote:
Orijinalden alıntı: ali222
Ya bu ulkede su an bakanlik yapan Mehmet Şimşek İngiltere vatandaşı. Vatandas olurken İngiltere nin menfaatlerini koruyacagina yemin ediyorsun. Buna agzini acmayanlar, İyi parti google dan adam getirmis cart curt diyor.
Arkadas dogru soyluyor googledan adam getirme isini destekliyorum hic degilse profesyonel ve akilli olurlar yoksa akpli sark kurnazlari tirt
Adamı kimse getirmedi. Amerikadaki hayatını, onca imkanı bırakıp kendisi geldi. Akşenerde ışık gördüğü için geldi. Vatanseverlik az bulunan bir meziyet olduğu için bizim millete tuhaf geliyor bu hareketler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=9UT3p4WKgyQ
30 saniye..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 8 Mart 2018; 2:14:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
Oy verme ihtimalim varken yavaş yavaş vazgeçiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: StoryBro
Oy verme ihtimalim varken yavaş yavaş vazgeçiyorum.
Bunlar başından beri böyle. Hatta forumda "İyi Parti'yi Tartışalım" diye konu açan, partide görev alan arkadaşa da söyledim net bir duruşunuz yok diye. Böyle giderse dibe çakılacaklar net. Türk Milliyetçisi yemez bunları. Tatlısu solcusu yer anca.
Böyleleri olduğu sürece daha çok oy kaybederler... Ve bu adam eski Mhp milletvekiliydi...
Hocam o konunun linki varmı oraya bu mesajı atmak istiyorum ben bulamadım da
quote:
Orijinalden alıntı: Snowizma
Böyleleri olduğu sürece daha çok oy kaybederler... Ve bu adam eski Mhp milletvekiliydi...
İyi parti ilk mitingleri doğuda yapıyordu hatırlayanlar olabilir o zamanda kürtçe hoşgeldiniz pankartı falan vardı o gün zaten soru işareti oluştu bende.
Biri gelip şimdi " bu ülkede kürtlerde var yaaa " diyebilir bende diyorum bu ülkenin dili kökeni vatanı Türk ve Türkçeyse başka dilde pankart görmek istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: StoryBro
Hocam o konunun linki varmı oraya bu mesajı atmak istiyorum ben bulamadım da
Kapatılmış konu.
Hocam onları ben de biliyorum, hadi Kürtlerin sempatisini kazanmak için afişlere Kürtçe eklenmiş olabilir yine göz yumulur da, hainlere açık destek affedilmez. Eğer bu herif için bir adım atılmazsa iyi parti benden ve çevremden muhtemelen oy alamayacaktır.
quote:
Hocam onları ben de biliyorum, hadi Kürtlerin sempatisini kazanmak için afişlere Kürtçe eklenmiş olabilir yine göz yumulur da, hainlere açık destek affedilmez. Eğer bu herif için bir adım atılmazsa iyi parti benden ve çevremden muhtemelen oy alamayacaktır.
Ahmet Şık ve Murat Sabuncu neden hain bir anlatsanız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konusu açılmıştı oradaki mesajlarda da görebilirsiniz. Attığı twitler ve instagram sayfalarında mevcut.
quote:
Konusu açılmıştı oradaki mesajlarda da görebilirsiniz. Attığı twitler ve instagram sayfalarında mevcut.
Birader adamı boş yere hapse atmışsın fetö yargıda hakim iken.
Sonra bu kez aynı adamı fetöcu diye hapse atmışsın.
Adam buna rağmen ülkesinde kalmış, ülke insanına tek kelime etmemiş.
Bu adama vatan haini diyemezsin devleti sevmiyor diye devlet vatan değildir.
Yaptığı şeyler genellikle duymak istenmeyen haberler.
Pkk'dan nefret ettiğini, fetö'dden nefret ettiğini, dhkp-c'den nefret ettiğini 50 kez söylemiş, devleti sevmiyor hatta nefret ediyor doğru lakin vatan haini falan değil bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X