Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Ya bu ulkede su an bakanlik yapan Mehmet Şimşek İngiltere vatandaşı. Vatandas olurken İngiltere nin menfaatlerini koruyacagina yemin ediyorsun. Buna agzini acmayanlar, İyi parti google dan adam getirmis cart curt diyor.

Arkadas dogru soyluyor googledan adam getirme isini destekliyorum hic degilse profesyonel ve akilli olurlar yoksa akpli sark kurnazlari tirt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Ya bu ulkede su an bakanlik yapan Mehmet Şimşek İngiltere vatandaşı. Vatandas olurken İngiltere nin menfaatlerini koruyacagina yemin ediyorsun. Buna agzini acmayanlar, İyi parti google dan adam getirmis cart curt diyor.

Arkadas dogru soyluyor googledan adam getirme isini destekliyorum hic degilse profesyonel ve akilli olurlar yoksa akpli sark kurnazlari tirt

Adamı kimse getirmedi. Amerikadaki hayatını, onca imkanı bırakıp kendisi geldi. Akşenerde ışık gördüğü için geldi. Vatanseverlik az bulunan bir meziyet olduğu için bizim millete tuhaf geliyor bu hareketler.

• buda burada kalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

buda burada kalsın

Sorun ne birader, fetöcular yurtta sulh konseyi deyince lafın değeri mi düştü.

Üstüne MHP iktidarı denmiş, MHP fetöcu mu ?

Halen son derece geçerli bir söz, Atatürk'ün sözü. Artık çamur atacağız diye iyice saçmaladınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Mart 2018; 10:53:29 >

• quote:

buda burada kalsın

Arkadaş ne kadar art niyetli insanlarsınız. Fetöcüler Allah Kuran'da diyor.

O zaman onlarında değerlerini düşürelim, kimse ağzına almasın. Az mantıklı olun.

Sonuna kadar ''Yurtta sulh,cihanda sulh''.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Daha çok sevdim Akşeneri. Türkçü biri niye istihbarat toplar? Cumhuriyete tehdit olabilecek oluşumları bertaraf edebilmek için olabilir ancak. Dinci ya da komunist olsaydı şüphelenirdim.

• https://www.youtube.com/watch?v=9UT3p4WKgyQ

30 saniye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 8 Mart 2018; 2:14:16 >

• quote:

Bazıları gibi kandirilmamis. Gurur duyduk.

• Oy verme ihtimalim varken yavaş yavaş vazgeçiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Oy verme ihtimalim varken yavaş yavaş vazgeçiyorum.

Bunlar başından beri böyle. Hatta forumda "İyi Parti'yi Tartışalım" diye konu açan, partide görev alan arkadaşa da söyledim net bir duruşunuz yok diye. Böyle giderse dibe çakılacaklar net. Türk Milliyetçisi yemez bunları. Tatlısu solcusu yer anca.

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Böyleleri olduğu sürece daha çok oy kaybederler... Ve bu adam eski Mhp milletvekiliydi...

• Ambarad kullanıcısına yanıt
    Hocam o konunun linki varmı oraya bu mesajı atmak istiyorum ben bulamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

Böyleleri olduğu sürece daha çok oy kaybederler... Ve bu adam eski Mhp milletvekiliydi...

İyi parti ilk mitingleri doğuda yapıyordu hatırlayanlar olabilir o zamanda kürtçe hoşgeldiniz pankartı falan vardı o gün zaten soru işareti oluştu bende.

Biri gelip şimdi " bu ülkede kürtlerde var yaaa " diyebilir bende diyorum bu ülkenin dili kökeni vatanı Türk ve Türkçeyse başka dilde pankart görmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam o konunun linki varmı oraya bu mesajı atmak istiyorum ben bulamadım da

Kapatılmış konu.

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Hocam onları ben de biliyorum, hadi Kürtlerin sempatisini kazanmak için afişlere Kürtçe eklenmiş olabilir yine göz yumulur da, hainlere açık destek affedilmez. Eğer bu herif için bir adım atılmazsa iyi parti benden ve çevremden muhtemelen oy alamayacaktır.

• quote:

Hocam onları ben de biliyorum, hadi Kürtlerin sempatisini kazanmak için afişlere Kürtçe eklenmiş olabilir yine göz yumulur da, hainlere açık destek affedilmez. Eğer bu herif için bir adım atılmazsa iyi parti benden ve çevremden muhtemelen oy alamayacaktır.

Ahmet Şık ve Murat Sabuncu neden hain bir anlatsanız?

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Konusu açılmıştı oradaki mesajlarda da görebilirsiniz. Attığı twitler ve instagram sayfalarında mevcut.

• quote:

Konusu açılmıştı oradaki mesajlarda da görebilirsiniz. Attığı twitler ve instagram sayfalarında mevcut.

Birader adamı boş yere hapse atmışsın fetö yargıda hakim iken.

Sonra bu kez aynı adamı fetöcu diye hapse atmışsın.

Adam buna rağmen ülkesinde kalmış, ülke insanına tek kelime etmemiş.

Bu adama vatan haini diyemezsin devleti sevmiyor diye devlet vatan değildir.

Yaptığı şeyler genellikle duymak istenmeyen haberler.

Pkk'dan nefret ettiğini, fetö'dden nefret ettiğini, dhkp-c'den nefret ettiğini 50 kez söylemiş, devleti sevmiyor hatta nefret ediyor doğru lakin vatan haini falan değil bence.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.