Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu kardeşim banane akpden, ben şimdiki mhp'den mi bahsediyorum? Bahçeli 20 yıldır Mhp'nin başına beladır diyorum. Mhp son 2 yıldır akp'ye yanaştı. Onun da sebebini herkes biliyor zaten. Ondan önce Mhp bahçeliye rağmen tek oy verilebilecek partiydi, başbuğun emanetine sahip çıkılıyordu en azından, şimdiyse tek IYI parti var.

Ayrıca chp'nin neresi Türk milliyetçisi, akp'den bir farkı yok, ikisi de teröristlerle iş yürütüyorlar. Hepar milliyetçidir ama mecliste değildir.
  • Snowizma S kullanıcısına yanıt
    Mhp arap milliyetçisidir, her zaman da böyleydi. Mhp li profil fotoğrafına sahip olup da Atatürk'e karşı kötü sözler söyleyen Mhp lileri gördüm.Hatta bir ara print screen, ekran görüntüsü alıp, dosyada tutup, senin gibi düşünenlere göstermeyi bile düşündüm.Sayıları o kadar fazla yani. Mhp liler cumhuriyet ve Atatürk'e çok da sevdalı değiller. Chp Türk milliyetçisidir. Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısıdır. Hdp kürt milliyetçisi, Akp ve Mhp arap milliyetçisi, İyi parti ise bana göre şu an öyle gözüküyor ki yarı Türk milliyetçisi, yarı Arap milliyetçisi. Tam ne olduğu belli değil, zaman gösterecek.Ama arap milliyetçiliğine daha yakın gibi duruyor.
    Mhp sırf alevi diye geçmişte Türkleri katletmedi mi? Bu islamcılık değil midir? Arap milliyetçiliği değil midir? Mhp nin geçmişine bak bakalım.

Not:Ben hiçbir partiyi tutmuyorum.Tarafsızım,bunu da buraya dipnot düşeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 14 Nisan 2018; 13:31:55 >

• Mhp ve ülkücülere karşı derin bir nefretiniz var, önyargılarınızdan kurtulduktan sonra konuşalım. Ayrıca bu tarafsız bir insanın yazacakları şeyler değil, ayrıştırıcı bir dil.

Her partide iyi ve kötü insanlar vardır, biz burada yönetim ve ideolojilerine göre yargılıyoruz. Ben akp ve chpyi zerre sevmem ama aynı şeyi akpli ve chpliler için diyemem zira çevremde hem akpli hem chpli arkadaşlarım var. O dönemlerde yaşanan katliamlar karşılıklıdır ve nedenlerini yakın tarihi bilmeden tek taraflı sorgulamak ve buradan kinlenmek zarar doğurur. Daha da yazmayacağım, teşekkürler.
    " O dönemlerde yaşanan katliamlar karşılıklıdır ve nedenlerini yakın tarihi bilmeden tek taraflı sorgulamak ve buradan kinlenmek zarar doğurur. " kinlenmek kelimesi dışında söylediklerine biraz katılıyorum. Ben tarafsız biriyim, olaylara her zaman objektif olarak bakarım. Bahsedilen ülkücülerin yaptıkları Türk katliamları konusunu tabi araştırmak lazım.Benim bildiğim kadarıyla tek taraflı olaylar bunlar.Aziz Nesin ve 33 tane diğer Türkiye vatandaşının Madımakta katledilmesi de tek taraflı.Bu olaydan eminim zaten. Diğer olayları da araştıracağım, çünkü daha önce geniş çaplı araştırmamıştım.
    İkide bir kin ve nefret deyip durmuşsun. Arkadaşım ben kin tutmam asla, nefret de etmiyorum ülkücülerden. Ülkücü arkadaşım da var.Baya da samimiyiz.Benim bahsettiğim şey ülkücülerin,mhp lilerin arap milliyetçisi olması.Ve bu konuda yüzde 100 eminim.Neden arap milliyetçisi oldukları konusunda sayabileceğim binlerce şey var. Türk milliyetçiliğine yönelik ırkçılıktan ve insanları milliyetçilikten soğutmaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok.Araplar düşman değiller,arapları seviyorlar, arap milliyetçiliğiyle,arapçılıkla ilgili her şeyi destekliyorlar, bir şeye karşı çıktıklarını bile görmedim.Ama ülkemizde yaşayan Kürtlerin her şeyine karşılar.Kürtlerin varlığına dahi karşılar.Böyle ırkçı siyaset mi olur? Mhp tabanının internette yazdıkları yorumlara bak, resmen korkunç.Bir partinin tabanı ne ise, o parti de 3 aşağı 5 yukarı odur.

• Gerçekçi ve objektif olarak bakarsak İyi Parti seçimlerde yüzde kaç oy alır sizce? Merak Akşener'in rte'yi geçip Cumhurbaşkanı olma potansiyeli var mıdır? Bu soruların yanı sıra benim düşünceme göre CHP seçmeni bu konuda büyük önem arz ediyor. Zira CHP'den İYİ Parti'ye ne kadar çok destek gelirse şans o kadar aratacak gibi.

• Helal olsun harika özgüven ve iddia ayrıca sosyal medyada cevap vermeleri güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Gerçekçi ve objektif olarak bakarsak İyi Parti seçimlerde yüzde kaç oy alır sizce? Merak Akşener'in rte'yi geçip Cumhurbaşkanı olma potansiyeli var mıdır? Bu soruların yanı sıra benim düşünceme göre CHP seçmeni bu konuda büyük önem arz ediyor. Zira CHP'den İYİ Parti'ye ne kadar çok destek gelirse şans o kadar aratacak gibi.
    Umarım İyi Parti Chp ile ittifak yapmaz. Eğer böyle olursa şansı var. Bende dahil çevremdeki birçok kişi Chp'den daha doğrusu Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bıkmış durumda.

Ama ittifak işte sadece bunu kullanıyor. Sadece Chp'ye yükleniyor. Ne Saadete ne de İyi Partiye laf söylemiyor. Çünkü kendinden kaçacak oyları biliyor.

İdeojilerin yerini başka şeylerin alması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harıl harıl çalışıyordu İyi Parti,seçimi bu kadar erkene almasalar ve normal zamanında yapılsaydı çok ciddi oy potansiyeline ulaşabilirlerdi ama seçimlerin bu kadar erkene alınması İyi Parti için kötü oldu...Tam harıl harıl çalışıp propagandalarını yapmaya başlıyorlar,seslerini duyuruyorlardı ki Akp'nin sözcüsü Bahçeli erken seçim olsun dedi ve Akp de dünden razıymış zaten hemen kabul edildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 19 Nisan 2018; 20:42:57 >
  • 2 ay var zaten halk verecekse de reklama gerek yok. Bunca secim de diger zaat calisma yaptida ne oldu

Hocam özel değilse sandık ta ne yaptınız ?

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    İyi partiye oyumu kullandım hocam ve pişman değilim ancak beklemediğim bir sonuç oldu. %15 falan beklerdim ama medya boykotuyla yine 7 aylık bir parti için vasat bir oran diyebiliriz.

Şurada seçim sonrası fikirlerimi paylaştım:https://forum.donanimhaber.com/muhalefet-agir-bir-darbe-aldi--133525229#133525229

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snowizma -- 26 Haziran 2018; 19:28:25 >
  • Yörük Ali Paşa istifa etmiş. Koray Aydın TV programında CHP nin sol partilerle ittifak bizde Saadet ve demokrat parti ile ittifak istedik beklenmedik gelişme oldu dedi demekki hala kendini merkez parti yerine sağ olarak görüyorlar galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.