Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kurulacak partinin adi iyi parti olacağı öğrenildi.Logosuda güneş olacakmış.
    Düşünceleriniz nedir ?

• Milliyetçilik tektir.Atatürk'ün tanımladığı olgu milliyetçiliktir..gerisi boştur ve manüplasyona açıktır...

islamcılardan oy alması zor gibi duruyor ..onların yüzünden bu haldeyiz..

Atatürk ilke ve devrimleri tek çaremiz böyle tengri mengri ile çıkamayız bi yere..1919 da hepsi denendi tutmadı kardeşim..yok turan yok ümmet ..tutmadı hiçbiri

neyse yine de meral ablamıza başarılar partinin logosu güzel.Türk tarihine atıf yapması da çok güzel.Türk olduğumuzu hatırladık tekrardan..
    Meral Akşener, muhafazakar demokrat sağ birisidir.
    kurduğu parti de Özal'ın ANAP'ı gibi 4 eğilimi birleştirmeyi hedefleyen, içinde değişik kimlik ve görüşlerden insanların olduğu bir partidir.

Türkçü-Turancı-Toplumcu birisi olarak ve benim gibi düşünen milyonlarca kişi adına şunu söyleyebilirim ki, bizler Ümit ÖZDAĞ'ı takipteyiz. o neredeyse biz de oradayız. Şu anda da Ümit Özdağ, yeni partinin genel sekreteridir. Ümit Özdağ'a güveniyoruz. Türk milletine zarar verecek bir işe asla izin vermez. gerektiğinde resti çeker, bırakır gider....

yeni parti, AKP'den ne kadar çok oy alırsa o kadar başarılıdır demektir. ben ilk seçimde %20'lere yaklaşacağını düşünüyorum.
    ayrıca son ikiye kalırsa, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de kazanacağı kanaatindeyim.

+1 destek
  • siyasi parti adı değilde, sosyal dayanışma yardımlaşma derneği adı gibi olmuş....daha yaratıcı olunabilirdi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Bu milliyetçilikten kaçınan, merkeze oynayan bir parti, lütfen bu partiye bari "tengri bizi menen"ciler el atmasın, aksi takdirde akp'den oy falan çalamayacaklar

ırki milliyetçilikten kaçınan desek daha doğru olur türkiye milliyetçiliğine daha yakın söylemleri...
  • Milliyetçilik tektir.Atatürk'ün tanımladığı olgu milliyetçiliktir..gerisi boştur ve manüplasyona açıktır...

islamcılardan oy alması zor gibi duruyor ..onların yüzünden bu haldeyiz..

Atatürk ilke ve devrimleri tek çaremiz böyle tengri mengri ile çıkamayız bi yere..1919 da hepsi denendi tutmadı kardeşim..yok turan yok ümmet ..tutmadı hiçbiri

neyse yine de meral ablamıza başarılar partinin logosu güzel.Türk tarihine atıf yapması da çok güzel.Türk olduğumuzu hatırladık tekrardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 25 Ekim 2017; 3:1:10 >
  • hala yok anadolu milliyetçiliği yok türkiye milliyetçiliği yok türk ırkçılığı konuşuluyor ya.

ya kardeşim bir salın artık ya. bıkmadınız kavram kavgasından. içi boş bir sürü kelime oyunundan. saçma sapan ideolojilerinizi yarıştırmaktan. yıl oldu 2017 adam hala atatürk şeysi desek daha doğru olur diyor.

deme kardeşim. bir kere de bir şeycik demeyiver. yakın tarihimizde onlarca cinayete sebep olmuş ideoloji kitaplarının değil de vicdanının sesini dinle bu kez de ya. nolur artık bir şey deme. iyi olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

siyasi parti adı değilde, sosyal dayanışma yardımlaşma derneği adı gibi olmuş....daha yaratıcı olunabilirdi ...

Sosyal Dayanisma ve Yardimlasma, Adalet ve Kalkinma bunlarda pek farkli degil.. Ulkede ne Adalet var ne de Kalkinma..

Kaldi ki İYİ nin anlami Kuvvet ve Kudret Sahibi demek, sirf konusmus olmak icin konusmasak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Ekim 2017; 9:36:18 >
  • Bi de büyük yazınca Kayı boyunun sembolüne benzediği için sanırsam.
  • Adı açıklarken doğaçlama sallamışlar gibi böyle ad mı olur?
  • Kayı işaretini anımsatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 25 Ekim 2017; 7:31:57 >
  • Güzel ve akılda kalıcı bir isim.
    Demokrat parti çizgisinden geliyor ve bilhassa Anadolu'daki sağ seçmenden ciddi oy alacaktır.
  • İyi güzel olmuş
  • Ertuğrul izleyip parti ismimi kurmuşlar , tutacağını sanmıyorum
  • Logo isim her şey bir yerden bir şeyler çalma çabasından öte değil.
  • Religious Nationalist Workers Party
  • Logodan sırf yüzde 5 alır. Ampulle bunu ayıramayacağı için çoğu kişi. Ismide azcık benzetseler meclise girmeyi garantilerlerdi. Ayrıca iyi diye parti adı mı olur?
  • Olmamis, daha sert, daha burutal birsey olaymis iyiymis. Bunun bende cagristirdigi ilk sey teletabiler

Ama saka bir yana herseyden ote Meral Aksener'e ve partisine gonulden basarilar diliyorum siyasi surecte.
  • İlham kaynağı

İYİ Parti - Meral AkşenerİYİ Parti - Meral Akşener

• Tutuşmaya başlamışlar yorumlara baksana

Ve bence “İYİ” kısaltması olacak. İP olarak değil de İyi Parti olarak kısaltılacak bence. İlim, ilerleme, yenilikçi gibi kavramlar kullanılsa hoş olabilir.
  • Meral Akşener, muhafazakar demokrat sağ birisidir.
    kurduğu parti de Özal'ın ANAP'ı gibi 4 eğilimi birleştirmeyi hedefleyen, içinde değişik kimlik ve görüşlerden insanların olduğu bir partidir.

Türkçü-Turancı-Toplumcu birisi olarak ve benim gibi düşünen milyonlarca kişi adına şunu söyleyebilirim ki, bizler Ümit ÖZDAĞ'ı takipteyiz. o neredeyse biz de oradayız. Şu anda da Ümit Özdağ, yeni partinin genel sekreteridir. Ümit Özdağ'a güveniyoruz. Türk milletine zarar verecek bir işe asla izin vermez. gerektiğinde resti çeker, bırakır gider....

yeni parti, AKP'den ne kadar çok oy alırsa o kadar başarılıdır demektir. ben ilk seçimde %20'lere yaklaşacağını düşünüyorum.
    ayrıca son ikiye kalırsa, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de kazanacağı kanaatindeyim.

+1 destek
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.