|
Bildirim
|
Güneşin olduğu yerde Ampule ihtiyaç yoktur.
|
Akpliler saldiriyorsa dogru yoldayiz demektir
Onlarin algoritmasina gore dogru yoldayiz beyler |
Milliyetçilik tektir.Atatürk'ün tanımladığı olgu milliyetçiliktir..gerisi boştur ve manüplasyona açıktır...
islamcılardan oy alması zor gibi duruyor ..onların yüzünden bu haldeyiz.. Atatürk ilke ve devrimleri tek çaremiz böyle tengri mengri ile çıkamayız bi yere..1919 da hepsi denendi tutmadı kardeşim..yok turan yok ümmet ..tutmadı hiçbiri neyse yine de meral ablamıza başarılar partinin logosu güzel.Türk tarihine atıf yapması da çok güzel.Türk olduğumuzu hatırladık tekrardan.. |
Meral Akşener, muhafazakar demokrat sağ birisidir.
kurduğu parti de Özal'ın ANAP'ı gibi 4 eğilimi birleştirmeyi hedefleyen, içinde değişik kimlik ve görüşlerden insanların olduğu bir partidir. Türkçü-Turancı-Toplumcu birisi olarak ve benim gibi düşünen milyonlarca kişi adına şunu söyleyebilirim ki, bizler Ümit ÖZDAĞ'ı takipteyiz. o neredeyse biz de oradayız. Şu anda da Ümit Özdağ, yeni partinin genel sekreteridir. Ümit Özdağ'a güveniyoruz. Türk milletine zarar verecek bir işe asla izin vermez. gerektiğinde resti çeker, bırakır gider.... yeni parti, AKP'den ne kadar çok oy alırsa o kadar başarılıdır demektir. ben ilk seçimde %20'lere yaklaşacağını düşünüyorum. ayrıca son ikiye kalırsa, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de kazanacağı kanaatindeyim. +1 destek |
Maklube diye dalga geçenler araştırılsa Fetöcü çıkmazlarsa en adi adamım.
Güneş her mitolojide önemli yere sahiptir Türkler'de de bu böyledir. Ampüle karşı Güneş çok güzel bir karşılık aslında ama anlamak için düşünmek lazım. |
Tarihe not olarka düşülsün
An itibariyle hiçbir kanal canlı yayınlamamaktadır.Muhalif tvlerde dahil. birisi akp'nin yedek lastiği,diğerisi an itibariyle selülit kremi reklamı yapıyor. SİZE AKP MÜSTEHAK! |
Ertuğrul izleyip parti ismimi kurmuşlar , tutacağını sanmıyorum
|
Hala bu ülkede dürüstçe seçimin var olduğunamı inanıyorsunuz
Maç oynanırken kurallar değişiveriyor birden unutun seçim meçim Herkez işine gücüne baksın |
Bölüme mesaj atanların çoğu blockladığım AKtrollerden oluştuğuna göre meral abla bayağı ACITMIŞ
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 25 Ekim 2017; 3:1:10 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Ekim 2017; 9:36:18 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|