Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Parti isimlendirmesinde dünyada bizden daha komik bir ülke olamaz.

Yakında ya tutarsa partisi, yaptık oldu partisi, orta parti, sağ sol farketmez partisi, kandırılırsam namerdim partisi...

İyi bir rekabet yapsalar baride hükümeti hizaya getirsinler. Yoksa sarayı üniversite yapacaz asacaz kesecez kafasıyla hareket edeceklerse o zaten fazlasıyla mevcut ülkemizde.
  • Muhalif basın pek sevindi: Meral Hanım partisini bugün kuruyor.
    Sonuna kadar abanacaklar, abartacaklar, olduğundan kaç misli büyük gösterecekler, "ha kazandı ha kazanıyor" havasını bile yaratacaklar.
    Seçimden sonra da pat diye yüzüstü bırakmak üzere...
    Meral Hanım partiyi 29 Ekim'de kuracağını açıklamıştı, o günün hem pazar hem de resmi tatil olduğunu hatırlattık, ayın 25'ine çekti.
    Zarar yok, cumhuriyet bayramına yakın olsun da... Samsun'dan Ankara'ya yürüyeceklerdi, o kısmı balonmuş.
    Açıklamayı Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapacakmış. Büyük şairimiz Ataol Behramoğlu'nun da orada olacağını umarız. "Hep yanında olacağını" beyan etmişti...
    İşin içinde Nâzım Hikmet de var işte, daha ne?
    Ay vallahi Doğu Perinçek'in milliyetçi kesilmesi gibi bir şey, devrimcilerin ülkücülerle tarihi buluşmaları!
    Fakat Ataol Behramoğlu'nun partinin "yazı çizi" işlerine de destek vermesini, göz kulak olmasını isteriz.
    Çünkü bir klip yaptırmışlar, ekranda "diğer arkadaşlarıda onunla beraber" yazıyor.
    Ona buna tüvit atan cahil lumpen çocuklarının imlası bu: Da'lar bitişik!
    Karaambar Kamyoncular Derneği'nin kamyon kasası yazıları gibi.
    Becerip de doğrusunu, yani "arkadaşları da" yazamamışlar!
    Behramoğlu mademki Meral Hanım'ın "karşılaşacağı bütün güçlüklerde yanında" olacak, bu ilk güçlüğe şimdiden el atsın, şu de'leri da'ları ayırttırsın.
    Bu arada bir de şiir attırsın kardeşine.
    Ben kendisine yardımcı olayım:
    "Gari gari maya zviezda... Drugoy nye budiyet nikagda..." Parla parla benim yıldızım (yani Meral Hanım oluyor)... Senin gibi bir başkası gelmeyecek...
    Olmazsa Puşkin'den de birşeyler uydururuz.
    Hele Ataol biraz daha düşsün, gerisi kolay.

Bu arada CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etmiş, Meral Hanım'a geçiyormuş.
    Adamı İstanbul'da ve diğer illerde tanıyan yok ama haberi "sanki İsmet Paşa ayrılmış" gibi veriyorlar.
    Esen havaya bakılırsa, Meral Hanım asıl oylarını MHP ya da AKP'den değil CHP seçmeninden alacakmış gibi görünüyor!
    Derken, Çıray'ın asıl istifa nedeninin "Kılıçdaroğlu kontenjanından üçüncü bir defa aday gösterilemeyecek, CHP'de ön seçime girmek zorunda kalacak olduğu" belirtildi.
    Bu tür manevraları "demokrasi mücadelesi" olarak yutmaya hazır eşek varsa, yutsun tabii...
    Unutuyordum, bu arada Meral Hanım beni savcılığa şikâyet etti.
    Sayı saymasını bilmediğinden de, uzlaşmak için 50 bin lira istedi.
    Reddettik. "Ruble" olarak isteseydi düşünürdük!

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ardic/2017/10/25/parla-parla

• Ya bu kadından neden hesap sorulmuyor anlamıyorum 90 lar da ne faili meçhul cinayetler işlendi ve bu kadın İçişleri bakanıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu fetö diyip duranlar allah aşkına şuraya bir kanıt koysunlar da görelim. Kurucuların kim olduğuna açıp bakmıyorsunuz bile. Fetöyle münasebeti bırak yüzüne tükürmeyi kendine zulm görecek insanlar.

Oysa ki fetö ile kucak kucağa koyun koyuna olanları herkes çok iyi biliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Ya şu fetö diyip duranlar allah aşkına şuraya bir kanıt koysunlar da görelim. Kurucuların kim olduğuna açıp bakmıyorsunuz bile. Fetöyle münasebeti bırak yüzüne tükürmeyi kendine zulm görecek insanlar.

Oysa ki fetö ile kucak kucağa koyun koyuna olanları herkes çok iyi biliyor...

Akp karşıtı ve potansiyelli olduğu için bu kadar laf ediliyor, karalanıyor. Gerçekten dedikleri gibi sadece chpden oy alacaksa yada %1 bile oy alamayacaksa bu kadar uğraşmazlardı. Daha önce pek çok parti kuruldu. Hangisiyle akp bu kadar uğraştı?

Bugün bankada hesap açtı diye insanlar işlerinden oluyor, telefonda konuştuğu kişinin telefonunda bylock var diye hapse giriyorlar ama net! fetöcü olan bu partiye kimse dokunmuyor. Ee o zaman bilerek izin veriliyor. Yani fetöcüler mi destekleniyor?

• Şakadır umarım

• Akpliler saldiriyorsa dogru yoldayiz demektir

Onlarin algoritmasina gore dogru yoldayiz beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

ak partiye oy vermeyelim tamamda bu da fetö sevici niye oy vereyim neden bu forumds bu kadar propagandasi donuyor onu da anlamiyorum. hep ayni kisiler yazik.

"Beş günah vardır ki,keffâreti yoktur.
    Bunlar; Allâh'a şerik koşmak,bi-gayri hakkın adam öldürmak,mümine bühtan ve iftira etmek, muharebe günü kaçmak ve yalan yere yemin ile hakkı iptal etmek."

valla akplilerin nasil feto sevici videolari varsa meralinde var ister iftirade ister baska bir sey de.videolar gercek. var mi buna bi savunman yok. o zaman kimse meral demesin kusura bakmayin.

• Meral de Tayyib gibi olacak şimdiden belli. Ne kadar eski akpli hırsız varsa partisine toplamış. Acaba bu kadın hiç mi araştırmıyor bu adamların geçmişte ne haltlar yediğini. Eskiden Meral ümidim di artk o ümidimde yok oldu. Anlaşılan bu ülkede zihniyet değişmez tası tarağı toplayıp avrupaya taşınıp medeniyetin tadını çıkartacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 25 Ekim 2017; 10:14:6 >
  • quote:

quote:

ak partiye oy vermeyelim tamamda bu da fetö sevici niye oy vereyim neden bu forumds bu kadar propagandasi donuyor onu da anlamiyorum. hep ayni kisiler yazik.

Bunlar; Allâh'a şerik koşmak,bi-gayri hakkın adam öldürmak,mümine bühtan ve iftira etmek, muharebe günü kaçmak ve yalan yere yemin ile hakkı iptal etmek."

kaynağını atın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Bu milliyetçilikten kaçınan, merkeze oynayan bir parti, lütfen bu partiye bari "tengri bizi menen"ciler el atmasın, aksi takdirde akp'den oy falan çalamayacaklar

Bunu düşünen adamlar kayı bayrağına atıf yapacakları parti ismi sevmeyeceklerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Akpliler saldiriyorsa dogru yoldayiz demektir

Onlarin algoritmasina gore dogru yoldayiz beyler

Forumdaki akpliler belli kimsenin saldırdığı yok ben de dahil. Sadece bu iyi partinin hiçbir başarı gösteremeyeceklerini söylüyoruz.

Ki gösteremeyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 25 Ekim 2017; 10:22:47 >
  • Güneşin olduğu yerde Ampule ihtiyaç yoktur.

• quote:

quote:

quote:

valla akplilerin nasil feto sevici videolari varsa meralinde var ister iftirade ister baska bir sey de.videolar gercek. var mi buna bi savunman yok. o zaman kimse meral demesin kusura bakmayin.

Atda görelim şu sevici videoları. Bir sevicidir gidiyor... Destekçisi de sempatizanı de. Ama cahil cahil kelimeler kullanıp sansasyon yapmaya çalışma ...

Hiçbir siyasi partiye kendimi ait olarak görmüyorum. Aralarından hangisi ülkenin faydasına bir şey yapacaksa ancak ona oy atarım dahada işim olmaz.

Ama sırf sevicisi olduğunuz partiyi destekleyeceğim diğerini yereceğim diye arkadasında duramayacağınız cümleler (iftiralar) kullanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 25 Ekim 2017; 10:31:12 >

• Hala bu ülkede dürüstçe seçimin var olduğunamı inanıyorsunuz
    Maç oynanırken kurallar değişiveriyor birden unutun seçim meçim
    Herkez işine gücüne baksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkez olarak boşuna adlandırılmadılar,ayrıştırma yerine bütünleştirici olacaklar herhalde.
  • Önemli olan işlevi... :)

• quote:

umut dünyası...
  • quote:

Maklube partisinin neferleri onlar. Senin gibi bende hep aynı kişileri görüyorsam devlette görüyordur herhalde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Atda görelim şu sevici videoları. Bir sevicidir gidiyor... Destekçisi de sempatizanı de. Ama cahil cahil kelimeler kullanıp sansasyon yapmaya çalışma ...

Hiçbir siyasi partiye kendimi ait olarak görmüyorum. Aralarından hangisi ülkenin faydasına bir şey yapacaksa ancak ona oy atarım dahada işim olmaz.

Ama sırf sevicisi olduğunuz partiyi destekleyeceğim diğerini yereceğim diye arkadasında duramayacağınız cümleler (iftiralar) kullanmayın.

zor bir sey degil ki google yaziyorsun meral aksener feto diye cikiyor. birinde feytullah gibi herkezi kucaklayan bir durus sergileyecez gibisinden bir laf ediyir birinde turkce olimpiyati gibi bir seye katilmis fetullahtan alinti yapip onu ovuyor. baska videilarida var deniz fenerinin kapatilnasi ile ilgili konusmasi.

bu kadarina bile vakif olnadan nasil neyi savunuyirsunuz.

onu da kandirmislardir desen gene anlicam.

hatta al sana video belliki ak partili biri hazirlamis carpitmalarda vardir ama konusmalari gercek.

https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DWpdYDMuwidY&ved=0ahUKEwjuuKD3oIvXAhVGG5oKHXOYBmkQwqsBCC4wBQ&usg=AOvVaw2svFPzRJDS7QZqseyvZKIO

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.