Şimdi Ara

iyiki 770 almamisim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda yaklasik 1 ay once kadar sistem tavsiyesi istemistim bana 770 soyle 770 boyle anlatip durdular aklim her zaman 280x deydi suan 770 in zotac modeline bakiyorum isinma sorunu oldugunu goruyorum demekki cogu kisi burda nvidia boyu.Hala sistem tavsiyelerinde 760 oneren falan goruyorum ya paralarinin bosa gittigini dusunuyorum kendi fikrim bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barkın B

Burda yaklasik 1 ay once kadar sistem tavsiyesi istemistim bana 770 soyle 770 boyle anlatip durdular aklim her zaman 280x deydi suan 770 in zotac modeline bakiyorum isinma sorunu oldugunu goruyorum demekki cogu kisi burda nvidia boyu.Hala sistem tavsiyelerinde 760 oneren falan goruyorum ya paralarinin bosa gittigini dusunuyorum kendi fikrim bu.

Diyecek söz yok

• Barkın B B kullanıcısına yanıt
    Malesef düşünceleriniz yanlış hocam. Sandığınız gibi bi kart değil gtx 770. Sorun zotac markasında. Bi asus alırsanız eğer anlarsınız kartın gerçek yüzünü. Amacım 280x ile 770 kıyaslamak değil hocam markanın da önemi çok büyük.

• isinma sorunlari referans tasarimlarda olur genelde. Hangi modelden bahsettiginizi link ile desteklerseniz daha saglikli olur.

Bir model kartta bu sorun var diye markanın geneline laf etmenize gerek yok. Amd tarafında da birçok kart aynı şikayetleri aldı. Buraya gelip marka karalaması yapmayın lütfen.
  • Bende asus gtx 770 var hiç pişman değilim siz olayı direk nvidia markasına bağlamışsınız ısınma sorunu kart ile değil soğutucu ile alakalıdır onuda zaten zotac yapmış yani hatalı taraf zotac firmasıdır nvidia değil ona bakarsanız amd referans model 290 ve 290x lerin durumu ortada fırın gibi çalışıyor kartlar 95 derece bu amd nin yapmış olduğu soğutucu ben burda fanboyluk yapmıyorum kim düzgün bir şey yaparsa onu savunurum yanlış yapanıda eleştiririm..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ısınma sıkıntısı artık pek çok yoktur bence. ya artık 2-3 fan oluyor kartlarda ama r9 280x her türlü önde çok iyi 3gb belleği çok büyük avantaj Hala forumda çok kişi gtx öneriyor bende anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.ye aldigim dersten yine kaldim
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi1907

ısınma sıkıntısı artık pek çok yoktur bence. ya artık 2-3 fan oluyor kartlarda ama r9 280x her türlü önde çok iyi 3gb belleği çok büyük avantaj Hala forumda çok kişi gtx öneriyor bende anlamadım

4 gb lik gtx 770 var ve 280x ile 770 karşılaştırmanız biraz mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clexa -- 1 Mart 2014; 1:19:49 >
  • bende yakın vakitte akadaşa sistem topladım ASUS R9 280X DIRECTCU II 3GB GDDR5 384BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI :http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-r9280x-dc2-3gd5-r9-280x-directcu-ii-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71450
    alacaktim ki stoklarda kalmadığı için gtx 770
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918
    aldım. çekirdek hızıyla bus hızını karşılaştırmanızı öneririm .
    sizce iyi mi yapmışım?
    2gb yerine 3gb mü alınmalıydı?

• Fevzi1907 F kullanıcısına yanıt
    Gigabyte sizin için önemli ise gt 630 4 gb alabilirsi hocam sizlik kart.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom Assassin -- 1 Mart 2014; 1:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasretbiter

bende yakın vakitte akadaşa sistem topladım ASUS R9 280X DIRECTCU II 3GB GDDR5 384BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI :http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-r9280x-dc2-3gd5-r9-280x-directcu-ii-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71450
    alacaktim ki stoklarda kalmadığı için gtx 770
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918
    aldım. çekirdek hızıyla bus hızını karşılaştırmanızı öneririm .
    sizce iyi mi yapmışım?
    2gb yerine 3gb mü alınmalıydı?

İyi yapmışsınız

• O fiyata 2 gb 256 bit celiski yaratiyor kafada insanin aklina su soru geliyor amd nin 2 gb 256 bit olan kartlari var daha ucuza ondan niye almiyalim ayni performansi vermedi vermez diyelim 200-300 tl icin 10 fps sacma eger aliyorsan bari azda olsa ileriye donuk olmasi lazim gerci ekran karti ne kadar ileriye donuk olur asikar

• Phantom Assassin kullanıcısına yanıt
    gb başta Gelir demiyorum önemli Diğer özelliklerle beraber zincir kuruyor Birisi Kısıtlı olrsa Fps Değeri Düşer. Ve 2gb Thief 4 bile zar zor açıyor :P ultrada
    Herşey gb ve bit değil Çekirdek hızı daha önemli Bende gb Diyorum millet Kendince bişiler Söylüyor

Önemli Olan bütün özelliklerin bir arada olması Şuan örnek olarakta piyasada Fiyat bakımından en iyisi

r9 280x'lerdir .
  • quote:

Burda yaklasik 1 ay once kadar sistem tavsiyesi istemistim bana 770 soyle 770 boyle anlatip durdular aklim her zaman 280x deydi suan 770 in zotac modeline bakiyorum isinma sorunu oldugunu goruyorum demekki cogu kisi burda nvidia boyu.Hala sistem tavsiyelerinde 760 oneren falan goruyorum ya paralarinin bosa gittigini dusunuyorum kendi fikrim bu.

Yok abi yok ısınma sorunu falan yok Zotac 770 kullanıyorum ISINMIYOR LAN YETER Asus 2-3 derece daha soğuk, doğrudur. AMA ISINMA SORUNU YOK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen sapphire modelini kullaniyorum cokta memnunum burda bazi kisiler konu olsada laf soksak havasinda bazilari ise cidden kotu insan degiller duzgun yorumlayan herkese tesekkur ederim etmeyenlerede tesekkur ederim

• Ya isinma dedigim asiri degil zaten bazilari bazi kartlari abartiyor o yuzden :) tesekkur ederim yorum icin :)

• quote:

Eğer ısınma problemini benim başlık ile alakalı olarak söylediyseniz, böyle iddialı bir yazı yazıp insanları fan boyluk ile suçlamadan önce keşke başlığın devamınıda bekleseydiniz. Battlefield 4 te resolution scale i %160 dan %120 ye getirince sıcaklıkla 80 e ve altına düştü ki oda 26-27 derece iken son derece güzel sıcaklıklar. Ama kasam da cpu fanları hariç 7 farklı yüksek ve orta performanslı fan var yani kasa içi sıcaklığı hava soğutmaya göre iyi tutuyorum.

Super sampling çok kastırıyor gtx 770i, benim açtığım topice bakmayın siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheath -- 1 Mart 2014; 3:01:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Yok abi yok ısınma sorunu falan yok Zotac 770 kullanıyorum ISINMIYOR LAN YETER Asus 2-3 derece daha soğuk, doğrudur. AMA ISINMA SORUNU YOK

Açıkçası 2 kere asus dcu II kullanmış birisi olarak, %100 fan speed ile asus la zotac arasında bir fark olacağından şüpheliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheath

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Açıkçası 2 kere asus dcu II kullanmış birisi olarak, %100 fan speed ile asus la zotac arasında bir fark olacağından şüpheliyim.

Test dışında %100'de pek fazla kullanmadığım için bilmiyorum nasıl olurdu, ama kendi fan değerleriyle en azından %100 yükte 79 derece civarı çalışıyor Zotac. Asus da 76 olması lazım ortalama. O zamanki bütçem yetse, ben de Asus alırdım, Zotac'i fanboyluktan almadım Ama insanların da önyargısı çok fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.