Şimdi Ara

iyiki 770 almamisim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Prolaciek

quote:

Orijinalden alıntı: Barkın B

Burda yaklasik 1 ay once kadar sistem tavsiyesi istemistim bana 770 soyle 770 boyle anlatip durdular aklim her zaman 280x deydi suan 770 in zotac modeline bakiyorum isinma sorunu oldugunu goruyorum demekki cogu kisi burda nvidia boyu.Hala sistem tavsiyelerinde 760 oneren falan goruyorum ya paralarinin bosa gittigini dusunuyorum kendi fikrim bu.

Diyecek söz yok

aynen öyle sadece, çok cahilsin keşke ölsen demek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hiçbir argümanı olmayan delili olmayan insanlara cevap bile vermeyin trollüyor herhalde.

bence böyle bence şöyle ona bakarsan bencede R seriileri çöp mantle da koca bir yalan hadi bakalım

+1 suan mantleyi kapattım dx kullanıyorum mantlede takılmalar oluyor takılıp fazla fps alacagıma takılmadan az alırım rahat oynarım hiç olmazsa
  • Barkın B B kullanıcısına yanıt
    iyi ki almışsın aferin sadece ısı sorununu konusuyorsan bosa konusuyorsun gtx770 280xe göre daha performanslı ve stabil bir karttır. amdde sorunlar baslayınca görücem ben senin iyi ki almışım ohhh canım kartım edalarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 1 Mart 2014; 14:47:57 >
  • Fevzi1907 F kullanıcısına yanıt
    Gigabyte gtx 770 4gb'lik windforce'un tadini bir bilsen hacı bunları yazar miydin hacim :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin için mantle test koycam kendi sistemimden takılıyormu takılmıyor mu diye
    http://forum.donanimhaber.com/m_88559539/mpage_2/f_//tm.htm#88652360
    bu konuyu takip et

Murat sende her yerde amd kötümeyi bırak..Sistemimden acık acık video cektim youtube yükleniyor şuan balonmu deilmi görürsün sende artık sağa sola yanlış bilgi vermessin yakışmıyor sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 2 Mart 2014; 4:22:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

hiçbir argümanı olmayan delili olmayan insanlara cevap bile vermeyin trollüyor herhalde.

bence böyle bence şöyle ona bakarsan bencede R seriileri çöp mantle da koca bir yalan hadi bakalım

+1 suan mantleyi kapattım dx kullanıyorum mantlede takılmalar oluyor takılıp fazla fps alacagıma takılmadan az alırım rahat oynarım hiç olmazsa

14.1 beta bile adam 7870 ile takılmadan oynamış bence sen o pc'ye format at

• ben çok memnunum hiç bir sorun yok bf4 ultrada sıkıntısız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

quote:

Hocam boşver başkasının videolarını gönderme benim sistemimi koyuyorum ben şuan youtubeye yükleniyor video..map bölge server nereyi isterse istesin gidip orda test yapcam hainian geliyor şuan ekran kartının en cok kasıldığı map

• quote:

iyi ki almışsın aferin sadece ısı sorununu konusuyorsan bosa konusuyorsun gtx770 280xe göre daha performanslı ve stabil bir karttır. amdde sorunlar baslayınca görücem ben senin iyi ki almışım ohhh canım kartım edalarını

AMD Radeon R9 280X VS NVIDIA GeForce GTX 770

http://www.anandtech.com/bench/product/1041?vs=1037

• Ben kullandim abarttiginiz kadar degil..biri 1200 tl biri 900 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kac kat?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

quote:

Aslinda durum biraz karisik mantle acikken oyuna girince ani fps dusmeleri oluyor mesela 119 fpsden bir anda 56 fps dusuyor dxe alip sonra yine mantleye alip oyundan cikip yine girince duzeliyor ama mantle acikken girince dediklerim oluyor kisacasi herseferinde bu islemi yaparsam oluyor yani zahmete sokuyor surekli

• Açıkçası ilk gtx770 imi aldığım zaman amd yeni serisini çıkartmış olsaydı fiyatı yüzünden amd almış olur, sonra amd ile cf yapardım büyük ihtimalle. Tek kartta 200 lira fiyat farkı az değil.

Battlefield 4 forumlarını aktif olarak okuyorum ve mantle bazen iyi, ama bazende patchlerden veya driverlardan sonra problemlemli olabiliyor, yada en azından öyle yorum yapıyor kullanıcılar. Daha yeni yeni gelişiyor. Biraz izin verelim.

Ama pyshx değil bu, mantle ın iki tarafada gelmesi şart yada söyledikleri gibi Dx e geçmesi.
  • 770 Almadan,kullanmadan bu yorumu yapmanda yanlış.O testleri belki bir amd fanboyu hazırladı vs?

• LecterHannibal kullanıcısına yanıt
    sende varmı 770 ?
  • darklord1903 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşıma sistem kurarken ben aldırmıştım

• LecterHannibal kullanıcısına yanıt
    770 iyi kart ama bellek dezavantajı var bende 680 top model vardı aynı aşağı yukarı thief gibi oyunlar 2.5 gb vram kullanmaya başladı 4 gb almaya kalkıyorsun ordada 1100 liralara çıkıyor 1250 liraya r9 290 var hem 4 gb zaten performans olarakta 770 falan tanımaz bencede 800 lira r9 280x almak daha avantajlı parası olana 780 ti de var tabi
  • Neyi tartışıyorsunuz arkadaş siz ya. Kazanan ne Amd ne Nvidia. Bir tek kazanan var o da AMERİKA.
  • sistem imzamda, iyi ki almışım diyorum. çok memnunum şahsen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.