Şimdi Ara

İyiki Benzin Ucuz Değil ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

arkadaşlar bunlarda istasyonların iz düşümlerine denk gelen noktaların rakımları, kadıköyde deniz seviyesinde iken, kartalda yerin 100 mt altında, ilginç değil mi...

?
  • bize Türk Avrupa Televizyon Kanal´lari basta Kanal D, Star vs... hep Haber yayinliyorlar Ülkede kriz var diye daha sonra bir Vatandasin eline Mikrofon veriyorlar oda devlete verip veristiriyor Kriz var Pazar arabami dolduramiyorum diye Sonuc = Masallah her evde neredeyse 1 tane araba var iyi veya kötü, Gündüzleri arabam ile bir isim ciktimi ve araba ile biryere gittimmi Evimin önünde Park yeri bulmak icin 10 tane sokak geziyorum ve 4 defa turluyorum. Parali Park yerleri bile Masallah dolu oluyor. Allah sizlere sabir versin.

Saygilar
  • quote:

sosyal devlet yapısı böyle birşey olsa gerek

qalikum arkadaşımızın mesajını görünce dayanamadım, Moscova metrosundan da şehir planlama ve mühendislik denince bahsetmeden olmaz. Hem birim seyahat ücretinin düşük olması hemde mühendislikharikası olan bu sistemi keşke bizler de bir şehrimizde görsek .yıl 2050 de olsa fark etmez birilerinin artık yapması şart oldu yakından uçan arablar çıkacak biz halen 15 milyonluk bir şehri yönetmek için metroyu kaplumbağa hızıyla yapıyoruz. yapılsın da önemli değil diye düşünmemek gerek bu insanlarımız bu trafik çileisnde yaşayarak zaman geçiriyorlar , yapım hızı da çok önemli .Kısa vadeli çözümler için yer üstü hafif metro şarttır. her yere yolun kenrına döşemek mümkündür ve sonsuz sayıda labirentle genişletmek mümkündür.

http://engl.mosmetro.ru/flash/scheme01.html

12 ana hat ve 177 adet istasyon vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: forbest

quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

toplu taşıma sistemleri yetersiz ve millet olarak zorda kalmadıkça kullanmıyoruz

toplu taşıma nasıl yetersiz peş peşe giden yarı boş otobüsleri görmüyormuyuz?

sen hangi milleti temsil ediyorsun?arabaya gereğinden fazla biniyoruz ister inanın ister inanmayın

http://s6.upload.gen.tr/uploads/lftoyrh9/500t.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckyPancamo -- 28 Eylül 2009; 13:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

Istanbuldaki 500T yi
    İzmirde akşam saatlerindeki 63 leri
    Ankara'daki balık istifi kızılay dolmuşlarını görmediyseniz toplu taşımanın yetersiz olmadığını söyleyebilirsiniz ama malesef değil...

+1

aksam saatlerinde otobüsler tıka basa dolu hiçbirinde bincek yer yok..birde gece 12 den sonra hiç bir ulasım aracı yok koca sehirde..taksiye para verene kadarda arabayla gitmek cok daha mantıklı oluyor.

geçen taksimden maltepeye döneceğim cuma günü yani çoğunluğun tatilinin başladığı gün gece 11'de taksimden çıktım 1'de maltepedeydim. hatta evime yakın olan 21a otobüsünün son saati 22.30 olduğundan 21u'ya binip e5'te inip aşağıya yürümek zorunda kaldım.

quote:

Orijinalden alıntı: vezir

quote:

sosyal devlet yapısı böyle birşey olsa gerek

qalikum arkadaşımızın mesajını görünce dayanamadım, Moscova metrosundan da şehir planlama ve mühendislik denince bahsetmeden olmaz. Hem birim seyahat ücretinin düşük olması hemde mühendislikharikası olan bu sistemi keşke bizler de bir şehrimizde görsek .yıl 2050 de olsa fark etmez birilerinin artık yapması şart oldu yakından uçan arablar çıkacak biz halen 15 milyonluk bir şehri yönetmek için metroyu kaplumbağa hızıyla yapıyoruz. yapılsın da önemli değil diye düşünmemek gerek bu insanlarımız bu trafik çileisnde yaşayarak zaman geçiriyorlar , yapım hızı da çok önemli .Kısa vadeli çözümler için yer üstü hafif metro şarttır. her yere yolun kenrına döşemek mümkündür ve sonsuz sayıda labirentle genişletmek mümkündür.

http://engl.mosmetro.ru/flash/scheme01.html

12 ana hat ve 177 adet istasyon vardır.

hergün 100 küsur metre kazıyorlar daha 20km daha kazılacak. manş denizinde yapılan tünel için kullanılan kazıcılardan lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 28 Eylül 2009; 14:14:37 >

• quote:

hergün 100 küsur metre kazıyorlar daha 20km daha kazılacak. manş denizinde yapılan tünel için kullanılan kazıcılardan lazım

önce yer üstü ulaşımı tam oturtalım da metro bunun yanında hat hat açılsın problem değil. hafif metro yapacakları güzergaha metrobüs diye bir uyarlama yaptılar , her gün başka bir problemi çıkıyor. Madem bu kadar kısa sürede yol yapılıyor çek bir elektrik hattı yukarıdan döşe rayı aynı yola , işte kalıcı çözüm olur. Ne uğraşıyorlar anlamak mümkün değil , yok yokuş çıkmıyor yok uygun değil veya başka problemlerle yakında buzlanma olur başka büyük kazalar olabilir. İniş yokuş belirli bir düzeydeyse hafif raylı çözüm kesin çözümdür. araka arkaya 4-5 adedekadar takıp götürmesi mümkün iken halen metrobüs almak çağı yakalamak değil, çağ dışı olandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 28 Eylül 2009; 14:47:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

izmitteki arkadaşlar bi buluşma yapsak nasıl olur

Önce Umuttepe buluşması yapalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.