Şimdi Ara

İyiki Win7'den VİSTA'ya Geçmişim.(Vista Düşmanları Okusun) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vistaya kötü diyenleri kaale almayın sp2 bambaşka birşey ayrıca ya business ya da ultimate kurun. ben de 1 yıldır kullanıyorum xp den sonra en iyisi bu. uyumsuzluk sorunu, dosyaların yerini değiştiremiyorum, java tabanlı sitelerde küçük resimleri göremiyorum gibi sorunlar yok. xp den tek farkı bu simgelerdeki kutucuklardı (hiç sevmiyorum) onları da kapattım ve güzel siyah ve sade bir tema tasarladım kendime sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

kısaca her zaman xp derim ama ardından vista sp2 gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

Vistaya kötü diyenleri kaale almayın sp2 bambaşka birşey ayrıca ya business ya da ultimate kurun. ben de 1 yıldır kullanıyorum xp den sonra en iyisi bu. uyumsuzluk sorunu, dosyaların yerini değiştiremiyorum, java tabanlı sitelerde küçük resimleri göremiyorum gibi sorunlar yok. xp den tek farkı bu simgelerdeki kutucuklardı (hiç sevmiyorum) onları da kapattım ve güzel siyah ve sade bir tema tasarladım kendime sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

kısaca her zaman xp derim ama ardından vista sp2 gelir.

+1 hocam kime hangi vista kullanana sorasam Süper diyor Win 7 kullanan veya Bilgisayarı Win 7 kaldırmayan kişilerin çoğu ana Vista CD'si ver ona geçmek istiyorum diyor.Windows 8'le Kimse uğraşmak istemiyor.Çok Stabil bir işletim sistemi oldu sp2 ile birlikte Vista.Süper Birşey hiç kasma yapmıyor.Ayrıca Aero Temaları 7'ye göre daha iyi.

• always strike kullanıcısına yanıt
    aslında windows 7 daha güzel tabi ilk bir hafta ondan sonra mavi ekran, sürücüyü güncelleyemiyorum, oyun açılmıyor çözünürlük ayarlanmıyor, bilgisayar ağırlaştı falan

vista çok ram kullanıyor diyorlar ya onun mantığını anlamamışlar biraz sabretseler görecekler, bu önbellek işini o kadar iyi yapıyor ki kurduktan 2 ay sonra windows senin yaptığın ve programların çalışma,güncelleme,kapanma şekli vs. herşeyi ezberliyor ve böylece performansı da ikiye katlıyor.

ek olarak eski oyunlarda bir uyumsuzluk çıkartmıyor ya o en güzeli kuruyorsun cm 03-04, yapıyorsun taktiğini ve salıyorsun takımı çayıra... yaslan arkana ve keyfini çıkart bu arada roberto carlos gitmek istiyor ama olsun

• Vistada güzeldir ama benimde 1. Tercihim windows 7 home premiumdur gerek grafik olsun gerek aero olsun gerek hafifliği olsun en iyi işletim sistemidir BANA göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpurss79 -- 10 Haziran 2014; 21:47:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • home premium kullandığına göre tek çekirdekli işlemcin var ya da diğer çekirdeklere ihtiyacın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

home premium kullandığına göre tek çekirdekli işlemcin var ya da diğer çekirdeklere ihtiyacın yok

Evet tek çekirdek .
  • hangi işlemci o? eski p4 bile çift çekirdekliydi
  • Arkadaşlar, 2007 yılında aldığım bilgisayar Vista ile geldi, Vista Home Premium;ama bilgisayarın ürün DVD'sinde bilgisayarın markasının adı yazıyor, bu yazıyı nasıl silebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Arkadaşlar, 2007 yılında aldığım bilgisayar Vista ile geldi, Vista Home Premium;ama bilgisayarın ürün DVD'sinde bilgisayarın markasının adı yazıyor, bu yazıyı nasıl silebilirim ?

Bir taktik vardı unutturabiliyordun PC' markasını
  • kardeş bencede haklısınız bende 2009-2010 mis gibi vista kullanıyordum gittim netten m2 hilesi indirdim pc pert :) komşuda da w7 vardı onu yüklettim sonrada mavi ekran falan işte :)birde şöyle birşey var oyunlar Xp yi saf dışı bırakmaya başladılar seneye sıra vistaya gelicek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • always strike kullanıcısına yanıt
    ne gibi taktik üstat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

kardeş bencede haklısınız bende 2009-2010 mis gibi vista kullanıyordum gittim netten m2 hilesi indirdim pc pert :) komşuda da w7 vardı onu yüklettim sonrada mavi ekran falan işte :)birde şöyle birşey var oyunlar Xp yi saf dışı bırakmaya başladılar seneye sıra vistaya gelicek.

Vistanın daha 2018'e kadar süresi var Allah'a Şükür.Windows 7'nin ise 2022
  • 1 gb ramli 64 mb onboard ekran kartlı bir pcde vista starter kullanmışımdır hem kasmadan böyle bi pcde kasmadan vistada takılıp pes 2011 de oynayabildiysem vista iyidir demektir aynı pcye win 7 yükledim paintten resim çizebildim en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: always strike

quote:

Orijinalden alıntı: Larrabee

quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Hayatınızda hiç vista kullandınız mı ?

Kullandım tabiki. XP'ye göre çok ağırdı

Hocam sizin kullandığınız Vista taa kaç yıl önceki vista.Vista şuan Adam olmuş sapasağlam bir işletim sistemi bana güven şuan kullanıyorum 5 sene Win7 kullandım onda bu kadar hız görmedim. Yok ramdan falan yiyormuş hikaye Yese bile hakkını veriyor.

Hocam Ak Partili misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_king

quote:

quote:

quote:

Hocam sizin kullandığınız Vista taa kaç yıl önceki vista.Vista şuan Adam olmuş sapasağlam bir işletim sistemi bana güven şuan kullanıyorum 5 sene Win7 kullandım onda bu kadar hız görmedim. Yok ramdan falan yiyormuş hikaye Yese bile hakkını veriyor.

Nerden çıktiki bu şimdi? Hayır MHP'liyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne biliyim onlarda böyle çalıyo ama çalışıyo gibi kuru gürültü yapıyolarda soruyum dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne biliyim onlarda böyle çalıyo ama çalışıyo gibi kuru gürültü yapıyolarda soruyum dedim

Hey Allahım ya İmzamı okusaydınız sormadan anlardınız hangi partiyi tuttuğumu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hey Allahım ya İmzamı okusaydınız sormadan anlardınız hangi partiyi tuttuğumu

Mizah olsun diye yazmıştım hocam alınmanıza gerek yok

• Bende 5 ay önce Windows Vista'dan Windows 7'ye geçtim. İnanır mısınız süper bir şey Windows 7. 7 yıllık 1 gb ramı olan Intel Core Duo 2 512 Mb ekran kartı olan pcmde ilk defa bu kadar fazla performans görüyorum. Rahatladım adeta. Pc daha hızlı oldu. Windows Vista'da pc bozulduğunda format sonrası ilk pcyi açtığımda bile donmalar yaşanıyordu. Windows 7'ye geçtim kafam rahat. Ram kullanımı Windows Vista'da daha fazla. Ama ben Home Basic kullanıyordum. Şimdi Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Kafam rahat.
  • quote:

quote:

Evet öğleydi ama servis pack 2 ile düzeltmişler ama onu yapasıya win 7 çıkmıştı her şey için çok geçti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.