Şimdi Ara

iyilerin her zaman kaybetmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar. Genelde iyiler eninde sonunda kazanır vs tarzı lafları illaki duymuşsunuzdur. Ama ben yaşadığım tecrübelere göre diyorum ki, iyiler her zaman kaybeder. Etrafınızdaki örneklere kendiniz de bakarak bunu görebilirsiniz. Kötü insanların, birilerine her hangi bir kötülüğü dokunmuş insanların, kazandığını ve daha iyi şartlarda yaşadığını görmüşsünüzdür. iyiler ise aman kimseye zarar vermeyeyim, aman kimse kırılmasın diye diye kendini üzmüştür kendinden vermiştir ve sonuçta madden ve manen kaybeden olmuştur. İyiler elbet iyiler kazanır diyerek ömürlerini tüketip zor şartlarda yaşamaya çalışırken, yıpranırken, kötüler onun hakettiği bütün güzelliklere sahip olmuş ve misler gibi yaşamaktadırlar.

bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.

• kesinlikle katılıyorum. iyi niyet suistimal ediliyor artık. iyi biriysen, SENİ KULLANIYORLAR. bu yüzden bu sene başından beri tüm herkese kötü davranıyorum. iyi davranıyorken fazla iplemiyorlardı beni, nasılsa bu şey bunu kandırırız falan. artık toplumda daha çok dikkat çekiyorum. yaşasın kötülük...

tabii ki zor durumda olanlara yardım edin. ama insanlara genel anlamda iyi davranmak size kötü sonuçlar doğurabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence haklısınız artık iyi olmak beni kullanın ben salağım anlamına geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyilikle enayiliği karıştırma. Kötülerin bi mok kazandığı yok, nefislerini şişiriyorlar sadece.

• Hayat sadece bu fani dünyadan ibaret değil. Ama uyanık olun. İyilik ile, enayiliği karıştırmayın. Kalp kırmayın. Eğer güzel yaşıyorsanız ne mutlu size.

• İyi olduğunuz gibi salak da olmamanız lazım. Diğer arkadaşlar zaten yazmışlar. İyi olmak her haltı kabullenip onların altında ezilmek değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötüler büyür, sen çocuk kalmışsın...

Faceden aldım çaktırma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya neden bu kadar adaletsiz ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam yerine göre iyi olmak lazım bırak insanlar isterse kötü desinler sana iyiliği dokunmayan insana sende yapmayacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.