Bildirim
İyiliksever ve fotoğraf seven arkadaşlar içeri!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Cihat bunu beğendi. -
Beğenmeyen ayıp eder gençler bizden birinin kazanması iyi olur.Beğendim ki zaten fotoğrafta çok iyi çıkmış -
beğenmene sevindim abi, inşallah fotoğrafın hakkı verilir ya -
İzninizle fotoğrafı eleştirmek istiyorum. Fotoğraf manzara olarak güzel ama bu fotoğraf nasıl finale kalmış anlamadım doğrusu.
Edit: Ufuk çizgisi bile düz değil tam olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosidae -- 11 Şubat 2016; 18:54:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum fotoğrafını beğendim orada sana rakip olarak gördüğüm tek fotoğraf şu denizin içinden çekilen guard fotoğrafı yanlız özel bir sorum olacak saçının tarzı hoşuma gitti bunu kuaföre nasıl ilettin söyler misin yada saçının 360 derece fotoğrafını atabilir misin ? -
quote:
That's awesome ! What a perfect pic ! The most beautiful photo I've ever seen. It's legendary ! Good job Irfan Gözlü go for it !
diğer yorumlar da efsane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 11 Şubat 2016; 19:01:42 > -
Begeni yollayayim mi 3-5k :)
Jurinin kararı abi yapacak bişey yok :)
Saygı duyarım -
abi stili amerikan berberlerden aldım, özelden şaaparız istersin -
quote:
Orijinalden alıntı: Sakarya17
Jurinin kararı abi yapacak bişey yok :)
Saygı duyarım
Yanlış anlamadın değil mi dostum eleştiri yaptım sadece.
Teşekkürler :) -
teşekkürler cihat abi -
Hile yapsan 5k begeni gelse 1. mi oluyorsun şimdi?
Yarışma 29 Şubat'a kadar sürecek en çok beğeniyi alan fotoğraf kazanacak -
Büyük Kanyon, Utah -
quote:
Orijinalden alıntı: Lycosidae
İzninizle fotoğrafı eleştirmek istiyorum. Fotoğraf manzara olarak güzel ama bu fotoğraf nasıl finale kalmış anlamadım doğrusu.
Edit: Ufuk çizgisi bile düz değil tam olarak.
Nike, RayBan, Büyük Kanyon, Marjinal bi genç.
Fotoğraf AMERİKA diye bağrıyor. Ben olsam ben de seçerdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok abi Üniversite öğrencileri için Work and Travel diye bir program var, yazın Amerika'da hem çalışıp hem gezmek için iyi bir fırsat veriyor :)
Ben de sadece bunu değerlendirdim. -
Klasik Türk mantığı. Kardeş bir yarışmaya katılmışsın, kazanmak istemeni anlıyorum, ama kendi fotoğrafının güzelliğiyle kazan. Gelirsin buraya, böyle böyle bir yarışma oldu diye konu açarsın, ben de katıldım, oy verelim arkadaşlar dersin, kendi fotoğrafının hangisi olduğunu belirtmezsin, koyacaksan bütün fotoğrafları koyarsın.
Diyelim buradan bir sürü kişi geldi, sırf DH'tan olduğun için oyladı seni, bu oylar olmasa 2. olacaktın, ama 1. geldin diyelim. Sen bunu bir başarı olarak göreceksin misin, gerçekten kendi fotoğrafın bu yarışmayı kazanmış gibi gurur duyacak mısın? Evet diyorsan benim başka sözüm yok, çünkü böyle bir durumda olay kimin daha çok tanıdığı vara dönüyor, fotoğrafların güzelliğinden çıkıyor. -
Bu konuda sonuna kadar haklısın. Ama ortam bunu gerektiriyor, sistem böyle olmuş. Fotoğrafın kendi güzelliğini bıraksan en kötü olan resim bile seni önde bırakır. Bu en basitinden bir fotoğraf yarışması, ülkeler arasında bile Eurovision yarışmasında hakeden şarkı değil de stratejik olarak komşular kazanıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakarya17 -- 11 Şubat 2016; 21:20:07 >
Benzer içerikler
- aşti ücretsiz servisleri saat kaça kadar çalışıyor 2024
- keza ne demek
- yutulan balgam nereye gider
- telefonunuz bağlanamamaktadır ne demek
- almanya ikinci el siteleri
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X