Şimdi Ara

İYTE CHENG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyan var mı aranızda , bölümün artı ve eksileri nedir ?

• Tanıdıklar var okuyan , zor diyorlar ama kaliteliymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• YouTube dan bak mezunların nerelerde olduğunu anlatan bir video vardı. Yurt dışı imkanı iyiydi baya İYTE çok güzel yer.

• Gecen sene mezun oldum su an amerikada doktora yapiyorum merak ettigin seyleri sorabilirsin

• Çok sağolun hocam.

Konaklama şartları nasıl?

Kulüpler aktif mi ?

Üniversite de ki insan profili nasıl ?

Hocalar öğrencilerle ne kadar ilgilenebiliyor ?

Erasmus imkanları nasıl ?

Part time çalışılabilecek yerler var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 30 Mayıs 2024; 14:45:51 >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt

Kampüs içinde kyk ve özel yurt var. Kampüs dışındaysa okulun da içinde bulunduğu Gülbahçe köyünde evlerde konaklanılabilir ancak kiraları epey yüksekti ben bıraktığımda. İnsanlar genelde ilk birkaç sene yurtta kalıp sonra arkadaş ile eve çıkıyorlar. Öyle tavsiye ederim

Kağıt üzerinde çok sayıda kulüp var ancak aktif kulüp sayısı normal olarak daha az. Kimya mühendisliği topluluğu en aktif topluluklar arasında. Onlar dışında inovasyon topluluğu, antropoloji topluluğu, dans topluluk vs. aktif çalışıyorlardı en son

Okulun yaklaşık yarısı İzmir'de doğup büyümüş insanlar. Klasik İzmir insanı denebilir. Politik bir okul değil, apolitik bile denebilir. Herkes ya kütüphanede ders çalışıyordur ya da barlarda içip partiliyordur. Herkes kendi halinde açıkçası

Bizim bölüm özelinde öğretim üyesi/öğrenci sayısı oranı gayet iyi durumda. Bölüm dersleri almaya başladığın 2. seneden itibaren, ağırlıklı olarak 3. seneden itibaren hocalarla gayet içli dışlı olabilirsin. Son sene ailenden fazla hocaları göreceksin zaten

Bizim bölüm özelinde herkes Slovakya'ya gidip oradan Avrupa'yı geziyor. Erasmus yapmak için en iyi sene ikinci sene. Sakın üçüncü senene bırakma çünkü oradaki okulun mühendislik eğitimi duyduğum kadarıyla vasat. En önemli derslerini İYTE'de almaya çalış.

Okulun kütüphanesinde, spor salonunda vs. veya çevredeki kafe ve barlarda çalışan arkadaşlar var ancak arz-talep dengesini bilemiyorum. Sanıyorum ki İzmir merkezindeki okullardan daha düşüktür. Ege gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi CENG/EEM vs Hacettepe ME
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windstyle kullanıcısına yanıt

Anladım hocam , çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.