Şimdi Ara

İTÜ İnşaat Mühendisliği UOLP-SUNY Buffalo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devlet Üniverstilerine mi yazsam yurtdışı eğitime mi karar veremedim. Herşeyini araştırdım karar verdim gitmek istiyorum bu bölüme. Benim sıralamam 52.100 bölümün 54.200 geçen sene 40k civarıyla almış sizce gelir mi sıralaması yükselir mi?

• Vallahi ben düsünüyordum bölümü mf4 44bin sıralamam,okul 2013'te 43binle almıs ama 2014 te 54bin'e kadar gerilemiş.Tercihlerde yazarsam sıralama yazık mı etmiş olurum acaba diye düşünüyorum.

bir senede 43binden nasıl olurda 54bine düşer onu da kafam almıyor bilen birileri yardım etsin
  • paran varsa yaz, yalnız ücretlerini ödeyip ödeyemeyeceğini iyice tart. ha bence o kadar paran varsa türkiye'de bilkent koç sabancı'da oku, bundan daha pahalı olmaz ama inşaat istiyorsan o ayrı
  • Türkiye şartlarına göre pahalı olduğundan dolayı Fatih Sultan Mehmet Universitesi İnşaat ve Mimarlık %50 tercih edicem yatay geçişle İTÜ ye geçmeye çalışacam. Yüksek Lisansı sınvaları verebilirsem Amerikada yapmayı düşünüyorum , devlet karşılıyormuş masrafları uçak biletine kadar + aylık 2.000$ veriyormuş. Şimdilik hayallerim böyle bakalım ne kadarını gerçekleştirebilecez.

Geçen sene ondan önceki seneye göre dolar yükselmişti bölümün düşüşünü buna bağlıyorum ben . O yüzden bu sene için ya yerinde kalır yada yine geriye düşer diyorum. Tercihlere yazmıyacam ama ben.
  • kardeşim şimdi inşaat müh. için yüksek lisansa pek iyi gözle bakmıyorlar herkes y.lisansa dan çok deneyim kazanman daha önemli diyor
  • Aslında ailem tamam diyor SUNY e ama ben istemiyorum. Dolar 2.6 iken yılda 16k çok ya. O yüzden kararımı değiştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu bolumu dusunuyorum fakat ucreti konusunda kesin bir bilgi bulamadim. http://www.ituhazirlik.com/uolp/ bu sitede 16.100 dolar gozukurken, burda 21.000 dolar gozukuyor. Bilgisi olan varsa aydinlatabilir mi bizleri?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü inşaat mühendisliği
    geçen yıl önce açıldı
    Endüstri Mühendisliği
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miramax kullanıcısına yanıt
    Kardeş 16.100 yazan site resmi değil 21.000 yazan itü resmi sitesi.Ayrıca uolp programlarında eğitim ücreti hariç yılda yaklaşık 18-20 bin dolar yurt kitap vs harcanıyor.Ona göre karar ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.