Şimdi Ara

İYTE kimya mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iğrenç bir okul ozellikle konumu cok kotu. egitimi fena degil diyorlar karar sizin bolsans. izmirliyim ege dokuzeylul daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukardaki arkadaş açıkça söylüyorum cehalet sıçmış.
    Ne açıdan iyi olduklarını dahi söylememiş neyse..

İyte çok yükselişte olan bir okul. Zaten adı üstünde enstitü. Yani lisans değil yüksek lisans için açılmış bir okul yeni yeni lisans öğrencisi alıyor zaten. Bu da demektir ki bilim yapmak kaliteli eğitim vermek icin kurulmuş. Şehirden uzak dağ başı olmasının sebebi de bu. Ege , 9 Eylül kötüdür demiyorum ama abartılmış.

Abim ege kimya muhendisliginde şimdi 4. Sınıfa geçti. Kendisi her zaman keşke iyteye gitseydim der. Bir hocasıyla çalışmak için iytenin laboratuvarina gidiyorlar bazen. (Bu hoca abime demiş ki ben nerden ege ye geldim iytede ne güzel 4 milyon liralık laboratuvarında vardı diye) Yani iytede olanaklar yüksek. Sosyal açıdan zayıf şehire uzak olduğu için ama İyte eğitimi 1. Planda tutan bir okuldur .

edit: ızmirli değilim 10 yıldır izmirdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 4 Ağustos 2016; 15:18:43 >

• yukarıdaki arkadaş sanırım ya izmirli değil yada üniversiteyi sadece karı kız ortamlar barlar sanıyor.

İyte izmirde en iyi mühendislik eğitimi veren okuldur hatta ege bölgesinin en iyisidir. Anlamadığım şekilde Kimya mühendisliğine çok düşkünler Profların %20si hatta daha fazlası kimya mühendisliğinde yüksek doktora programları çok fazla kampüsün en güzel yerinde ve en gelişmiş en lüks binaya sahipler yaklaşık 10.000 metrekare kapalı alanı var. Lablarn çoğu Petkimle ortak yapılmış ve labları cidden teknolojik ve gelişmiş. Eğitmi kimyadan çok fizik ve matematik ayrıca makine müh dersleri de bulunmakta. Aşırı zor bi bölüm ingilizce hazırlıkta kaliteli.

Konum olarak sakin bir koyda kurulmuş odtüyle aynı büyüklükte kampüse sahip ama içi daha çok boş olan bir kampüsü var yeni yeni alışveriş merkezidir berber kuaför kitap kafe takılmalık yerler açılıyor. Ulaşımı pek sorun değil kampüs içinde ücretsiz dolmuş var kampüs içinde istediğin yere bırakıyor seni :D Çeşmeye 30 dakika urlara 10 dakika ikiside güzel yerler hayatın izmir kadar olmasada yaşandığı yerler.

İzmirli olmayanlara kyk her türlü çıkıyor sanırım o yüzden sıkı9ntı olmaz kyk binaları taitl köyü havasında 2şer katlı her oda 3 kişilik merkezi yemehanesi var kyk alanında kız erkek birleşik ama binalarda kız erkek ayrı ayrıca biraz daha lüks olsun dersenizde İyte yaşam merkezi var o yeterli olucaktır

• AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    Hocam isim çok tanıdık tanışıyor olabilir miyiz acaba.
    Ramazan diye bir isminiz daha var mi

edit: vay anasını ilkokul arkadaşımı buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 4 Ağustos 2016; 15:26:02 >
  • kimya mühendisliğinde iş varmı önü açıkmı

• aynen iyte mi hacettepe mi iyteden iş bulunur mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik Mühendisliği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu iş konusunda yardımcı olabilicek yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.