Şimdi Ara

IYTE Kimya Mühendisligi mi, ODTÜ Kimya mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çünkü sevmeden 4 sene okunmaz şahsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç kimya yada ankara kimya müh arkasinda kaldım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackWaWe -- 14 Temmuz 2020; 23:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Ankara kimya müh SAKIN ben orayı bıraktım 2. Sınıfta bir daha girdim sınava yine de sen bilirsin ama tam bir REZİLLİK

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • itü kimya mühendisliğinin türkçe olması ne kadar etkiler mezun olduğumuzda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertovski53

Boun itu odtuden sonra kimya mühendisliği okumak cok riskli hocam. Belki yıldızda olabilir ama iyte onermem. Biraz ilginiz varsa odtu kimyayı oneririm hem pazarlama alanına da kayabilirsiniz.
    Eğer sonuç beklediğimden kötü gelirse alternatif olarak çok istemesem de ytü kimya mühendisliğini düşünüyordum. Niye riskli dediniz? Linkedin mezun verileri fena değil gibiydi.

• Linkedinde YTÜ ile İYTEnin verileri sağlam gözüküyor ama önermeyen baya kişi var, okulun konumu harici çözemedim neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figure009 -- 15 Temmuz 2020; 11:26:7 >
  • Arkadaşların da dediği gibi iytede 2 tane temel sorun var konaklama ve ulaşım.Belki konaklamada hiç sorun yaşamazsın şahsen ben yaşamadım yurt doğrudan çıktı hiç uğraşmadım ama herkes bir şekilde hallediyor konaklama işini.Ulaşım konusunda da İzmir merkeze uzak olduğu doğru ama konum olarak güzel bir yerde.Gülbahçe dediğin köy var öğrenciler orada oluyor sahili var geceleri sahile gidiyor herkes.iyte hakkında aklındaki tek soru işareti konumuysa çok dert etme akademik olarak düşün bölüm dersleri başlayınca kimsenin vakti olmuyor gezmek için raporlar vizeler projeler vs dolayı.Bir şey merak ediyorsan sorabilirsin bana
  • Kimya ile Kimya Mühendisliği arasında kalan birisi Kimya Mühendisliği yazsın. Bölümde zorlanır ve istediğini okul bittikten sonra alamaz yani haksızlık çok fazla. Sen daha ağır eğitim görüyorsun ama her zaman senden yukarıda olan mühendisler var. İlla kimya yazacaksanız Koç, Bilkent veya ODTÜ dışında yazmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 15 Temmuz 2020; 13:4:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Kimya ile Kimya Mühendisliği arasında kalan birisi Kimya Mühendisliği yazsın. Bölümde zorlanır ve istediğini okul bittikten sonra alamaz yani haksızlık çok fazla. Sen daha ağır eğitim görüyorsun ama her zaman senden yukarıda olan mühendisler var. İlla kimya yazacaksanız Koç, Bilkent veya ODTÜ dışında yazmayın derim.
    İkisi de ilk tercihlerim arasında değil fakat sence bilkent kimya mı yoksa ytü kimya mühendisliği mi?

• Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    YTÜ yabancı dil varsa olabilir.

• Alashas A kullanıcısına yanıt
    Hocan neden böyle düşünüyorsunuz biraz aşırı tepki vermediniz mi

• TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Dersler aşırı savsak geçiyor ben 2 senede kendime hiçbir şey katamadım üstüne bide kafayı yedim imkanları güzel ama dersler bildiğin boş geçiyor hocalar desen feminist ellerinde olsalar zaten az erkeğiz bir avuç erkeği ellerinde boğarlar hiç önermem benim hayatımı kararttı o okul bölüm hakkında bir şey söyleyemem ama ankara üni kimya müh ASLA önermem lablar üstünkörü geçiliyor hiçbir şey öğrenemiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertovski53

Boun itu odtuden sonra kimya mühendisliği okumak cok riskli hocam. Belki yıldızda olabilir ama iyte onermem. Biraz ilginiz varsa odtu kimyayı oneririm hem pazarlama alanına da kayabilirsiniz.
    Aynen öyle hocam konuştuğum adamlar diyorki. Kimya mühendisliğinin sonu ya 1 ya 0 ortası yok. İyi okul bitirdin ingilizce bitirdin stajın falan güzel işini bulur 3 5 sene sonra departman şefi, müdürüsün. Arabanı verirler 5 haneli maaşlara geçersin. Ama misal okulun kötü oluyor ingilizce öğrenmiyorsun staja da kimse almıyor böyle bir zincirlemeyle hayatın da bitebilir. Dipte sürünürsün.

• bafanu B kullanıcısına yanıt
    en iyi bölümü ceng ve ehm
  • Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bilkent kimya hocam. Ytu kimya mühendisliği gerçekten bu bölümü çok seveceğinizi düşünüyorsanız yazılabilir. Iyte hakkinda gercekten iyi seyler duymuyorum konumu fln gerçekten sorun yaratabilir.
    Ama bilkentten çıkıp cok ust seviyede biri olabilirsiniz bana kalırsa. Yurtdisi imkanları da çok yuksek kesinlikle bilkent derim ben ama istekliyseniz ytü de yazilabilir.

• culcaster back C kullanıcısına yanıt
    Tm

• bafanu B kullanıcısına yanıt
    Giren cıkan ne la sana

• Hocam sen en iyisi mezunlara ulaşmaya çalış. Başlık altında herkes sallamış şu üni olmalı bu üni olmalı yoksa olmaz diye tamamen saçmalık. Eski arkadaşımın abisi ege üni kimya mühendisliğinden mezundu linkedin profiline baktım şimdi itüde yüksek falan yapmış ege ünide okurken stajlarını da yapmış 11 aydan beri de proje mühendisi olarak çalışıyormuş yukarda biri staj bulamazsın ingilizce öğrenemezsin yazmış

• culcaster back C kullanıcısına yanıt
    Hayır cevap vermeyeyim diyorum da tamam yazmısım kapatmışım konuyu mesajlarımı da silmişim herkes aksi iddialarla kafamı şişirdi zaten, bu yazdıgın şey ne yani ne alaka

• kötüleyen niye kötülüyor açıklasa daha iyi olacak ama niye kötü bir bölüm/üni ben hala anlamadım. sadece yukarıda bir arkadaşı anladım o da konumdan dolayı kötü diyor. birisi boun odtü itüde okumuyorsan riskli demiş neden olduğunu açıklamamış.dediginizi yapmak en mantıklısı sanırım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.