Şimdi Ara

IYTE Kimya Mühendisligi mi, ODTÜ Kimya mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence sen üniversitede o bölümü okuyanlarla ya da mezunlarla iletişim kurmaya çalış herkes farklı bir şey söylüyor burada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • figure009 kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki kimya mühendisliği genel olarak üretimle alakalı bir branş ülkemizde maalesef üretim az olduğu için biraz sıkıntılı bir branş yani aslında Türkiye'de makinecilerin,EEcilerin çoğu da çok iyi koşullarda çalışmıyor ama en azından iş bulabiliyorlar yani her fabrikada mutlaka makineci ve eeci vardır bakım vs için en azından ama kimya mühendisi olması için üretim yapması lazım.Yukarda arkadaşın yazdığı gibi kimya mühendisliği ülkede 1 ya da 0dir.Yani örneğin bir ODTÜ mezunu kimya mühendisi Türkiye'nin yıllardır ara farkla en büyük cirolu şirketi Tüpraşta çalışıp paraya para demezken atıyorum X üniversite mezunları uzun bir süre işsiz kalabilir.Mesela bu bir makineci için geçerli değil tam.Adam İTÜlü olsun Ford Otosanda iyi para kazanırken diğer x üniversitesi makine mezunu asgari ücrete veya çok az üstüne doğalgaz tesisatı asansör bakımcılığı yapabilir ama en azından iş bulur açıkta kalmaz.Tabii bunlar genellemedir mutlaka istisnalar her şeyde olduğu gibi olacaktır,o yüzden insanlar böyle bir genelleme yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bafanu B kullanıcısına yanıt
    Mesajlari niye siliyon niye tartıştığımızı unuttum lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • culcaster back C kullanıcısına yanıt
    Yazmaz olaydım ya başka bir konuda bile adam gelmiş bana sallamış.Herkeste bir en iyi ben bilirim hali, bir kibir. Ben uğraşamam kimseyle ancak aklı olan burda kimseden öneri tavsiye almaz forumun geldiği durum bu.Ayrıca sildiğim mesajlar senin yazdığın gereksiz cevaptan bağımsızdı bir şey hatırlamana gerek yok yazdıgın şeyi ben niye yazdım diye düşün sadece,neye cevap olarak yazdıgını görebilirsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafanu -- 15 Temmuz 2020; 22:48:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.