< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Boun itu odtuden sonra kimya mühendisliği okumak cok riskli hocam. Belki yıldızda olabilir ama iyte onermem. Biraz ilginiz varsa odtu kimyayı oneririm hem pazarlama alanına da kayabilirsiniz.
|
Siz duydunuz hocam. Ben ise boun ve koç öğrencileriyle görüştüm. Halam itu kimya muh mezunu kuzenim ise Basf da almanyada pazarlama temsilcisi olarak calisiyor. (Kimya bazlı en buyuk sirketlerden biri). Bunun yanında itu ve odtu mezunlarıyla konusmusluğum da var. Yakın bir arkadasim gecen sene yıldız metalurjiye basladı. Emin olun gayet bilgi sahibiyim ve kendim de endustri veya kimya muhendisligi istiyorum. Bana kalırsa pek calismazsaniz itu bile risk. Sektorde cok fazla insana ıhtiyaç yok dediğiniz okulda yurtdisina 1 kisi cikmistir oda biraz sans biraz da ustun basari gerektirir. Benim kendi görüşüm yazın istediğiniz bölümü. Kimya müh konusunda internette ne arastırabilecekse araştırdığımda eminim ama.
|
kimya müh. daha iyi
|
kariyer istiyorsan kimya müh. ancak kimya mezunu olup da kimya müh üzerine master çekersen kimya müh mezunundan kat kat daha bilgili çıkarsın bence.
|
İyte de köy agam be. Zor karar
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figure009 -- 14 Temmuz 2020; 19:1:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |