Şimdi Ara

İYTE makine yazacak var mı????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iyte makine yazacağım ve büyük ihtimal gelecek sınıf arkadaşı olacak var mı????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben elektronik yazmayı düşünüyorum. ege 9 eylül ve iyte arasında gidip geliyorum. mf 4 20 bin. hangisini yazarsam yazayım gelir
  • 1-2 gün önce yazacam diyen 1-2 kişi görmüştüm. Ama bırak sürpriz olsun böyle pat diye karşına forumdan biri çıkınca daha güzel oluyor emin ol. Tecrübe ile sabit
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

ben elektronik yazmayı düşünüyorum. ege 9 eylül ve iyte arasında gidip geliyorum. mf 4 20 bin. hangisini yazarsam yazayım gelir

Valla hocam bende iyte ee yazsam gelebilir ama hayırlısıya sırf ingilizce olduğu için iyte yazıyorum ing ünide halletmiş olurum hiç değilse

• quote:

Orijinalden alıntı: cocostar1

quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

ben elektronik yazmayı düşünüyorum. ege 9 eylül ve iyte arasında gidip geliyorum. mf 4 20 bin. hangisini yazarsam yazayım gelir

Valla hocam bende iyte ee yazsam gelebilir ama hayırlısıya sırf ingilizce olduğu için iyte yazıyorum ing ünide halletmiş olurum hiç değilse

Sakın öyle bir hata yapma hallolmuyor ingilizce okumakla ingilizce. Hatta işkenceye dönüyor okul yeter diyorsun artık :(
  • Obi-1 Kenobi kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız bizim lisede hazırlık vardı ve tüm dersleri ing görmüştük ilk başta bi mala bağlıyorsun ama sonra alışmıştım. Ve gerçekten ing baya ilerlemişti. Tani üni ile lise bir değil ama lisede pek bakmamıştım ünide biraz çalışırız ya

• Sen bilirsin hocam o zaman lisede okuduysan sıkıntı olmaz zaten fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Valla Bende çok kararsız kaldım 26 k da mf4 mimarlığı olurmu bilmiyorum ama sonrasına makinasını yazıyım diyorum sizce puan heba mı olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocostar1 C kullanıcısına yanıt
    İYTE Makine yazdım büyük bir ihtimal sınıf arkadaşı olucaz
  • arkadaslar baya arastırdım iyte cok guzel bır okul evet ama makina icin cok olumlu seyler duymadım bır daha dusunun derim
  • iyte makine yerine cok daha iyileri düşünülebilir. Sizin yerinizde olsam marmara veya ytü makine eklerdim listeme iyte yeni bir üniversite ve makinası tartışılır. YTÜ makine yazmanız avantajaınıza olacaktır ve istanbulun size katacağı olumlu yönler daha fazladır tabi kararı siz vereceksiniz ben sadece bilgilendirmekle hükümlüyüm iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 12 Temmuz 2014; 1:06:36 >
  • Yeterince arastırdım YTÜ de cok arastırdım ama Türkce olması ve cok öğrenci olması olumlu gelmedi. iyte bence suan ideal tabi herkesin istek doğrultusu farklı

• Arastırdığıma göre eğitim açısından iyte cok güzel birde yeri güzel olaysaymıs.

• sıralamam 38 k iyte makine 33900 sizce gelebilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.