Şimdi Ara

İYTE yazmayı düşünüp bilgi bulamayanlara yardımcı olabilirim(20k-40k en iyi tercih) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rigbycai

kardeşim bu yazdıklarını hangi kafayla yazdın bilmiyorum ama ne kadar iyte tercih eden arkadaşım varsa hocalarından, kampüs olanaklarına, yerleşkesine nefret ediyor. çoğu ikinci senesinde dikey geçiş planlıyor. lütfen şu okulu bu kadar büyüterek bilgi karışıklığı yapmayalım.

okulumuzda 2 yıllık bölüm olmadığı için dikey geçiş yapılmıyor. Kampüsten nefret eden insanlar tanıyorum ama hocalardan veya okulun olanaklarından hoşlanmayan kimse görmedim
  • emre0731@hotmail.com E kullanıcısına yanıt
    hocam bunu ciddi düşüncelerinle mi yazdın yoksa iytede istediğin bölümün sınırında mısın :D bende iyteyle ege arasında kaldım da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitforit_123

hocam bunu ciddi düşüncelerinle mi yazdın yoksa iytede istediğin bölümün sınırında mısın :D bende iyteyle ege arasında kaldım da :D

İyte 1. sınıf makina öğrencisiyim hocam
  • Rigbycai kullanıcısına yanıt
    Önce bi dikey geçişi öğrensinler neymiş hocam sonra düşünürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampüsü çok sıradan falan diyolar ne diyorsunuz kampüs için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: 16GEN

Yurt ve fiyatları hakkında bilgi verir misiniz ? Ayrıca internet hızı nasıl ?

Yaşam Merkezi türkiyenin son karma yurdu sanırım. Bir odada kızlar yanındaki odada erkekler kalabiliyor. Herkes uygun bulmayabilir ondan söyleyeyim dedim. 4 kişilik bazalı oda aylık 550₺, 4 kişilik ranzalı oda aylık 450₺, 2 kişilik oda 850₺, tek kişilik oda 1000₺. Yemek yok ama mutfak var her odada ve tuvalet banyoda her odaya özel. Yaşam Merkezi okulun içinde (hazırlığın yanında ilk sene için çok iyi bu) olmasına rağmen kontenjanlı değil gidip kaydolabiliyorsunuz.

KYK herkese çıkmıyor 500 kız 500 erkek öğrenci kontenjanı var ve 3 kişilik odalar aylık 200₺ ve yemek dahil.

Sağolun. İnternet hızı nasıl acaba ? Ve internette öğrencilere belirli bir sınır var mı ?

Yaşam merkezi gerçekten böyle mi ?
    İYTE yazmayı düşünüp bilgi bulamayanlara yardımcı olabilirim(20k-40k en iyi tercih)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F2929295 -- 11 Temmuz 2017; 17:45:23 >

• AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    hocam anladım orda okuyorsun ama yahu sende sanarsın 500 ile girdin 40 binle girdigin üniversiteyi bu kadar büyütme ki karalama amaci gütmetden egitiminin iyi oldugunu bilerek yazan biriyim sen oranın adını bilmiyorken ben oraya sigara siparişi götürüyordum kılınçoğlu tekelden gülbahçeden .. okul ege ile kapisir egitimi kiyaslanir ama arada egitimi odtü vs ege kadar fark asla yok egitimi iyidir ingilizce egitim icin sosyal ortami düşünmeyen adam bence ege deü yerine oraya gitmeli siralamalarida her sene azar azar artiyor ama dedigin şeyler yok orda okuyorsun kendini kandirma boşuna dediklerinin tek dogruluk payi ingilizce egitim yurtdışı olanaginin diger ünilerden 1-2 tık iyi olması
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    hocam sıradanlıktan ziyade avrupanin 3. türkiyenin en büyük büyük kampüsü okul yeni bir okul lisans egitimi olarak boş arsa dolduruluyor bulundugu yer bi arkadaş yazmiş çeşme vs bilmem ne 1 ay denize girer evine gideceksin oda girmekten sıkılıcan öyle çeşmeye gidip cluplarda takılcak adam zaten gider özele sosyal aktivite direk 0 kampüs cevresi köy var bişi yok boyuna deniz ve taş egitimi kaliteli ama sen 5 yil benim umrumda degil kafe bar sadece sadece tek önemli başka hiçbir şey illa egitim diyorsan öyle git ben ona raziydim cünkü cuma geceleri evime donucem benim eve yakın izmirliyim ama şehir dişindan gelecek adam unutsun izmirde takilmayi napacak 3 saat yol gelecek 3 saat yol dönecek izmirde tamamda dönüşte belli saaten sonra urlada bişi yok ulaşım adına
  • ara sıra derse girdi yani oranın hocası mı oldu resmi sitenizde yok yaziyor bilip bilmeden konuşan sensin hocam BAZEN degil emekli hoca emekli olmuştur derse misafir gelmesi pek önemli degil dedigin şeyin sacmaligini 2 kez okursan yazini anlarsın ara sıra bazen giriyor bilip bilmeden konuşmaymiş şaka gibi
    bu dediginize sonuna kadar katılıyorum iytenin başarısının sırrı öğrencilerine hiçbir sosyal aktivite fırsatı vermedigi gibi üstüne zaten çevresi boş oldgundan gidecek yer olmadigindan öğrenci tamamen derse yogunlaşıyor bu sayede alinan egitim kaliteleşiyor
  • izmirin dağları nickli hocam çok haklı
    sadece eğitim bana yeter diyen gelsin, öbür türlü yıllarca dağın başında çekilcek bir yer değil iyte
  • Balçova'da kalırsınız, servis ayarlarsınız. Zor ama okul iyi. Sosyal ortamı servisle çözülür.
  • quote:

quote:

quote:

Yaşam Merkezi türkiyenin son karma yurdu sanırım. Bir odada kızlar yanındaki odada erkekler kalabiliyor. Herkes uygun bulmayabilir ondan söyleyeyim dedim. 4 kişilik bazalı oda aylık 550₺, 4 kişilik ranzalı oda aylık 450₺, 2 kişilik oda 850₺, tek kişilik oda 1000₺. Yemek yok ama mutfak var her odada ve tuvalet banyoda her odaya özel. Yaşam Merkezi okulun içinde (hazırlığın yanında ilk sene için çok iyi bu) olmasına rağmen kontenjanlı değil gidip kaydolabiliyorsunuz.

KYK herkese çıkmıyor 500 kız 500 erkek öğrenci kontenjanı var ve 3 kişilik odalar aylık 200₺ ve yemek dahil.

Sağolun. İnternet hızı nasıl acaba ? Ve internette öğrencilere belirli bir sınır var mı ?

Yaşam merkezi gerçekten böyle mi ?
    İYTE yazmayı düşünüp bilgi bulamayanlara yardımcı olabilirim(20k-40k en iyi tercih)

Aynen o en ucuz oda tipi ranzalı. İnternet yaşamda normal kykda çok yavaş kampüste normal kütüphanede çok hızlı. Öğrencilere hiç bir yerde internet sınırı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Kampüsü çok sıradan falan diyolar ne diyorsunuz kampüs için

https://www.youtube.com/watch?v=ifWGAgEs4Ik kampüsü şuan bu halde fazlası yok 2 tane kafe var tavla oynanıp çay kahve gözleme falan 1 tanede mühendislik fakültesine açıcaklar. Daha açık sorarsanız merak ettiğinizi daha kapsamlı cevaplayabilirim.

NOT: Stadyum yapılmadı daha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

hocam anladım orda okuyorsun ama yahu sende sanarsın 500 ile girdin 40 binle girdigin üniversiteyi bu kadar büyütme ki karalama amaci gütmetden egitiminin iyi oldugunu bilerek yazan biriyim sen oranın adını bilmiyorken ben oraya sigara siparişi götürüyordum kılınçoğlu tekelden gülbahçeden .. okul ege ile kapisir egitimi kiyaslanir ama arada egitimi odtü vs ege kadar fark asla yok egitimi iyidir ingilizce egitim icin sosyal ortami düşünmeyen adam bence ege deü yerine oraya gitmeli siralamalarida her sene azar azar artiyor ama dedigin şeyler yok orda okuyorsun kendini kandirma boşuna dediklerinin tek dogruluk payi ingilizce egitim yurtdışı olanaginin diger ünilerden 1-2 tık iyi olması

Hocam konuya 20k-40k yazmışım odtü yerine buraya gelinde demiyorum odtüye gidemiyosanız gelin diyorum farkındaysanız. kılınçoğlu tekeli bilmiyorum nerede ama egeyle kapışır bir yanı yok okulun egede doğru düzgün eğitim yok bi kere bizde izmirliyiz çok egeli arkadaşım var ve cidden bariz bir kalite farkı var. Ben kimseye başka bir şeyde demedim ortam çok güzel patlıyoruz çatlıyoruz tarzı. Okulun müfredatı gereği böyle bir imkanda yok diyorum zaten ders çalışmak zorundasın. Eğlenmeye gelen adam zaten yapamaz sınıfta kalır gider başka okula yatayla.

• şu karma yurt olayını biri deseydi ıkı yıl once yazardım 29kyla ıyte bılgısayarı belkı loll. araba da vardı sabahlar olmasın. Ortamı kötüdür diye gıtmedıgım yer belkı de en eglenceli yer olcaktı ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 11 Temmuz 2017; 18:22:54 >
    egenin egitimini ne kadar begenmesemde deü ege iyte bunlar aynı klastaki okullar deü egeden kat kat iyidir (mühendislik ) iyte hepsinden iyidir ama 1 tık onun dişinda dediklerinizin hepsine okeyim ve şunuda ekliyeyim dokuz eylülün ingilizce olan mühendislik bölümlerinin iytenin ayni mühendisliklerinden kötü oldugunu düşünmüyorum bu konuyla alakasiz kendi fikrim sizin bakış acinizi genişletmek acina ki zaten deü de bilgisayar ve ee ingilizce onun dişindaki bölümler iytede 1 belki belki 2 tık iyi olabilir onu siz bilirsiniz okuyan kişi olarak
  • Aslında hedefim iyte ceng idi ama lys geriye dusurdugu icin maalesef giremryecegim. Kimya muh bolumu hakkinds bilgi verebilir misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırın Sütlaç

Aslında hedefim iyte ceng idi ama lys geriye dusurdugu icin maalesef giremryecegim. Kimya muh bolumu hakkinds bilgi verebilir misin

Kız arkadaşım okuyor hocam. Derslerimize bakınca ben makina okuyorum ikiside aynı gibi. Bizim okulda genelde proses eng. yönünde geliştiriyo kendini kimya mühler.
  • quote:

quote:

Özel yurtlar ne kadar hocam ? 500–600 den fazlaysa sıkıntı . Kiraya çıkmak istersek ne kadar tutar ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.