Şimdi Ara

İYTE yazmayı düşünüp bilgi bulamayanlara yardımcı olabilirim(20k-40k en iyi tercih) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tall Man

quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: 16GEN

Yurt ve fiyatları hakkında bilgi verir misiniz ? Ayrıca internet hızı nasıl ?

Yaşam Merkezi türkiyenin son karma yurdu sanırım. Bir odada kızlar yanındaki odada erkekler kalabiliyor. Herkes uygun bulmayabilir ondan söyleyeyim dedim. 4 kişilik bazalı oda aylık 550₺, 4 kişilik ranzalı oda aylık 450₺, 2 kişilik oda 850₺, tek kişilik oda 1000₺. Yemek yok ama mutfak var her odada ve tuvalet banyoda her odaya özel. Yaşam Merkezi okulun içinde (hazırlığın yanında ilk sene için çok iyi bu) olmasına rağmen kontenjanlı değil gidip kaydolabiliyorsunuz.

KYK herkese çıkmıyor 500 kız 500 erkek öğrenci kontenjanı var ve 3 kişilik odalar aylık 200₺ ve yemek dahil.

Özel yurtlar ne kadar hocam ? 500–600 den fazlaysa sıkıntı . Kiraya çıkmak istersek ne kadar tutar ?

Hocam Yaşam Merkezi ve KYK dışında yurt yok ama apartlar varhttp://www.gulbahceapart.com/ şu tarzda yurt gibi aynı tamamen öğrenci kalıyo 2 kişilik 450₺ sanırım

Kirada ben 2+1 evde kalıyorum 700 TL eşyalı full 350-350 ev arkadaşımla lüxlüğüne göre 700-1200 2+1ler(dublexler falan) 1+1lerde 600-1000 arası 1+0lar 400-650 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnıllGüder -- 11 Temmuz 2017; 19:51:27 >

• Ben de İYTE çok istiyorum bilgisayarını, "yabancı öğrenci" statüsünde başvurdum liseyi Özbekistanda bitirdiğim için ancak kontenjan çok sıkıntı. Bilgisayar için sadece 2 kişi alıyorlar, elektronik haberleşme 4, makine ise 5 kişi. Umarım olur özellikle bilgisayar gelirse çok sevineceğim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bashare

Ben de İYTE çok istiyorum bilgisayarını, "yabancı öğrenci" statüsünde başvurdum liseyi Özbekistanda bitirdiğim için ancak kontenjan çok sıkıntı. Bilgisayar için sadece 2 kişi alıyorlar, elektronik haberleşme 4, makine ise 5 kişi. Umarım olur özellikle bilgisayar gelirse çok sevineceğim :/

Umarım gelir hepsi çok iyi bölümler hocam
  • Ege felan yazmayın puanınız tutuyorsa.Türkçe bilgisayar mühendisliği okunmaz.İYTE yazın.
  • İyte kimya okuyacağım sanırım nasıldır? Yazılır mı?

Bi de arkadaşım buranın şehir ve bölgesini istiyordu sanırım bu üniversitenin tek kötü bölümü oymuş ekşi sözlükte kime sorsak kötü dedi. Şbp seçeceklere duyrulur.

Kimya nadıldır ya okunur mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: omeriye

İyte kimya okuyacağım sanırım nasıldır? Yazılır mı?

Bi de arkadaşım buranın şehir ve bölgesini istiyordu sanırım bu üniversitenin tek kötü bölümü oymuş ekşi sözlükte kime sorsak kötü dedi. Şbp seçeceklere duyrulur.

Kimya nadıldır ya okunur mu sizce?

Güzel bölüm makina ile çok ortak dersi var ama bağlı ders sistemi var bi dersi vermeden onun devamındaki dersi alamıyorsunuz o biraz zorlayıcı.

Şbpde güzel bölüm ama gerek zorluğu gerekse iş imkanı olmaması ( o kadar ağır eğitim görüp işsiz kalma durumu var bide ) yüzünden 60 kdan 2 yılda 100 kya düştü. ama 1. sınıfta ilk 5 e girerseniz mimarlığa geçme hakkınız oluyor
  • AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    kimya bölümününmü yok kimya mühendisliğininmi çok iş olanağı yok hocam tam anlıyamadımda ondan soruyorum
  • Kimya mühendisliğinin iş alanı kimya bölümüne kıyasla çok daha fazladır hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.