Yazdık ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Sen kimsin, ne yazdın hayırdır!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya sebebiyle 250 stokları bitmiş.temin edilip 3 iş günü içinde gönderilecekmis hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu yatan hediye bakiyeyi nasıl harcıyacağız cüzdanda gözüküyor ama harcayamıyorum görmüyor içindeki parayı direkt karta yönlendiriyor?
-
evet kardeşim her salı oluyor saatleri değişiyor bilgi bekleyin siteden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yatan hediye paralar aktarilamaz harcana bilir sanal kart oluşturun kredi karti gibi heryerde harcarsın ayrıca Qr kodla poslarda harcayin
Merhaba, dün iyzico ile ilk alışverişimi yaptım. Hem salı kampanyası, hem spor kampanyası hemde ilk alışveriş ile birlikte hesabıma 750₺ para yüklediler. Bugün uygulama içerisinde gezerken avantajlı ürünler sekmesinden bi ürün gözüme çarptı. 1399₺ ürüne 850₺ indirim yazıyordu. Bu ürünü 750₺ bakiye + kredi kartı bakiyesiyle satın aldım. Fakat 850₺ indirim hesabıma yüklenmedi. Destek ile iletişime geçtim. Normalde kampanya şartlarını karşıladığımı yazdılar ve incelemeye aldılar. Gün içinde ara ara kontrol ettim. Hala bakiye yüklenmeyince tekrar yazdım. 3 gün içinde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Başına böyle bir durum gelen var mı?
-
Benim sorunum bu değil hocam. Bu dünkü alışverişte yüklendi zaten. Salı kampanyası + bu görselde attığınız + ilk alışveriş iadesi direk hesaba geldi. Benim anlatmak istediğim daha başka. Uygulamada “avantajlı ürünler” diye bi kategori var. Orada bir ürün beğendim. Altında 850₺ indirim yazıyordu. Ürünü aldım. Alırkende dün yüklenen puanıda kullandım. Fakat 850₺ indirim yazan puan hesabıma gelmedi.
Ürün indirimleri direk satın alırken düşer hesaba gönderilmez yani zaten indirim alırken yansımış anlıyorum
O zaman burada bi fake olmuş oluyor hocam. Avantajlı Ürünler kategorisine girdiğimizde hemen böyle bi bildirim var altında.
-
e burda da aynısı yazıyor hocam. ürünü al indirim tutarı bakiye olarak yüklensin diyor. ürünü aldım ama yüklenmedi. problem burda zaten.
-
gelen iadelerin toplamı ürünün altında yazan kadar mı? o şekilde bir clickbait olabilir belki diğer kampanyaların toplamını oraya yazmışlardır. değilse ürüne özel iade kampanyası olabilir mail atın yatmadıysa
edit: ana mesajı şimdi okudum hiç iade gelmemiş sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Kasım 2024; 19:5:21 > -
bakın anlatamadim size şu şekilde kesfette kampanyalara katiliyoruz ya o kampanya daki şartları sağlandığında indirim alirsin burada size ödeme adımında ne yapacağını söylüyor indirimi al dediği misal giyim vs gibi 2000 tl te 200 tl gibi
@b0Ni evet hocam hiç iade gelmedi.
@kartal0067 ben o keşfetteki bütün kampanyalara katıldım ve daha 2. alışverişim olduğu için her türlü o şartları sağladığımı düşünüyorum.
-
Merhaba iyzico sanal kart ile ödeme yapmak istiyorum ancak ödeme yapamıyorum. Tekrardan satın al dediğimde ise bu işlem önceden başlatıldı ve devam etmektedir uyarısı veriyor. Bu durumu nasıl aşabilirim? Temsilciyi arıyorum ulaşamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi siteden ödeme yapmaya çalışıyorsunuz?
Migros
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hediyen kart ta mıgros kodları hala gozukmuyor stok gelecek mı acaaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X