Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.125
Cevap
234
Favori
225.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam keşfet kısmındaki avantajli ürünlerden alınca bazen anında iade geliyor bazen gelmiyor. Her keşfet ürünü için 1 er hak var bir iyzico hesabının.iade gelmediği zaman kayıt açtım Manuel yatirdilar.orada 850 iade diyorsa ve anında gelmiyorsa kayıt açın yatırirlar 2 veya 3 güne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 6 Kasım 2024; 22:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

Aradığım cevap buydu. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Kaydı açtım ben bugün, beklemeye devam edeyim.

• hediyen karttan

500 tl kartal yuvası

250 tl migros

aldım hiç bir kod gelmedi maillerede dönmüyorlar çok kurumsalmışlar anlaşılan

• boa17 kullanıcısına yanıt
    Bana da iki gündür Migros kodu yollamadılar, mail atıyorum cevap verilmiyor. Telefonla arayayım desen o bile yok. Dahası Google'de hediyenkart yazınca bir şey çıkmıyor. Böyle bir firma gerçekte var mı o bile belirsiz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harcama itirazı yaparız en kötü bekleyelim bir kaç gün daha yapıcak birşey yok

Yapamıyorsa bu işi bıraksın perdigital niye buraya yönlendiriyor oda ilginç

• gelmeyen migros kodları şimdi mailime geldi

• glory34 kullanıcısına yanıt

Şimdi migros geldi

Kartal yuvası kaldı

• boa17 kullanıcısına yanıt
    Evet bana da gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Migros kodu kalmamıştı ben de carrefour kodu aldım. hediyenkart'taki tüm herşeyde geçiyormuş. migros olması şart değilmiş. migros bekleyen varsa boşuna beklemesin. kardeşim de mavi jeans kodu aldı aynı mantıkla.

• alindirimci A kullanıcısına yanıt

migros link üzerinden alınıyordu hala

• hocam kodu alsan da iletmiyorlar. sayfadan kaldırmışlar zaten. boşuna beklemiş olursun. sağlam kodlardan gitmek lazım. tabi benim yakınımda carrefour var o yüzden rahatım. herkesin olmayabilir. bişey diyemem.

• A101 kodu ne zaman gelecek diye sordum 2 gün önce cevap gelmedi baya ilgili firma

ben de carrefour aldım hemen kodu gönderdiler, kodu markete gidip sorunsuz kullandım bile :D

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Hocam bu hediyen karta nasıl bakiye yüklüyeceğiz çözemedim?

250 TL kodların stoğu bittiği için geç gönderdiler, 500de sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Kasım 2024; 16:4:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vortex7 kullanıcısına yanıt
    Perdigitalde kodun olduğu sayfada yazıyor

Anladım hocamda o site komisyon alıyor neden sanal kart olusturup migros sanaldan alısveris yapmıyorlarda böyle cek alıyorlar ben bir şeyi kacırıyorum galiba

• Vortex7 kullanıcısına yanıt
    %50 iade kampanyası iyzico ile öde yönteminde geçerli sadece normal kartla ödeyince değil. migrosta yok o da

Anladım hocam kod alanlar salı günü indirimden kazanmak için kod alıyor ben harcama yaptım hediye gelen bakiyeyi degerlendiriyorlar zannettim.

• Merhaba iyzicoda 500tl hediye bakiyem var perdigitalden 500 tl hediyen kart için bakiye yükleyeceğim seçili kart ile hediye bakiye kullanılamaz diyor bu 500tlyi nasıl kullanacağım hediye bakiyemi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.