Hocam keşfet kısmındaki avantajli ürünlerden alınca bazen anında iade geliyor bazen gelmiyor. Her keşfet ürünü için 1 er hak var bir iyzico hesabının.iade gelmediği zaman kayıt açtım Manuel yatirdilar.orada 850 iade diyorsa ve anında gelmiyorsa kayıt açın yatırirlar 2 veya 3 güne. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 6 Kasım 2024; 22:21:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (11. sayfa)

-
-
Aradığım cevap buydu. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Kaydı açtım ben bugün, beklemeye devam edeyim.
-
hediyen karttan
500 tl kartal yuvası
250 tl migros
aldım hiç bir kod gelmedi maillerede dönmüyorlar çok kurumsalmışlar anlaşılan
-
Bana da iki gündür Migros kodu yollamadılar, mail atıyorum cevap verilmiyor. Telefonla arayayım desen o bile yok. Dahası Google'de hediyenkart yazınca bir şey çıkmıyor. Böyle bir firma gerçekte var mı o bile belirsiz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harcama itirazı yaparız en kötü bekleyelim bir kaç gün daha yapıcak birşey yok
Yapamıyorsa bu işi bıraksın perdigital niye buraya yönlendiriyor oda ilginç
-
gelmeyen migros kodları şimdi mailime geldi
-
Şimdi migros geldi
Kartal yuvası kaldı
-
Evet bana da gelmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros kodu kalmamıştı ben de carrefour kodu aldım. hediyenkart'taki tüm herşeyde geçiyormuş. migros olması şart değilmiş. migros bekleyen varsa boşuna beklemesin. kardeşim de mavi jeans kodu aldı aynı mantıkla.
-
-
hocam kodu alsan da iletmiyorlar. sayfadan kaldırmışlar zaten. boşuna beklemiş olursun. sağlam kodlardan gitmek lazım. tabi benim yakınımda carrefour var o yüzden rahatım. herkesin olmayabilir. bişey diyemem.
-
A101 kodu ne zaman gelecek diye sordum 2 gün önce cevap gelmedi baya ilgili firma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de carrefour aldım hemen kodu gönderdiler, kodu markete gidip sorunsuz kullandım bile :D
-
Hocam bu hediyen karta nasıl bakiye yüklüyeceğiz çözemedim?
250 TL kodların stoğu bittiği için geç gönderdiler, 500de sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Kasım 2024; 16:4:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Perdigitalde kodun olduğu sayfada yazıyor
Anladım hocamda o site komisyon alıyor neden sanal kart olusturup migros sanaldan alısveris yapmıyorlarda böyle cek alıyorlar ben bir şeyi kacırıyorum galiba
%50 iade kampanyası iyzico ile öde yönteminde geçerli sadece normal kartla ödeyince değil. migrosta yok o da
Anladım hocam kod alanlar salı günü indirimden kazanmak için kod alıyor ben harcama yaptım hediye gelen bakiyeyi degerlendiriyorlar zannettim.
Merhaba iyzicoda 500tl hediye bakiyem var perdigitalden 500 tl hediyen kart için bakiye yükleyeceğim seçili kart ile hediye bakiye kullanılamaz diyor bu 500tlyi nasıl kullanacağım hediye bakiyemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X