< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
hediye iyzico bakiyesinin sanal kart açıp oradan harcayabilirsiniz. ben 2 hesaptaki paraları birleştirmek için n kolay sanal karta yükledim ama toslaya falan atılmıyor. doğrulamayı bilmiyorum, üye olmadan önceki şey etkilemez. gözükmeyen kampanya da geçmez bence. katıl butonuna basmanız şart, aksi belirtilmediyse kombolanıyor. ekim ayında gece 00.30'da ölücüler kotayı doldurmuştu :D
-
iyzico.comiyzico'ya Baksana! yiyecek & içecek - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/iyzicoya-baksana/yiyecek-icecek
Bazen kayboluyor bazen görünüyor. Değişik bir site
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayatta Alışveriş Yapılacak Yerler Değil. Tabi Bol Keseden Her Ay 600 TL Bonus Verir. Bazı Marketlerin İsmini İlkdefa Duydum
Banka kartıyla yatırma komisyonu da 3 ün üstüne çıkmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende merak ediyordum sağolasın hocam.
-
İnanılmaz combo olmuş kaçırdığıma üzüldüm.
Afiyetle tüketin.
-
Gelen hediye bakiyede sanal kartla bi kısmını kullandm getir yemek siparişi verdim
Arkadaşlar iyzico ya kredi kartı puanı aktarımı nasıl yapılıyor?
Bilen varsa yeşillendirirse sevinirim. Satın aldığım firma siparişi iptal etti ve kampanyadan kalan bir kısım bakiye bu yüzden geri çekildi. Ama daha önce bir kısmını kullanmıştım. Eğer bakiye eklersem bu çekemediği bakiyeyi alacak mı? Yada başka kampanyadan kazandığım bakiyeleri ileriye dönük mü alır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önce sağ üst profilden kart ekleyeceksin. Sonra altta cüzdana girip yükle diyeceksin. İlgili kartı seçince altında puan görünecek. Puan kısmını seçip yüklemeyi yaparsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 11 Kasım 2024; 18:38:26 >
Evet çeker
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın salı %50 kampanyası gelecek. Perdigitali kullandık. Migros watsaptan ödeme sayılmıyor. Yarın için ne yapabiliriz, bugünden kafa yoralım bence :D.
edit: perdigital 500tl hediyenkart kodu alsak 515 tl tutuyor . 257,5 tl cashback olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 11 Kasım 2024; 19:19:44 > -
Maalesef firmanın hatası yüzünden kampanyadan oldum. Sonrasında firma güzellik yapıp siparişteki ürünleri iade etmeden paranın tamamını iade etti. Fakat bu durumda da kazandığım bakiye gitti ama kullandığım kısım karttan alınır zannetmiştim, tamamı direkt kartıma iade olmuş. Yarın salı kampanyası olursa alayım tekrardan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
Hocam saat kaçta başlıyor saat 00:00 geçince katılabilir miyiz %50 için belli saatleri mi var yoksa
her salı saat değişti belli olmuyor, muhtemelen öğlen vakitlerinde başlar kampanya.
-
%50 kampanyasına her kullanıcı tek katılım değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum
Saat konusu muamma ancak 11 civarı başlaması muhtemel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X