Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.848
Cevap
221
Favori
191.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben uygulamayı yeni indirdim ve daha önce alış veriş yapmadım. fakat burdan kasdedilen ne acaba? iyzico uygulamasını indirip kampanyaya katılıp öyle mi alış veriş yapmış olmak yoksa yani çoğu site ödemeyi iyzico ile alıyor.

• Baris4hin kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi hocam uygulamayı yeni indirim, önceden bir şey almadım, bugün aldım

• av_erkam89 kullanıcısına yanıt
    Size gelmesi lazım. Aslında anında yansıması lazım. Bence arayıp kayıt açın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • av_erkam89 kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon gibi bir çok ulusal site ödemeyi iyzico üzerinden alıyor ama burada kıstas olan Decathlon vb. gibi iyzico ile öde seçeneği bulunan sitelerden alışveriş yapmak. Alışverişten önce ödeme seçeneklerinden iyzico seçilip GSM numaranız ile giriş yapmanız gerekiyor.

• Anasayfaya kabak gibi 300 TL indirim yazıp gel gel yapıyorlar. Dürüst bir firma olsalar daha önce alışveriş yapanların önüne bu kampanya çıkmaz veya çıksa bile kampanyaya katılımda hata/ uyarı verir. Kafa karışıklığı yaratarak alışveriş yaptırıyorlar kısaca. Dışarıdan çok kurumsal gözüken firmalar yapıyor birde bunu yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta çarşamba kampanya gelecek mi bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rodmank kullanıcısına yanıt
    Perşembe günüydü kampanya

• kayıtlı olan hepsipay ile ödeme yapılıyor mu ?

• beyler salı günü market kampanyası oldu mu acaba? migrosta 1000tl üzeri bişeyler alacagımda varsa onu kullanayım ...

• xxxcem kullanıcısına yanıt

bu ay hiç gelmedi gıda kampanyası.

• Eğitim kitap kampanyasında geçerli işyerlerinde bkm kitap görünmüyor ama geçerli mi acaba bir önceki kampanyadan hatırlayan var mı.

• Hocam ödeme aşamasına geldiğinizde geçerli olduğunu görürsünüz.

• Karaca üzerinden alışveriş yapacağım, birleştirebileceğim kampanya var mı arkadaşlar?

• Oyun kampanyası diye sunulan kampanyada hiç oyun platformu yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elektronik kampanyasinda işlem yaparken axess yeni kayıt ettim diye sanırım işlem geçip iade oldu. 4 dakika sonra aynı şekilde aldim. İade gelmedi. Mail attım sabah verdikleri cevap iade oldu işlem diye veremiyoruz. Sanki benle alakalı ben ettim 1 saniye sonra iade. Cok saçma bir politikalari var 3 kuruş peşindeler o zaman yapma kampanya bu kader dert ediyorsan vereceğin 3 kuruşu.

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Onceki kampanyada faydalanmistim.

• SquidGame kullanıcısına yanıt

Daha önce öyle alışveriş yapmadım ama bugün mail attım ve gelen cevap, daha önce "iyzico ile öde" yöntemini kullandığımı görüyorlarmış. Kendi numaram ile hiç kullanmadım ama öyle görüyorlarmış :) neyse artık hiç uğraşmak istemiyorum. Teşekkür ederim hocam sağ olun.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Yok zaten sadece pc satıcıları için koymuşlar, uyduruk bir tane perdigital koymuslar al sana oyun kampanyası  

• sanal kart oluşturup amazondan hediye kartı aldım hesapta para var 5 dakikada teslim yazan amazon bir saattir sipariş işleniyor aşamasında bekletiyor, ne biçim iş bu, iyzico hesabi onayli ve sanal kart ayarlari açık daha ne yapmak lazım bilen duyan var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xcutter kullanıcısına yanıt
    Sizden para çıkışı olduysa sorun Amazon da olabilir.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.