< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (141. sayfa)
-
-
Tümünü gör butonuna basınca tüm mağazalar çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bkm kitap 1009TL alışverişe 300+250, decathlon 610TL alışverişe 300+122 iade geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rossmann kargoyu halletmenin bir yolu var mı?
parolapara ve iyzico nasıl birleştiriyorsunız, detaylandırabilir misiniz?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160564552
Ben bunu sorduğumda kampanyaya dahil markalar listesi yoktu sonradan guncellemisler, hepsiburada'da geçmiyormus bilginize arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İyzico ya uygulamadan kartlarım kısmından PAROLAPARA kart bilgilerini girin sonra iyzico ile ödeme adımında da parolapara kartı seçin ondan çekim yapsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daha önce alışveriş yapmıştım
decathlondan 2690tl alışveriş yaptım şimdi, 300 + 538 tl iade yattı anında
-
Arkadaşlar iyzico ödeme seçeneği olupta iyzico sitesinde gözükmeyen marka web adreslerinden alışverişlerde geçerli olur mu kampanya?
2 Farklı hesaptan mı geçtiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinim35 -- 27 Ocak 2025; 17:58:44 >
migros-sazak,perdigital kesinlikle olmaz. diğerleri de yatmazsa ödülü vermezler
-
Elektrik malzemesi alcaktım ama iyzico sayfasında o site yok. Ama iyzico ödeme var alacağım yerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 27 Ocak 2025; 18:10:14 >
orası önemli değil iyzico ile ödeme yapılan siteler geçerli gecersizler yaziyor aciklamada
Kampanya bitti görünüyor
Kampanya ana sayfadan kalktı, bitti arkadaşlar dikkat!
%50 eskisi gibi sınırsız değil sanırım . 500 değil 300e düşürdüler ayrıca link ile alınan ödemeleri saymıyor( sonuçta o da iyziconun kazancına yansıyan bir durum ha link ha pos fark etmez ) QR kod ile herhangi bir yerden de alışveriş yapsak kampanyaya dahil olan işyeri değilse o da yatmıyor. bomboş kampanya olmuş oradaki geçerli site ve kurumlar harici iade yatmaz dikkat edin.
-
sipariş verdik iade gelmedi aynı dakika kampanya bitmiş. defalarca ödeme hatası verdi oyalandık. işe bak
-
hangi site hocam. gerçi kampanya da bitti, bir daha gelirse bakarız
-
uygulamada girişiniz kisitlanmıştır şeklinde hata alıyorum daha önce başına gelen var mı? hesabımı mı bloke ettiler😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X