< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (139. sayfa)
-
-
Rossman için ekstra kozmetik indirimi yok dimi iyzicoda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
migros dahil değil.
-
@ANLOVE 1 ay içinde harcama yapmazsanız sanırım o hakkı alamıyorsunuz. Çünkü bana da aynısı olmuştu. İlk harcama kampanyası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paralopara yok malesef kullanmadık .
-
Bkmkitap da geçerli mi bu kampanya
migros yok gıda yok ben pas gectin kıyafet alacaklara güzel fırsat.
parolapara kullanmayı unutmayın
-
Parolapara'dan yararlanmak için, Parolapara hesabı açıp, iyzico üzerinden ödeme yapılacak kart olarak parolapara kartını ekleyip onunla mı ödeme yapmak gerekiyor?
-
Bugüne özel %50 kampanyası güncellenmiş sanırım. Altta "kampanyaya dahil markalar" çıktı, sabah yoktu. Kaçırdık
Decathlondan alışveriş yapmıştım. 300+%20 indirim gelmişti. Bana sormadan siparişi iptal etmişler puanlar gitmiş. Peki tekrar alışveriş yapsam tekrar puan kazanabilirmiyim
Rossmanda kargoyu bedava getirme ürünü var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
parolapara market kampanyasında %20 iade veriyor. iyzico 1000 TL ilk alışverişe 300 iade veriyor. Migrostan 1000 tl dijital kodu iyzico aracılığı ile parolaradan alsak toplam 500 iade gelir mi?
-
bu konu öenmli valla. deneyen oldu mu bu markalar hariç bu saatten sonra iade alan şekilde.?
-
- Ödeme kısmında iyzico ile öde seçilir.
- Sağdaki seçenek seçilir.
3. Numara girilir, sms onay yapılır.
4. Kart bilgileri girilir ve ödeme yapılır. Kartını kaydetmene gerek yok bu şekilde.
Baska türlü saymaz.
NOT:
Migros vermiyor,
Perdigital vermiyor,
Sazak Zeytincilik vermiyor,
ilk alısveris vermiyor, sebebini bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 27 Ocak 2025; 15:27:49 > -
iyzico.comBugüne Özel Tüm İndirimlere Ek İndirim Kazan! - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/surpriz-bugun-kampanyasi
burada öyle bir şey gözükmüyor
-
İntimissimiden aldım 300₺ hemen yansıdı. Kendisinde de yüzde 50 indirim var, kargo bedava. Öneririm 💯
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bkmkitap yaptım( seçeneklerde yok)
550 geldi
300+250
Gelen 300 ilk alışveriş mi yoksa yüzde50 mi onu nasıl anlayacam acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğerlerinde de var, bir sorun yok. 2 kere denedim, şimdi bittiyse bilemem...
-
bkim kitap'dan ilk alışverişe 300 tl iade alan var mı? %50 indirim kampanyalarında da görünmüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X