Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: slickman Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.856
Cevap
221
Favori
191.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyzico [ANA KONU]

İyzico %50 + kış outdoor kampanyası + parolapara kombosuyla bu 2 çanta 174 TL'ye geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyzi link ile olan ödemeler geçerli değil uzun zamandır zaten migros whatsappta buna dahil oluyor

• Daha önce kozmetik kampyası vardı diye hatırlıyorum. Bu ay yok mu acaba?

• KorayKorkmaz kullanıcısına yanıt
    Şartlar değişmiş 2 gün içerisinde diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1000 TL civarı decathlon alışverişime %20 outdoor ve %50 iadeleri geldi ama galiba ilk alışverişe 300'ü yatırmadılar. Bendeki keşfet bölümünde %20 outdoor ve bugüne özel %50 kaybolmuş, ilk harcama kampanyası hâlâ görünüyor. Hesabı Kasım veya Aralık ayında açmış olmam lâzım ama hiç alışverişim yoktu. Uygulamada canlı desteğe nasıl ulaşabilirim? Menülerde kayboldum.

Ekleme: Canlı destek ile yaklaşık 20 dk yazıştıktan sonra kayıt açıldı ve ertesi gün ilk alışveriş kampanyasının iadesini de yatırdılar. Canlı destekteki temsilci bir hafta önce bir işlem yapıldığından bahsetti ama ilk işlemim olduğunu söyledim, daha önce yapılan işlem varsa dekont paylaşmasını istedim, bir süre daha inceledi ama çözemeyip kayıt oluşturdu. İlk alışverişle ilgili sistemlerinde bir karışıklık var galiba ama inceleyip çözdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 28 Ocak 2025; 19:6:4 >
  • F3SV mağduru kullanıcısına yanıt

hocam benzer durum oldu kampanyalar birleşmiyor müşteri temsilcisi bu durumu bilmiyor ve eskiden alışverişiniz var diye kestirip atıyor. İlk alışveriş kampanyası yandı malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 27 Ocak 2025; 13:37:40 >
  • iyzico [ANA KONU]iyzico.com
    Sömestrda Bilgisayar Oyunu & Elektronik alışverişini iyzico ile Öde, İndirim Kazan!
    https://www.iyzico.com/kendim-icin/somestir-gaming-elektronik

Burada turgame gözüküyor, fakat Turgame'de ödeme sayfasında iyzicoyu bulamadım, başka deneyebilecek var mı ?

iyzico [ANA KONU]
    iyzico [ANA KONU]turgame
    TURGAME | Buy e-Gift & Game Cards Online Instantly
    https://www.turgame.com
  • decathlon alışveriş yaptım iadeler anında yattı

• ANLOVE kullanıcısına yanıt

Kampanya koşullarında belirtmemişler, itiraz edeceğim. Benzer durumda olanlar da kabullenmesin bence, kampanya koşullarını sağladıktan sonra iadeyi yatırmıyorlarsa düzeltilmesi gerekir. Canlı desteğe bağlanabilirsem mesajı güncellerim. Şimdilik sadece önceki yazışmaları gösteriyor. Bendeki keşfet bölümünde %20 outdoor ve bugüne özel %50 kaybolmuş, ilk harcama kampanyası hâlâ görünüyor bu arada.

İtiraz edin hocam ancak robot gibi cevaplar yazıyorlar pek umurlarında değil. Hesabı silin o zaman dedim direkt silinme kaydı alındı dediler, olsada olur olmasa da olur kafasındalar.

• Civil 1500 TL üstü alışveriş yaptım anında 600 TL iade geldi.

destek@iyzico.com mail atın 2-3 gün içerisinde yatıyorlar daha geçen hafta aynı sorunu yaşadım

Bu outdor kampanyası için alışveriş tutari alt limiti mevcut mu

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    emin miyiz birleşmediğine?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt

Mesajınız için teşekkürler, uygulamadan bir süre daha sonuç alamazsam e-posta göndereceğim.

• the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Bu outdoor kampanyası için alışveriş alt limit tutari mevcut mu aciklamada goremedim?

• Breeking B kullanıcısına yanıt

Yok galiba, ben göremedim siz de kontrol edin.

iyzico [ANA KONU]iyzico.com
    Sömestr tatilinde Spor & Outdoor Alışverişini iyzico ile Öde, İndirim Kazan!
    https://www.iyzico.com/kendim-icin/somestir-kis-outdoor
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Alt limit yok sanırım yazmamışlar yani.

• the_exorcist kullanıcısına yanıt

üstadım teşekkürler ben de faydalandım, mobilden bugüne özel kargo bedavaymış

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.