< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (137. sayfa)
-
-
-
iyzi link ile olan ödemeler geçerli değil uzun zamandır zaten migros whatsappta buna dahil oluyor
-
Daha önce kozmetik kampyası vardı diye hatırlıyorum. Bu ay yok mu acaba?
-
Şartlar değişmiş 2 gün içerisinde diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1000 TL civarı decathlon alışverişime %20 outdoor ve %50 iadeleri geldi ama galiba ilk alışverişe 300'ü yatırmadılar. Bendeki keşfet bölümünde %20 outdoor ve bugüne özel %50 kaybolmuş, ilk harcama kampanyası hâlâ görünüyor. Hesabı Kasım veya Aralık ayında açmış olmam lâzım ama hiç alışverişim yoktu. Uygulamada canlı desteğe nasıl ulaşabilirim? Menülerde kayboldum.
Ekleme: Canlı destek ile yaklaşık 20 dk yazıştıktan sonra kayıt açıldı ve ertesi gün ilk alışveriş kampanyasının iadesini de yatırdılar. Canlı destekteki temsilci bir hafta önce bir işlem yapıldığından bahsetti ama ilk işlemim olduğunu söyledim, daha önce yapılan işlem varsa dekont paylaşmasını istedim, bir süre daha inceledi ama çözemeyip kayıt oluşturdu. İlk alışverişle ilgili sistemlerinde bir karışıklık var galiba ama inceleyip çözdüler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 28 Ocak 2025; 19:6:4 > -
hocam benzer durum oldu kampanyalar birleşmiyor müşteri temsilcisi bu durumu bilmiyor ve eskiden alışverişiniz var diye kestirip atıyor. İlk alışveriş kampanyası yandı malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 27 Ocak 2025; 13:37:40 > -
iyzico.comSömestrda Bilgisayar Oyunu & Elektronik alışverişini iyzico ile Öde, İndirim Kazan!https://www.iyzico.com/kendim-icin/somestir-gaming-elektronik
Burada turgame gözüküyor, fakat Turgame'de ödeme sayfasında iyzicoyu bulamadım, başka deneyebilecek var mı ?
-
decathlon alışveriş yaptım iadeler anında yattı
-
Kampanya koşullarında belirtmemişler, itiraz edeceğim. Benzer durumda olanlar da kabullenmesin bence, kampanya koşullarını sağladıktan sonra iadeyi yatırmıyorlarsa düzeltilmesi gerekir. Canlı desteğe bağlanabilirsem mesajı güncellerim. Şimdilik sadece önceki yazışmaları gösteriyor. Bendeki keşfet bölümünde %20 outdoor ve bugüne özel %50 kaybolmuş, ilk harcama kampanyası hâlâ görünüyor bu arada.
-
İtiraz edin hocam ancak robot gibi cevaplar yazıyorlar pek umurlarında değil. Hesabı silin o zaman dedim direkt silinme kaydı alındı dediler, olsada olur olmasa da olur kafasındalar.
-
Civil 1500 TL üstü alışveriş yaptım anında 600 TL iade geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
destek@iyzico.com mail atın 2-3 gün içerisinde yatıyorlar daha geçen hafta aynı sorunu yaşadım
-
Bu outdor kampanyası için alışveriş tutari alt limiti mevcut mu
emin miyiz birleşmediğine?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesajınız için teşekkürler, uygulamadan bir süre daha sonuç alamazsam e-posta göndereceğim.
-
Bu outdoor kampanyası için alışveriş alt limit tutari mevcut mu aciklamada goremedim?
Yok galiba, ben göremedim siz de kontrol edin.
iyzico.comSömestr tatilinde Spor & Outdoor Alışverişini iyzico ile Öde, İndirim Kazan!https://www.iyzico.com/kendim-icin/somestir-kis-outdoor -
Alt limit yok sanırım yazmamışlar yani.
üstadım teşekkürler ben de faydalandım, mobilden bugüne özel kargo bedavaymış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X