< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 26 Ocak 2025; 1:48:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uygulamada sağ altta alılveriş butonuna tıkladığınızda işlem görünüyor mu daha öncesşne ait < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır sadece yeni yaptığım alışveriş vardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
migros kod aldım toplam 1000 tl lik, ilk alışveriş 300 gedi. harcamak için tekrar kod almak istediğimde son aşamada(doğrula) "Error" yazıyor, harcamanın yolu var mı? |
Bu ilk alışverişte 300 lira veren kampanya ile bilgisayar/elektronik tarafında %20 veren kampanya birleşiyor mu? |
Migros kodu hangi siteden alıyorsunuz başka birleşen kampanya oluyor mu sadece 300 tl mi avantajı oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
birleşmiyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 26 Ocak 2025; 16:13:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler kusura bakmayın tekrar sormuş gibi oldum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros kodu satan varsa bana ulaşabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |