< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (167. sayfa)

-
-
Iyzico hesabımdaki mail ile sipariş verdiğim mağazadaki mail adresim aynı olmadığı için %20 iadem gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 takla atıyorlar iade vermemek için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ilk kez böyle bir şey duydum. Migros kodu aldığım whatsapp no ya bağlı money karttaki mail ile iyzico mailleri farklı ama iade geliyor.
-
Anneler günü kampanyasında seçili markalar haricinde alışveriş yapıp iade alan var mı? Alışveriş yapacağım yer kozmetik kisisel bakım geçiyor iyzico ile ödemede ama markaların içinde yok
Bu kampanyalardan iade almak için İyzico hesabına bakiye yüklemek şart mı? Yani İyzico hesabına kart tanımlasam ve onunla ödesem de iade alır mıyım?
-
Suwen markasından alışveriş yapan var mı? Kampanyalarda var ancak ne mobil de ne de web de iyzico ödeme seçeneği yok.
-
Evet alırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 aydır ilk harcama iadem gelmedi mh iletisim berbat ötesi malesef.
Program üzerinden 3. Gün mh ulasabildim 20 dk en az bekletip görüstüm listede olan firma ile ile alışveris yaptım yok yapmadın diyor . Mail ile görsel attım bu seferde mail adresi bahane ediyorlar. 5 aydır ilk harcama iadesi esime gelmedi sadece kayıt aldık diyorlar.
Paycell benim de iki hesaptan yaptığım akaryakıt iadesini yatirmadi. Daha önce her ay aldığım istasyondan yine aldım iade gelmedi otomatik anında geliyordu. Bir hesapta problem vardır dedim ikjncisinde de gelmedi. MH de fiş gorselini atın diyor kim akaryakıt fişini saklar ki! Paycell sorunlu bu ay dikkat edin. Bilseydim Vodafone pay ile oderdim en azından 100 lira iade gelirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikayet var yazın hocam . Bankalar uygulamalar uğraştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dsmarttan sonra gördüğüm en berbat MH...tamamen olumsuzluk üzerine çalışıyorlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: barosgoal
Şikayet var yazın hocam . Bankalar uygulamalar uğraştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar .Mailim cevabıni bekliyorum olumsuz olur ise yazıcam.
Getir mh'yi görseniz ne dersiniz acaba hocam
İyzico bana özel 1000tl iade kampanyası yapmış, daha once hiç alışveriş yapmamıştım, birde anneler günü var onunla da combo olur diye düşünüyorum. Kampanya 1 günlükmüş. Decathlondan birşey alsam 3 kampanyada sayılır değilmi. hiç kullanmadığım icin ödemeyı nasıl yapacagımı bılmıyorum kredi kartı seciliyormus galıba onun kampanyasına da sayılıyormu? Paraf troy 1500e 75 veriyor. yoksa sadece banka kartı mı oluyor@Moldova_lover
-
Bence 3ü birleşir. Ödemeyi iyzico ile yapacam diyeceksin,ödeme aşamasında istediğin kart bilgilerini girip ödeyeceksin bu kadar.
Banka/kredi/ön ödemeli kart fark etmez.
-
Paraf troyla aldim, giyim kampanyasina saydi. 2000 alisveris icin 1000 size ozel+400 anneler gunu iadesi hemen geldi ama 1000e 300 ilk alisveris henuz gelmedi
onun da gelmesi lazımdı.Bu arada iyzico 1000 iade süpermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 30 Nisan 2025; 7:44:1 > -
Kullanacağımız kredi kartı kendi adımıza olmak zorunda mı iyizicoda kullanacağımız. İade gelir mi yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X