Kaft.com 3 tshirt + 3 çorap 1790TL'ye satın aldım. 300+358TL iade geldi. Ödemeyi naysla yaptım. 5TL kazı kazan geldi. 100TL'de giyim iadesi olacak eğer kaft alışverişini giyim sayarsa. 1027TL'ye gelmiş olacak. |
iyzico [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
İyzico kartınızı naysa mı eklediniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyizico ile ödeme yaparken kart soruyor. Oraya nays kartı yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman iyzico kampanyası sayılıyor mu ?
17:26 Alışverine gelmedi bilginiz olsun
600TL alışveriş yaptığım için bilemiyorum ancak yeterli tutarda alışveriş yaparsanız birleşir bence
Hediyen kart nasıl bir site.sepete eklediğim urun için bilgi fisindeki hediyen kart numarasini istiyor. Hediye çeki almak için hediye çeki numarası istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 12 Kasım 2024; 17:45:23 >
Şimdi sazak alışverişi yaptım 300 tl. iade geldi.
Perdijital ayrıca 100 TL geliyor mu geçen hafta gelmişti
Hediyenkart 500tl migros aldım 30dk içinde kod geldi. Migros sanalmarketten 2x2lt toplam 4 litre yudum zeytinyağı 500tl money cüzdan 200tl hosgeldin koduyla 700 tl indirimle totalde 203 tlye gelmiş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 12 Kasım 2024; 17:44:53 >
İadeler geç mi yansıyor
Balparmak banka kartlarında sektör olarak ne gözüküyor acaba, pos şartsız market kampanyalarına sayar mı?
İade dedigin 100tl mi 250+100tl mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana gelmedi . 4-5 dk oldu
Aynı durumdayıö hiçbir iade gelmedi geç geliyor olmalı
-
500tl migros koduyla birlikte nasıl 203tl ye geldi hocam anlamadım. Kodu parayla almadınız mı?
-
Gelen iadaleri nasıl değerlendiriyorsunuz?
-
Hocam iyzcoya salı kampanyasından yaptığım protein tozu alısverisine 300 tl +200 tl gıda iadesi toplam 500tl bakiye geldi. Perdigitalden 515 tlye hediyen kart tüm kategoriler kodu aldım. 500 tl tl hediyen kart ile migros 500 tl money dijital kodu aldım. Migros sanalmarket uygulamasından ilk alışverişe HOSGELDIN koduna 200tl indirim var. 700 inmiş oldu totalde benim için.
Kampanya bitti mi son 1 dk ile yine 300 vermedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X