< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
Geliyor mu?
-
Hediyen karttan 1000 TL Hepsiburada çeki aldım sorunsuz geldi kod 5 dk içinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben uygulamadan hemen katıldım
12.07 sipariş zamanı 12.08 iade gelmesi olmuş , ilk kez kullandım iyzico yu
-
Gelen mailde şartlarda açıkça belirtilmiş diyor perdigital alışverişinin geçerli olmadığı. Bunlar dalga geçiyor. Maddeyi sonradan ekleyip bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.
-
arkadaşlar 1 dk önce alım yaptım ve 300 tl iade geldi. ilk kez kullanıyorum ama salı indiriminden geliyor herhalde. bitmemiş yani salı indirimi.
-
sonunda açılmış şükür hediyenkart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hediyemkart tam gaz devam. çalıştı sonunda...
-
Ne aldınız? İade hareketlerine bakarsanız veya gelen SMS'i paylaşırsanız anlarız neyden geldiğini.
-
Evet 15 dk içinde geliyor
salı 600/300 geri ödemesiymiş hocam o gelen.
-
Ben MH'ye 3 saat önce sormuştum sağ olsunlar yeni dönmüşler geçici olarak kaldırıldı yoğunluktan kampanya diye. O yüzden sordum hocam garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 12 Kasım 2024; 17:4:51 > -
İyzico kampanyası için hediye kartı nereden alıyorsunuz
Hocam Sanalbaharat yiyecek içecek kampanyasındaki markalarda gözükmüyor aşağıdaki adreste, kesin geliyor mu başka Sanalbaharat alışverişi yapan oldu mu ?
iyzico.comiyzico'ya Baksana! yiyecek & içecek - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/iyzicoya-baksana/yiyecek-icecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefkan123456 -- 12 Kasım 2024; 17:15:4 > -
-
Benden önce birinin mesaji daha vardı ondan görüp sipariş verdim geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros 250 TL olan var mı yoksa 500 den mi başlıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyalar birleşiyor mu acaba spor kampanyası ve %50 kampanyası birleşir mi ? Deneyen oldu mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi Decathlon 600TL harcama yaptım 300 iade geldi, hala devam ediyor demekki.
Birleşiyor mu acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X