< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Az yukarları okuyun anlarsınız ne olduğu bulaşmayın perdigitale |
hocam okudum da cüzdan yüklemesi deyince dedim belki direkt alımda olur komple ciktiysa o zaman başka bakayim. Xbox iyi olacakti death stranding alacaktim ne güzel 100 liraya filan gelcekti. Edit: zaten sitede bakiye yüklemeden alim yokmus. Ben sandim ki hediye kartlar sadece bakiye yüklemeye. Saçma olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 12 Kasım 2024; 15:1:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 12 Kasım 2024; 15:6:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şimdi balparmak 1040 alışveriş yaptım hiçbir iade gelmedi, ilk alışveriş, salı ve gıda kampanyası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros 200 TL sadece gıda geliyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Perdigitalden ne aldınız hocam geçiyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 12 Kasım 2024; 15:21:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Kasım 2024; 15:22:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İyzico cüzdana yansıyor hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |