Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: isikdeniz , slickman , ozalylmaz , Mbs79 , aroztek Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.341
Cevap
191
Favori
152.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hediyenkarta mail attım cevap yazmışlar.

Merhaba.

Öncelikle kodunuzun geçerli olduğunu belirtmek isteriz. Şu anda teknik bir aksaklık nedeniyle sorun yaşamaktayız. Teknik ekibimiz problemin üzerinde çalışmaktadır. Sorun çözülür çözülmez sizleri bilgilendireceğiz.

Saygılarımızla

Hediyen Destek.

• 12.23te yapıla tudors alışverişinden iade gelmedi. Tudors'un %20 kampanyasından da gelmedi iade sanırım şuan hiç bir iade gelmiyor. Umarım salı kampanyasının üstüne yatmazlar. sitede halen aktif görünüyor. 12.23 ten sonra alışveriş yapıp herhangi bir kampanyadan iade alan var mı?

• Salı kampanyası benim hesapta görünmüyor neden acaba? İkinci hesaptan alışveriş yapacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perdigitalden geri yükleme var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spor outdoor indirimi %50 ile beraber kullanılmıyor mu ? Decathlondan alışveriş yaptım sadece 300 tl iade oldu.

• Dellobaltino D kullanıcısına yanıt

saat kaçta alışveriş yaptınız?

• %50 komple kaldırmışlar uygulamadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 12 Kasım 2024; 13:11:18 >
  • Perdigital e bakiye yükleyip henüz kullanmayanlar müşteri hizmetlerine email atsınlar bakiyeyi iade ediyorlar. Bakiyeyi kullananlara iade yapılıyor mu bilmiyorum ben kullandım onun da iptalini istedim bakalım ne yapacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • perdigital benim kartdan çekti ama bakiyeyi yüklemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 12 Kasım 2024; 13:12:5 >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

Attığınız maili paylaşabilir misiniz hocam bir de hangi mail adresine yazmıştınız ?

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt
    12.47 de yaptım iade geldi. Kaft alışverişi

iyzico [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dellobaltino D kullanıcısına yanıt

Kampanyaların hepsi birleşiyor ben Yeşil kunduradan yaptım ilk sipariş salı giyim ve yeşil birleşti ilk 12.05te falan ama şu an salı kampanyası komple kaldırılmış kota dolmuş olamaz kimse faydalanamadı

• 2k üzeri yaptiysaniz Decathlon a özel olan cashback grlmistir

• BerkcanB7 B kullanıcısına yanıt
    musteridestek@perdigital.com

Merhaba, perdigital hesabıma yüklemiş olduğum 500 lira bakiye miktarının ödeme yaptığım kredi kartına iadesini talep ediyorum. Lütfen işlemi gerçekleştirebilir misiniz?

• krc58 kullanıcısına yanıt

Yarım saat önce hocam

• Kampanyayı ellerine yüzlerine bulaştırdılar resmen, 12 de kampanya başlatıp 12:25 de şartları güncellediler baktılar sağdan soldan şikayet arama kontrolden çıktı olaylar şimdi de tamamen kaldırdılar kotanın dolması imkansız geçen hafta akşam 6-7 ye kadar aktifdi iadeler geldi. Ne zaman ki perdigital olayı sonradan akıllarına geldi o zaman işler karıştı. Bir de bu adamlar dünya para maaş veriyorlardır şu kampanyaları hazırlayanlara yazık iş bilmezlik...

• İadeleri vermiceklerse iptal edelim ya 😒

• MH'ye ulaşabilen var mı?

• Pozitif_mood kullanıcısına yanıt
    İptal edince para cüzdana mı düşüyor yoksa kredi kartına mı?

• Ekran görüntüleriyle destek@iyzico.com adresine mail atın dediler. Yukarıda paylaşılan görüntülerle mail atın, sonradan kampanya değiştirerek kimseyi mağdur edemezler.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.