|
iyzico [ANA KONU] (117. sayfa)
-
-
Banada gelmiş 750-150 ama en az 2 kampanya birleşmeyince pek manası yok gibi -
kampanya dönemi değişince tekrar katılabiliyorsun ama daha önce alışveriş yaptıysan ödül yatmaz
-
Bana ilk defa oldu. Normal de ödülünüzü aldınız diyordu.Şu an öyle bir ibare yok -
Ben 5 sene önce açılmış yıllardır kullanılmayan karta 150 yi vermedi, daha once alisveris yapmışsınız diye -
arkadaşlar kazandığım hediye paraları nasıl harcayacağım. sanal kart tanımladım ama yine olmuyor. Müşteri temsilcisi hesabınızın onaylı olması gerekiyor diyor. Var mı öyle bir şey
-
Bugün 1000tl migros kodu parolapara ile aldım. Hiçbir yerden iade gelmedi, bilginize. -
Gelmesi için kampanya olması ve katılman gerekiyor.Şı an gıda kampanyası yok fakat bazı hesaplarda ilk alışveriş 750/150 var -
QR ile istediğin yerde harcarsın.3 onaysız hesaptan aldığım iadeleri bu şekilde harcadım.
-
Parolapara dan bişey geldimi bende aynı işlemi yaptım, iyzico dan gelmedi. Parolapara dan da gelmedi. -
güncel kampanya var zaten. iyzico'da 750/150 ve parolaparada market kampanyası var
-
parolapara işlemi restorant olarak görmüş daha doğrusu migros o şekilde iletmiş. şansa daha önce restorantı kullanmıştım.
-
İlk alışveriş dedigi neoluyor tam olarak banada gelmiş ama ben uzun süredir kullaniyorum harcama yapsam gelirmi acaba?
-
İyzico'dan daha önce alışverişim oldu, geçen ay bu kampanya da çıkmıştı katıldım ama alışverişime gelmemişti. Yani gerçekten ilk alışverişe geliyor muhtemelen. -
gelmez
-
Kampanyalar kişiye özel çıkıyor katılım sağlayınca niye gelmesin.Denediğin için mi gelmez diyorsun -
sadece ilk harcamaya veriyor,tekrar kampanya çıksa bile vermez.başlıkta yazıldı.maalesef müşteri yanıltmaya yönelik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 6 Ocak 2025; 10:43:51 > -
Kampanyanın gözükmesi geleceği anlamına gelmez ben yüz kez İyzico ile öde şeklinde harcama yaptım kampanya halen bende gözüküyor ama 1 kez geldi yani kısaca gözükse de gelmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X