Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mkus76 , Egeli3543 , Egeli3543 , Can851 , gkhncy , gkhncy Daha Az
6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
2.340
Cevap
190
Favori
152.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk alışveriş 150tl kampanyası ben de tekrar aktifleşmiş(kampanyaya katıl butonu aktif) bu şekilde yeni yılda herkesinki mi yenilendi?
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Banada gelmiş 750-150 ama en az 2 kampanya birleşmeyince pek manası yok gibi

kampanya dönemi değişince tekrar katılabiliyorsun ama daha önce alışveriş yaptıysan ödül yatmaz

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bana ilk defa oldu. Normal de ödülünüzü aldınız diyordu.Şu an öyle bir ibare yok
    Ben 5 sene önce açılmış yıllardır kullanılmayan karta 150 yi vermedi, daha once alisveris yapmışsınız diye
  • arkadaşlar kazandığım hediye paraları nasıl harcayacağım. sanal kart tanımladım ama yine olmuyor. Müşteri temsilcisi hesabınızın onaylı olması gerekiyor diyor. Var mı öyle bir şey

• Bugün 1000tl migros kodu parolapara ile aldım. Hiçbir yerden iade gelmedi, bilginize.
  • sadretdin15 kullanıcısına yanıt
    Gelmesi için kampanya olması ve katılman gerekiyor.Şı an gıda kampanyası yok fakat bazı hesaplarda ilk alışveriş 750/150 var
  • efkan kullanıcısına yanıt

QR ile istediğin yerde harcarsın.3 onaysız hesaptan aldığım iadeleri bu şekilde harcadım.

• sadretdin15 kullanıcısına yanıt
    Parolapara dan bişey geldimi bende aynı işlemi yaptım, iyzico dan gelmedi. Parolapara dan da gelmedi.
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

güncel kampanya var zaten. iyzico'da 750/150 ve parolaparada market kampanyası var  

• iskader kullanıcısına yanıt

parolapara işlemi restorant olarak görmüş daha doğrusu migros o şekilde iletmiş. şansa daha önce restorantı kullanmıştım.

İlk alışveriş dedigi neoluyor tam olarak banada gelmiş ama ben uzun süredir kullaniyorum harcama yapsam gelirmi acaba?

İyzico'dan daha önce alışverişim oldu, geçen ay bu kampanya da çıkmıştı katıldım ama alışverişime gelmemişti. Yani gerçekten ilk alışverişe geliyor muhtemelen.

gelmez

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar kişiye özel çıkıyor katılım sağlayınca niye gelmesin.Denediğin için mi gelmez diyorsun

sadece ilk harcamaya veriyor,tekrar kampanya çıksa bile vermez.başlıkta yazıldı.maalesef müşteri yanıltmaya yönelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 6 Ocak 2025; 10:43:51 >
  • Kampanyanın gözükmesi geleceği anlamına gelmez ben yüz kez İyzico ile öde şeklinde harcama yaptım kampanya halen bende gözüküyor ama 1 kez geldi yani kısaca gözükse de gelmez
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.