< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (115. sayfa)
-
-
Bir gelişme var mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apsiyon sitesinde iyzico ile ödemeye komisyon alıyor, bunu aşmanın bir yolu var mı?
-
İlk defa migros kod aldım. Anında 200 ve kod geldi. Fakat, migros sanalda sipariş verirken kod ile %80 i ödenebiliyormuş??!! Bu çok saçma geldi, neden tamamını kullandırmıyor ki?? Bir de mağazada alışveriş yapsak kod direk kullanılabiliyor mu?
evet tamamını kullanabilir siniz , ya da 630 tl lik bir sepet yapıp tekrar kodu kullanmayı deneyebilirsiniz üstünü tamamlarsınız.
-
Ne kadarlık kod aldınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben kodu, ödeme adımında kod bölümüne yazdığımda kabul etmedi. Money uygulamasını indirmiştim, money hesabına yükledim kodların hepsini. Sonra ödeme adımında money ile ödeyi seçtiğimde, küsüratına kadar %100'ünü money ile ödeyebildim. En pratik yol bu gibi.
-
Money uygulaması, cüzdan kısmı -para yükle -dijital kod ile yükle- kısmına kodu tanımlayıp Money pay pro olarak kullanıyoruz genelde.
Öyle yapınca en fazla şu kadar kullanabilirsin kısıtlaması yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
apsiyon genel olarak komisyon alıyor zaten. iyzico'ya özel ekstra bir komisyondan mı bahsediyorsunuz.
apsiyon ile ödemede komisyon almamasının yöntemi olsa herkes kredi kartlarını apsiyon üzerinden patlatıp nakite geçirirdi çünkü.
-
Bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun, 2. 500 kodu bu şekilde kullanırım. Aslında aynı kurum altında bu tarz farklılıkların olmaması lazım.
@VesPerN 1000 tl.
Money uygulamasında kodları birleştirip satın alabiliyorsunuz
dijital kod alacam migros whatsap üzerinden ama ödeme başarısız diyor nedeni ne olabilir ?
-
Arkadaşlar kazandığınız 850 tl leri nasıl değerlendiriyosunuz =?
-
Qr ile her yerde harcayabilirsiniz
nerden kazanılıyor 850 tl
-
Kampanya süresi bitti yinede Merak ediyor saniz geçmiş mesajları okuyun
1000 tl ye 200 tl verıp 4 kere faydalanılan gıda kampanyası mı
-
-
Tüm kampanyaların son tarihi bugün. İşlemlerinizi 23:59'dan sonrasına bırakmayın.
Umarım 2025 yılı kampanyalar açısından 2024'den daha bol olur.
Nays parolapara dışında kombo yapacak birsey bulamiyorum tavsiyelere açığım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X