Bu çok şeyi değiştirir... |
iyzico [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Vefa abi beni ketenpereye getirdin bizi vefa abiii
-
İadeler hemen yükleniyordu
Kafttan sipariş verdim 3 iade gelmesi gerekiyordu hiç biri gelmedi,
İade süresi uzadımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortluk -- 12 Kasım 2024; 12:56:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş verdiniz mi hocam? sazaktan almayı düşünüyordum. Mazınköyden geçen hafta gelmişti iade.
-
Hocam bu çok önemli, buraya da yüklesene, 3,5 atsın burayı okuyan ....... lar...
Bu video kaydı ile birlikte bu eylemin masum bir eylem olmadığı kanıtlanmış olur...
-
Kampanyayı onaylarken olmayan bir ibareyi daha sonra ekleyip nasıl koşulları değiştirme hakkımız saklıdır diyorlar? Bu dolandırıcılık. Öyleyse iadeyi de kaldırsınlar 10tl olarak güncellesinler.
-
Gıda markalarında balparmak yok şuanda.
Bu adamlar konuyu takip edip en çok fayda sağlayan markaları kampanya dışı tutmaya mı başladılar amaç nedir anlamadım.
-
Ben tudorstan alışveriş yaptım Tudors kampanyasında iade Yuklendi yazıyor ama yuklenen birşey yok. %50de gelmedi.
Hocam ekran görüntüsünü buraya koyar mısınız? Hep birlikte şikayetvara yazalım. Daha önce bu şekilde gelmeyen iadeyi almıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 kota doldu muhtemelen. decathlon da gelmedi 12:40 itibariyle iptal ettim siparişi.
-
yok vermedim de kota mı doldu diyorlar sanki
-
Beyler peşini bırakmamak lazım...
Arkadaşın dediği gibi o zaman bir alışveriş yaparken 100 iade değil 1 TL veriyorum desin....
Şartları değiştirme konusu bu kadar geniş yorumlanamaz...
-
yesil.com.tr ve tudors dan sipariş geçtik hiç geri ödeme gelmedi. SIFIR
-
Şu sitesindeki kampanyanın ekran görüntüsü
Şu da elimdeki ekran kaydından alınan görüntü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlv -- 12 Kasım 2024; 12:46:45 >
-
İyizo daki parayı çektim zaman kaybi ne QR ödeme bişey verir ne kampanyası adam gibi bunlari takip etmeylemi ömrümü geciricem be
Kampanyanın 12:22 saat itibariyle değişiklik olmamış halinin ekran görüntüsü elimde mevcut fakat iPhone üzerinden alınan ekran görüntüsünde sol üstte bulunan saat kısmı kırpılmış onu geri getirebilirsek işe yarayabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Websiteyi daha yeni güncellediler.
-
damlar salı muhabbetine iyi vurgun vuruyor şu an
-
iadeler hemen gelmedi bu sefer adamlar az değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X