an itibariyle kampanyadan decathlon alışverişine iade gelmedi anasayfadan da kaldırdılar |
iyzico [ANA KONU] (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bana iade vs. bişey yatmadı, çoğu kişi almış.
Limitleri 2750 yazmasına rağmen, daha toplamda alışveriş 1200 lira iken hemen limitin doldu hesabı doğrula dedi. Ben de korktum doğrulama yapmadım. Sadece 150 lira yatırdılar iade neyse buna da şükür. Yine de teşekkürler konuyu açan arkadaşlara ve İyzicoya.
-
Sazak zeytin 1000 TL 500 iade ile bu salı 2 hesaptan islem tmmdirquote:
Orijinalden alıntı: 366.gün
Gıdaya saymıyor 200 TL gelmiyor herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saat 19.47 deki decahtlon alisverisime saat 21 de iade geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar geçen hafta 500 liralık ilk işlemi yapmıştık 150 ilk sipariş iadesi haliyle gelmedi alt limit 750 lira olduğu için. Bu hafta 1500 liralık yaptık ilk sipariş iadesi yine gelmedi. Burada sanki ikincide sağlarsak şartları yine de yatar denmişti ancak yatmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 600 tl. alışveriş yaptım. Gıda kampanyası 1000 tl. için geçerli sanırım.
Evet hocam
Decathlondan 600₺lik alışveriş gelen 300₺ ile migros sanaldan 2.%50 indirimli pizzalardan 4 adet sepete ekledim 300,10krş tuttu poşet parası ile kalan 10krş için iyzico hesabıma 10kuruşu gönderip 4 pizzayı aldım :) Buda böyle bi salı oldu
Balparmak 1000 TL alışverişe %50 300 salı kampanyası 1000/200 gıda 1000/200 Tami kart kampanyası ile kapattık işlemi 300 tl ye geldi ballar daha iyisi olurdu ama aceleye geldi 15:30 a doğru yaptım işlemi iadeler yarım saatte geldi ilk alışveriş 750/150 yatırmadılar kayıt açtım iyzico üye olmadan 1 gün önce WhatsApp hattından migros çeki almıştım onu söylüyorlar yatırmıyorlar dedim üye olmadan önce yaptım onu migros WhatsApp yönlendirdi diyorlar ama üye olduktan sonra o sipariş de gözüktü nasıl olduysa keşfetten katılmamışsınız diyorlar üye olmadan nasıl katılabilirim dedim anlamıyorlar kayıt açtım 150 içinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tami kart kampanyası için illa fiziki kart gerekmiyor değil mi? Üye olup direkt Tami sanal kart açıp 1000/200'den yararlanabiliyoruz sanırım.
Son sorum da ref gibi bir kampanyası var mı üye olurken?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 12 Kasım 2024; 23:20:17 > -
Sanal kart geçerli. Yalnız puan geç yatar kasımsa aralık gibi. Sayaç olmadığı için harcamayı sayıp saymayacağı ayrı bir sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 13 Kasım 2024; 0:10:12 >
Sanal dan yapılır %20 toplam 500 TL veriyor e ticarete 3 Aralık da yatacak iadesi referans kampanyası yok diye biliyorum hocam markete de %10 veriyor fiziki kartı da var bende sanal fiziki aynı oluyor fiziki kart gelince nays gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 13 Kasım 2024; 0:41:33 >
Cashback gelmedi diye Decathlon siparişimi iptal ettim. 1 saat sonra cashback yattı. O parayı da harcadım. Karta para geri yatınca he olacak acaba:)
Arkadaşlar iyzico ya eklediğim kartla iyzico ile ödediğim siparişi iptal ettim 1 adet bunun iadesi iyzico cüzdana mı karta mı olur buradan daha önce sorduğum da iyzico cüzdana yatar cevabını almıştım 1 üyeden iyzico mh ye sordum karta yatar dedi.
Adamlar resmen dalga geçti. Alışverişler yapıldıktan sonra perdigitali çıkarttılar kampanya kapsamından. BDDK ya şikayet eden oldumu bilmiyorum ama bu konuyu hakem heyetine götüren olursa net haklı çıkar. Emsal karar aldırıp basına vereceksin bu gibi çakalları. 2 haber çıksa bir daha yapamazlar ibretlik olur. Maç oynandıktan sonra kural değişmez. Yaptıkları büyük hukuksuzluk, ben bu yaptıklarını gördükten sonra asla kullanmam kimseyede kullandırtmam. Çakal esnaftan hiç bir farkları yok gözümde
İşin garibi adamların yıllık finansal hacmi 3 milyar tl'nin üstünde, Fintech 250'ye girmişler, 2018 yılında Türkiye'de en hızlı büyüyen 3. teknoloji şirketi olmuş. İnanılmaz büyük bir kuruluş ama gel gör ki onlar için çerez parası sayılabilecek miktarda bir kampanyada 3-5 kuruşun hesabını yapıyorlar. Şimdi bunları hakem heyetine versen, heyet %100 seni haklı bulacak. Sonra da heyet kararına itiraz ettiklerini varsayalım o zaman da mahkemede uğraş dur. Zaten yargı her zaman güçlünün yanında bunlarla boy ölçüşemezsin. BDDK'ya şikayet etsen kimi kime şikayet ediyorsun derler yani öyle bir durumdayız. Adamlar salı sabahı alenen bizle taşak geçti. Yani bildiğin nah size kod aldınız mı der gibi o kadar insanı bekletip 10 dakikada şartları değiştirdiler. Bunun bir izahı yok yani şu yapılan rezaleti şirketin ceosu falan biliyor mu yani milyar tl işlem hacmine sahip bir kuruluş böyle yönetilemez umarım akıllarını başlarına alırlar şu yapılan saçmalık için en azından kabul edip özür dilerler.
-
Tami kartla iyzico cüzdana mı yatırıyoruz yoksa tami kartla mı alışveriş yapıyoruz iyzico altyapısında hocam aydınlatabilir misin
Tami kartı iyzico ya ekleyip iyzico ile öde üzerinden tami kartı seçip ödedim ben o dediğiniz olur mu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 13 Kasım 2024; 8:39:49 >
Anladim hocam ben sadece cüzdandan yapılan alışverişler kampanyadan yararlanabiliyor diye biliyodum tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X